Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro rano kastracja Lupuska.Trzymajcie Wszyscy kciuki.Kastracja miała odbyć się we wtorek,ale rano dorwał sie do karmy i zabieg musiał byc przełożony.Dzwoniłam teraz do Agaty z fundacji Malamutów-niestety nie mogę się dodzwonić. Chciałam potwierdzić,czy guzek który ma u nasady ogona ma być jutro usunięty????

Posted

Cudowny Wilk i dobrze że nie poszedł do tego za...ego Kutna. Kojec z budą pierwsza klasa (taka psia Waldorf Astoria :razz:). Trzymam kciuki za odjajczenie i wybadanie/usunięcie guzka.

Posted

Lupusek wykastrowany. Miewa się całkiem dobrze. Ma apetyt,pije wodę....Guzek nie został wycięty.Lekarz chciał wyciąć bez jego badania .W porozumieniu z Agatą z fundacji doszłyśmy do wniosku,że to bez sensu-trzeba zbadać. Lekarz ma się dowiedzieć gdzie ewentualnie może wysłać próbkę do badania i zrobi najpierw biopsje,a póżniej w zależności jaki będzie wynik.

Posted

No Lupino - skoro jajka zostały przeznaczone na pisanki, może trochę odpuścisz przedstawicielom swego gatunku, co?... Może łatwiej by Ci było wtedy chałupkę znaleźć, zadymiarzu!!!! Donka, dzięki za info i opiekę nad naszym rekonwalescentem :)

• 2 weeks later...
Posted

Nie działa mi internet.Korzystam z intern.znajomej.Lupus miewa się dobrze .Szybko doszedł do siebie po kastracji. Zrobiłam nowe zdjęcia jak tylko będę miała możliwość wyśle.

Posted

Może i nie obświęcone, ale... POŚWIĘCONE! :) Dla dobra psa i jego przyszłych właścicieli, którzy kurza girka gdzieś zaspali, czy co, że się jeszcze nie ujawnili... :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Może i nie obświęcone, ale... POŚWIĘCONE! :) Dla dobra psa i jego przyszłych właścicieli, którzy kurza girka gdzieś zaspali, czy co, że się jeszcze nie ujawnili... :(

zdjecia, zdjecia , trzeba cos ruszyc a moze zamowic jakies Allegro?Kurcze nie mam czasu i to mnie dobija nie moge ze wszystkim zdazyc.....................

Posted

Dakotka tu ostatnio nie zagląda :( Wiem, że były wpłaty na Lupina (deklaracje i nie tylko) - przydałoby się potwierdzić. Ne wiesz Donka czy Fundacja robi mu ogłoszenia?...

Posted

Lupus od czasu kastracji nie pozwala na czesanie tylnych łap .Ogólnie tylniej części ciała....Po kastracji jak chciałam sprawdzić czy wszystko jest ok.kłapnął mnie zębami.Nic sie nie staŁo.Chciał mnie odstraszyć -żebym dała Mu spokój.Po kastracji juz dawno ,ale jakiś uraz chłopakowi został.Nie pozwala na tylne czesanie.

Posted

A to łobuz, no! Rozumiem, że szwy już ma zdjęte i wet sprawdził, że wszytko w okolicy wspomnienia po "pisankach" ok?... Kurczaki, i co teraz będzie??!?!? Jak będzie wyglądał chłop z potarganymi portkami?!?!?!?!?
Donka, zdjęcia możesz wysłać do mnie, bo się naumiałam wstawiać, ale wstawię dopiero w domu, wieczorem. Żadnych telefonów w jego sprawie?... Wczoraj przelałam deklarację zaległą za kwiecień i od razu za maj.
Dakotka, potwierdzisz wpłaty z dogo? Uaktualniłabym post rozliczeniowy...

Posted

qurczaczki, a nie da sobie sprawdzić okolicy jajecek ? "mój" Ali miał podobnie, nie chcial dotyku , protestował , ale gdy uparlam sie sprawdzic tę okolicę, okazało się ze pozostały po zabiegu jeszcze niewchłonięty woreczek - od wylizywania jest caluski odparzony, dwa dni smarowania i po problemie.