Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
A dasz, Kochana, bo ja nie umim :(

ok :) Mogę założyć mu wątek na owczarki w potrzebie i zrobić mu tam ogłoszenie (ta druga strona dziś mi się nie otwiera - może przebudowują czy cuś), ale potrzebuję treść ogłoszenia :)

Posted

Dzięki, Dziewczyny! :loveu:
Kocia - przypomnę się na pewno. Niestety, wyskakuje mi błąd i nie mogę otworzyć Twojego linka :shake:
A Ciebie, Ciociu mmd to będę jeszcze molestować ogłoszeniowo jak już na własne oczy zobaczę co za stwór mi się dziś nadplanowo wepchnie do łóżka :razz::evil_lol:

Posted

Nie boksia i... sama sobie znalazłam :) Mam plan, żeby w łóżku nie spała, ale chyba z góry skazany na niepowodzenie, więc na wszelki jeszcze dziś ją wykąpię :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie boksia i... sama sobie znalazłam :) Mam plan, żeby w łóżku nie spała, ale chyba z góry skazany na niepowodzenie, więc na wszelki jeszcze dziś ją wykąpię :)

Wiem już doczytałam. Coś zaczynasz znajdować psy - Ty się z Myszą i Gusią nie zadawaj... ;)

Posted

[quote name='Kociabanda2']Kurcze zdążyłam już zrobić z tymi co znalazłam: http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25664#post25664
Mogę jakby co poprawić, ale dopiero w poniedziałek, bo muszę już zmykać :( Zdążyłam tylko założyć wątek. O ogłoszeniu przypomnij mi proszę w poniedziałek, dobrze?

[quote name='Nutusia']
Kocia - przypomnę się na pewno. Niestety, wyskakuje mi błąd i nie mogę otworzyć Twojego linka :shake:

No i co? Sama się przypomniałam :eviltong: Nie wiem czemu link Ci nie działa. Mi się otwiera z tego linka :niewiem:
Wkleję jeszcze raz: http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=25664#post25664

Posted

Oj Kobieto - Ty młoda jesteś, to się jeszcze z Niemcem nie zaprzyjaźniłaś :)
Teraz link mi się otwiera - baaaaardzo dziękuję i polecam się z ogłoszeniem :)

Posted

Nie mam pojęcia... Na oko to pewnie ze 40 waży - trzeba by Donki spytać czy ma szanse zważyć wilczastego. A tak w ogóle to pewnie był ważony przed kastracją...

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie mam pojęcia... Na oko to pewnie ze 40 waży - trzeba by Donki spytać czy ma szanse zważyć wilczastego. A tak w ogóle to pewnie był ważony przed kastracją...

dobra - wpisałam ok. 40kg. Sprawdź czy wszystko dobrze, ewentualnie czy coś dopisać, albo zmienić pierwsze zdjęcie...
Norę też tam wrzucę :) Ona waży 38kg to się chyba też kwalifikuje :)

Posted

:lol:Witam! Tak zajrzałam czy są jakieś dobre wieści. No cóż nie mogę narazie pomóc, tylko kaske posłałam, ale zawsze to coś:roll:
Oby Lupus też szybo domek znalazł:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam:lol: