Usia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Hej dziewczynki juz wstawiam bo mnie normalnie zabijecie moje psiaki znalazły trop :) p t a k a wypatruje ale sie znudziła i poszła dokuczac myszkom gdzie sie schowała ta myszka Zmeczyłam sie teraz ty jej szukasz !! No daj teraz ja miałem kopać nie gadaj tylko patrz i ucz sie to ja ide sobie kopac gdzie indziej Kamila chodzi Ci o Cane Corse ?? tego szczeniola o którym pisałam furciaczkowi ?? Haska sliczne luthien ma dar z reszta moja kochana Eria tez;) Ola psy mi sie na ciebie obraziły ;p bedziesz musiała jakos je ubłagaqc o wybaczenie Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a gdzie ten faflaczek ??????????? Figusia jak zawsze cudna :loveu: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Usia'] Kamila chodzi Ci o Cane Corse ?? tego szczeniola o którym pisałam furciaczkowi ?? Jak najbardziej o to mi chodzi :evil_lol: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 dobra jak dojde deo tych zdjec to wam dam ;) przynajmniej bedziecie tu grzecznie czakeć na te zdjecia patyyyyyyyyyyyyyyczek :multi: :multi: zadowolona i usmiechnieta ostatni zdjecie kiedy psiaki łapały myyyyyyysze reszta jak wróce papa Quote
Carolcia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ehhh miec takie dwa pluszaki w domu :loveu: :loveu: :loveu: miodzio:p Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witam :) Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć że widziałam wszystko od początku do końca :lol: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jaka mila niespodzianka :loveu: tyle fajnych foteczek:loveu: nio to teraz zekam na tego faflaczka:cool3: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 furciaczek napisał(a):jaka mila niespodzianka :loveu: tyle fajnych foteczek:loveu: nio to teraz zekam na tego faflaczka:cool3: Ja tyz :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Usia']o alynkaaa miło cie widziec o tak wczesnej godzinie czy ty zmeniłas tryb dnia?? no tak jakby......male problemy +najazd rodzinki:) i o takiej godiznie dopiero na dogo dotarlam.... aa no i dzien dobry :)<bo mamy nowy dzien:P> ale fajowe uuuufo:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zloze uranu chyba masz w lesie :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia; napisał(a): gdzie sie schowała ta myszka Zmeczyłam sie teraz ty jej szukasz !! No daj teraz ja miałem kopać nie gadaj tylko patrz i ucz sie Buahahaha :D:D:D Ale miały psiaki polowanie na mysz :eviltong: Komentarze świetne!!! :loveu: :loveu: :loveu: Usia; napisał(a): Ola psy mi sie na ciebie obraziły ;p bedziesz musiała jakos je ubłagaqc o wybaczenie O ja nieszczęsna!!! :placz: Ays i Figa już mnie nie lubią!!! :placz: Usia, doradź mi jak ja mam je przebłagać??? :eviltong: Może coś im zaśpiewać? Zatańczyć? :eviltong: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Olus nie wiem moze spróbuj je przekupić jakos :eviltong: chcecie jeszcze fotek ?? Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 aleee super wszystkie fotki sliczne, jak ja Ci zazdroszcze tcyh twoich miskow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia; napisał(a):Olus nie wiem moze spróbuj je przekupić jakos :eviltong: chcecie jeszcze fotek ?? Hmmm, no to może mlekiem :grin: Usia, ja czekam na, wiesz które fotki :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ale Figa ładnie wyszła :loveu: Mój ulubieniec Ays również :p ;) :p Quote
wiq Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ja jeszcze nie narzekam na ich brak - dopiero sie przedarlam:evil_lol: fotki:loveu: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia napewno da fotki :loveu: :multi: :loveu: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 da tylko trzeba czekac do wieczora poczekacie , poczekaja :eviltong: Ola które fotki ?? kapielowe ?? Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia- wszystkie :p Masz czas do 20:00, ok :D? Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ehhhh widzę nowe foteczki....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: śliczne....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czekam na dalsze... Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Usia; napisał(a):da tylko trzeba czekac do wieczora poczekacie , poczekaja :eviltong: Ola które fotki ?? kapielowe ?? No to czekam :cool3: I tak, dokładnie te fotki :p :p :p Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 I po 20:00 wieczór... gdzie fotunie? :mad::mad::mad: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 haska_12; napisał(a):I po 20:00 wieczór... gdzie fotunie? :mad::mad::mad: Usia już nas nie kocha... :-( Zapomniała o nas... Quote
Recommended Posts