Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie - jak tam nasz kołnierzowy "pancernik"? :) Do soboty już niedaleko - Donka, masz możliwość zdjęcia szwów w sobotę czy Lupino będzie musiał czekać do poniedziałku?...

Posted

Nasz cudowny, jedyny w swoim rodzaju i zdecydowanie najwspanialszy oswojony wilka na świecie wciąż jest bez domu! Zaraz Ci napiszę prywatną wiadomość do kogo trzeba się zgłosić w sprawie adopcji :)

Posted

Mylenium napisał(a):
Witam! Czy Lupus znalazł już domek???? Jestem zainteresowana adopcją, więc proszę o kontakt. Pozdr

Barzo dziekujemy za zainteresowanie kochnym Lupusem:)

Posted

Niestety - Mylenium ma małą, łagodną sunię znajdkę. Konsultowała z Donką - za duże ryzyko :( Ale się zobowiązała, że będzie rozpytywać po znajomych - dziękujemy! :)

Posted

lupus ma już zdjęte szwy-w sobotę...rana b,dobrze się zagoiła...tak jak pisałam Magdzie od obroży i kołnierza Lupus dostał zapalenia skóry.Lekarz wygolił sierść ok.8cm,żeby dochodziło powietrze,dał zastrzyk przeciwzapalny...już jest ok.- przeszło,ale na razie nie chodzi w obroży-poczekam aż trochę odrośnie sierść.

Posted

Jezusicku - nie zauważyłam sms-a od Ciebie!!!! Przepraszam... Cholercia, nie wiem co z karmą - Agata się dotąd tym zajmowała. Wiem, że ona teraz na urlopie... Z naszego luksusowego bazarku będzie część dla Lupiego, ale zakończył się dopiero wczoraj i teraz będziemy czekać na wpłaty. Masz jakiś zapas na czarną godzinę, zanim wróci Agata?...

Posted

O ile dobrze pamiętam na wątku są ludzie od malamutów, może od huskich też?

Do lecznicy w Laskach trafiła sunia husky, zachipowana [FONT=Verdana]o numerze 967000009239666.

Sunia znaleziona w Izabelinie.

Nie wiem za bardzo kogo informować, numer do Pana Piotra z lecznicy [/FONT][FONT=Verdana]tel. 0601205353[/FONT]

Posted

Porozsyłałam wieści o Lupusie do wszystkich znajomych. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie. Cioteczki, jak brakuje pieniążków dla Lupusa to podajcie nr konta. Prześlę paru dobrym duszyczkom i coś przelejemy. Pozdr