Norbitka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :loveu:Super. Marzena moge prosić fotki robione u mnie w oryginalnej wielkosci na meil [email protected] Quote
magda3232 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Norbitka']:loveu:Super. Marzena moge prosić fotki robione u mnie w oryginalnej wielkosci na meil [email protected] beatko dla ciebie wszystko jak sie czujesz i jak ci sie podobaja zdjecia:loveu: Quote
Norbitka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Najadłam sie prochów i jest OK:) A zdjecia napisałam . :) Super Quote
Norbitka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='magda3232'] No niezle go laska wymęczyła. :) On jest "cienutki" kondycyjnie Quote
magda3232 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wlasnie wrocilismy z pierwszego wspolnego spaceru:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 magda i jak było ?? :cool3: Foteczek b dużo, super :loveu: Widać że w koleżance zakochany niemożliwie :multi: Quote
magda3232 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 no i jestesmy po pierwszej nocy bylo ok tylko 5 razy sami wychodzil w nocy sluchajcie on jest nie mozliwy co robi jak sie zachowuje a przytulanka z niego wyobrazcie sobie ze spie sobie bylam zmeczona i budze sie rano a zgadnijcie kto lezal kolo mnie:lol: zadowolony na dzien dobry dostalam faflem i slinka zrobilam im zdjecia rano pozniej beda zdjeciami was tu bede zameczac do uslyszenia i dla wszystkich wesolych swiat zycze z rodzinaka i gaja i samuellem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Madziu wesołych i pogodnych świąt dla Ciebie, Twojej rodziny i maleństw :loveu: :calus: I dla wszystkich którzy ratowali Samuelka, jesteście wspaniali ,tego się nie da porównać z niczym, WESOŁYCH ŚWIĄT! :tree1: Quote
Recommended Posts