Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas wszystko w porzadku bawimy sie spimy jemy i oczywiscie rzucamy faflami i slinkami wszedzie zdjec na razie nie mamy nowych jak beda to zamiescimy, sami zachowuje sie jak by od zawsze byl z nami a gaja to jego starsza siostra wogule go nie interesuje pod innymi wzgledami naprawde jest bardzo spokojny i przytulanka szkoda ze taka duza bo nie mozna go wziasc na kolana z kapieli dalej nic moze za jakisc czas zobaczymy jak sie udato zrobie zdjecia:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj rozmawiałam z Panią Samuelka. Jest nieco zagoniona i chora stąd jej nieobecnośc na forum. U Samiego ponoć jest wszytko ok. Koleżanka tak ściga go po ogrodzie, że nabrał lini :) Ampak ma wybrać się wkrótce na wizyte do Samuelka.

Posted

[quote name='halbina']Inka, Platon, Byron, Junior i pańcia pozdrawiają Samuelka... Inka przesyła całusy... :loveu:

Piękna panna z Inki a ja już wiedziałam wcześniej od Ampak że dołączysz do naszego grona :lol: Sara pozdrawia Inkę :lol: sorki za oof

Posted

:Dog_run: Wszystkich zainteresowanych informujemy, że planowana na wczoraj nasza wizyta u Samuelowej rodzinki nie doszła do skutku z powodu choroby dzieci, zarówno naszej Wiktorii jak i dzieci Marzeny.
Umówieni jesteśmy na następną sobotę :laola:

Posted

ampak napisał(a):
:Dog_run: Wszystkich zainteresowanych informujemy, że planowana na wczoraj nasza wizyta u Samuelowej rodzinki nie doszła do skutku z powodu choroby dzieci, zarówno naszej Wiktorii jak i dzieci Marzeny.
Umówieni jesteśmy na następną sobotę :laola:

Życzymy powrotu do zdrowia :lol: i czekamy na realację za tydzień :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

I w kolejną już sobotę ( dobrze liczę 3lub4 z kolei ?) odwiedziny,tak przez wszystkich wyczekiwane, nie powiodły się!! :shake:
Nie ukrywam swojego coraz większego zaniepokojenia co z Samuelem !!!
Ciagle mam jednak nadzieję, że to zwykły zbieg okoliczności. :stormy-sad:

Posted

[quote name='ampak']I w kolejną już sobotę ( dobrze liczę 3lub4 z kolei ?) odwiedziny,tak przez wszystkich wyczekiwane, nie powiodły się!! :shake:
Nie ukrywam swojego coraz większego zaniepokojenia co z Samuelem !!!
Ciagle mam jednak nadzieję, że to zwykły zbieg okoliczności. :stormy-sad:

Ampak, proszę:roll:
Ty mnie nie strasz:shake: .

Posted

outsi napisał(a):
Hej, proszę, napiszcie coś więcej, bo atmosfera tu się robi ... :shake:
Macie jakieś przecieki, domysły?

Wiesz, po tylu przekładanych spotkaniach domysły sa różne... choć może i bezpodstawne...dlatego myślę, że osoby najbardziej zainteresowane i zorientowane w sprawie muszą je poprostu sprawdzić...:roll:

Posted

Niedawno Pani Samuela do mnie dzwoniła. Mówiła, że wszystko jest Ok ze troche schudł ale cały czas śmiga z koleżanką na dworze. Ja go zapasłam ale u mnie miał mniej ruchu. Jestem dobrej mysli ale oboje z Ampak który go wiózł teskinimy chocby za foto