Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donka, czy mogłabyś napisać info o Lupusie? Na FB wilczysko ma wydarzenie, płynie stamtąd pomoc i musimy móc odpowiadać ludziom wiarygodnie na pytania, bo inaczej się zniechęcą i z pomocy nici... :(
Jak Lupus się czuje, co z jego guzem (bo już wiem od Dakotki, że nie była robiona biopsja) - czy zmienia się jego wielkość, czy jest bolesny, co z nim dalej?... Jak Lupino się zmienił, odkąd jest u Ciebie, bo że nie polubił psiego towarzystwa, niestety wiemy :(

Posted

Na razie dostałam zdjęcia - już do Ciebie Ellig przesłałam i weszłam tu właśnie z nadzieją na informacje, o które prosiłam... Dona, bardzo prosimy, bo ludzie z FB wycofają się z pomocy i będzie jeszcze większy klops niż jest :(

Posted

Lupusek miewa się dobrze. Jest spokojny,na lince/smyczy nie ciągnie.Jednak jak w jego zasięgu wzroku pojawi się ptak,inny pies(biegnący-w ruchu),kot uciekający....ciągnie jak dziki.Jego dziki pęd pobudzają obiekty w ruchu i poza kojcem.Jak jest w kojcu inne psy które w tej chwili są wypuszczone nie robią na Nim wrażenia. Co do czesania....jest coraz lepiej .Choć znosi ,to do pewnej chwili.Póżniej raz donośnie warknie-okazując swoje zniecierpliwienie i niechęć .....

Posted

Donka5 napisał(a):
Lupusek miewa się dobrze. Jest spokojny,na lince/smyczy nie ciągnie.Jednak jak w jego zasięgu wzroku pojawi się ptak,inny pies(biegnący-w ruchu),kot uciekający....ciągnie jak dziki.Jego dziki pęd pobudzają obiekty w ruchu i poza kojcem.Jak jest w kojcu inne psy które w tej chwili są wypuszczone nie robią na Nim wrażenia. Co do czesania....jest coraz lepiej .Choć znosi ,to do pewnej chwili.Póżniej raz donośnie warknie-okazując swoje zniecierpliwienie i niechęć .....

Najwazniejsze co z guzkiem? Prosimy o odpowiedz.

Posted

Lupus nie ma usuniętej narośli u nasady ogona...Lekarz który wykonywał zabieg kasteracj powiedział,że może poprostu usunąć guz bez badania-ponoć nie ma możliwości u siebie go zbadać.W tej sytuacji w porozumieniu z Agatą guz został....guz nie zmienia swojej wielkości....jest bez zmian.Chcąc zrobić dokładne badania-biopsję należałoby Lupusa zawieść do większej kliniki-ja w tej chwili nie mam za bardzo takich możliwości czasowych.

Posted

Donka5 napisał(a):
Mój tel,uległ zniszczeniu.Przez kilka dni będę dostępna pod nr.tel.725-055-581

30 konczy sie oglaszanie Lupusa na FB, co moge jeszcze o nim napisac.

Posted

Ten pies i brak zainteresowania nim po prostu mnie osłabia! Niczego mu nie brakuje: jest piękny, młody, łagodny, mądry... Przecież nie każdy ma już w domu psa czy kota, żeby to dyskwalifikowało dom dla tego cudaka!!!!! :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Ten pies i brak zainteresowania nim po prostu mnie osłabia! Niczego mu nie brakuje: jest piękny, młody, łagodny, mądry... Przecież nie każdy ma już w domu psa czy kota, żeby to dyskwalifikowało dom dla tego cudaka!!!!! :(

klopot w tym ,ze zainteresownych Lupusem na Fb najbardziej interesuje co z guzem a ja moglam odpowiedziec tylko tyle ,ze nic.............moge przedluzyc wydarzenie ale jak nie bedzie informacji z hotelu i podjetej decyzji co dalej z tym guzem to nie za bardzo widze sens:(

Posted

Podniosę chłopaka,
Co do guzka. Jeśli się nie powiększa i nie przeszkadza psu, a badania ogólne ma dobre to może nie ma co męczyć dzieciaka.

Posted

[quote name='njangu']Podniosę chłopaka,
Co do guzka. Jeśli się nie powiększa i nie przeszkadza psu, a badania ogólne ma dobre to może nie ma co męczyć dzieciaka.[/QUOTE]
Ale na razie nic o tym nie wiemy............Lupus od kastracji nie byl badany....