Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Usia; napisał(a):Mam nadzieje ze za dwa tygodnie uda mi sie i bede sie pakowac do was :multi: <- ale to jeszcze nic pewnego zobaczymy co wyjdzie;) Dobra lece bo w koncu nie wyjde w ogole Usia, jak to przeczytałam to mi serducho szybciej zabiło... Naprawdę przyjedziesz? Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hejka sorkia le wczoraj juz nie wchodzilam wieczorem na gadu, Naprawde do nas przyjedziesz??:multi: :multi: :multi: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 heh Usiu kochana moja wstawiłaś benerek, jestem Ci wdzięczna... :*:*:*:*:* Quote
haska_12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Usia - szkoda, ze nie do Łomży :( ;) :( Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 wstawiłam za pomoca Marty i jestem jej bardzo wdzieczna za to :p Haska do Łomzy jeszcze zdaze <- obiecuje;) Ja tak na chwilke wpadłam sie pozegnac i wstawic fotki które beda jak tylko sie wgraja do fotosika Quote
haska_12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Usia trzymam za słowo :p Głupio mi tylko, bo jeszcze mała haskowa gówniara ze mnie :p Ale i tak 3mam za słowo i za fotki :lol: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Usia napisał(a):wstawiłam za pomoca Marty i jestem jej bardzo wdzieczna za to :p Haska do Łomzy jeszcze zdaze <- obiecuje;) Ja tak na chwilke wpadłam sie pozegnac i wstawic fotki które beda jak tylko sie wgraja do fotosika ojej footeczki oklapków dwóch... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Usia, słonko nie trzymaj mnie w napięciu i daj wreszcie te foteczki :p PLOSEEE :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 nadal nie ma fotek....:-( :mad: :mad: Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dobra przyszłam sie pozegnac bo zaraz wyjezdzam a na tym zad**iu nie ma neta wiec bede od was odcieta ;) porobie kilka fotek o ile oczywiscie pogoda dopisze bo mam nadzieje ze moze snieg tam bedzie ale ostatnio było ciepło wiec watpie, najgorzej jak bedzie padac:shake: ida foty ;) mam nadzieje ze sie podobaja zabawa w kolejarza :jedzie pociag z daleka ... Kolejna miłosc Ays-a <- Zorka Psia godzina czyli spotkanie na działkach i "nasze" stado Figa, Hugo i Belfast Misia(PON) Belfast i Hugooooo Belfast rzadzi Misia a Hugo im asystuje Gdzie za nia biegniesz ?? Zazdrosc Figi nie zna granic Quote
haska_12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zakręcone psiaki :evil_lol: U mnie też kilka nowych fotek :p Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Figa dzielnie sledzi poczynania Ays-a: Czy przypadkiem nie robi skoku w bok :cool1: Chociaż raz udało sie złapac cała zgraje rozjuszonych czworonogów w obiektywie Hugo, Zora,Misia,Belfast,Ays,Figa co najfajniejsze 3-y psy z tego nalezały do mnie (oprócz Huga oczywiscie<- on był tylko pod moja opieka ) :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
haska_12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ahhh :loveu: :loveu: :loveu: Figa jakie oczy :p Quote
Ola&Kora Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Świetna!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiedziałam, że psy też lubią bawić się w pociąg :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ale fajne spotkanie ile psiakow:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 EKSTRA NARASZCIE FOTECZKI...:multi: :multi: :multi: :multi: WSZYSTKIE SĄ ŚWIETNE, SZCZEGÓLNIE GDZIE PSIORY SĄ WSZYSTKIE RAZEM...:loveu: :loveu: :loveu: MNIE TU JUZ NIE MA, JA JUŻ OD PÓŁ GODZINY ŚPIE... DOBRANOC... :p Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 reszta zdjec zebyscie nie marudziły ;) Ays co by tu zbroić ?? To ja sobie poleze Usmiech Misi: Głaszcz mnie, glaszcz Figa na strazy porzadku Kawałek Huga i Figa : co jest koles nie widzisz ze tu leze !!Szarpanki szukasz:mad: Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Biskwet Goldenek który miał mała awanturke z Hugiem i Aysem ale wyszedł z tego cało ;) i po awanti Co tam masz ?? i ja w towarzystwie stada PS: na dowidzenia mały sliczny portrecik tylko bez imprez ;) pssssyt pamietajcie o ciszy nocnej ;) papa :bye: :bye: :bye: do zobaczenia w niedziele Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 to zdjęcie jest słodziutkie. Wiecie mi też zaczynają sie bardziej podobać sie malamuty i husky... szczególnie złote bo wyglądają jak wilki, a ja wilki uwielbiam... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czy to ptak, czy samolot, a może latawiec... nie to Goldi.... :lol: :lol: :lol: Quote
eria Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 co jak co, Usia, ale komentarz do tego zdjecia to ci się udał !!:evil_lol: Figa naprawdę ma tu ostrzegawczą minę :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ays, ty moja miłości!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 dzien dobry i dowidzenia......jak wroce do domku to wszystko nadrobie:) Quote
Recommended Posts