Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paola06 napisał(a):
Jaka cudna dziewczynka:lol::lol:
Sądzę że byłoby dobrze podawać Samuelowi MEGAVIT-w okresie po zabiegu.
3rodzaje wapna+vit.C+magnez.

Oczywiscie to wszystko w tych tabletkach:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczna Gajunia :loveu: i widac jaki z niej kanapowiec :evil_lol: Napewno bedzie szczesliwa ze bedzie miala towarzysza do zabaw :p Ja mysle ze jeden dog to zdecydowanie za malo :eviltong:

Posted

dziekuje wam wszystkim za bardzo mile komentarze na temat naszej gajuni jutro juz piatek i o 23 wyjezdzam po naszego samuellka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

magda3232 napisał(a):
dziekuje wam wszystkim za bardzo mile komentarze na temat naszej gajuni jutro juz piatek i o 23 wyjezdzam po naszego samuellka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Magda aparat w dłoń i fotki z zapoznania prosze nam powklejać szybciutko, bo jak nie to wszyscy do Żywca przyjedziemy :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:multi:
Norbitko musi Ci być cięzko, Sami to taki wspaniały pies, a Ty jestes jego najwspanialszą cioteczką, dzięki Tobie mógl pojechać dziś do nowych właścicieli :loveu:
Najważniejsze jest to że ma teraz swoją panią, pełną miskę i nigdy się to nie zmieni :multi:
A teraz będziemy sępić o opowiadanka i fotorelacje z przyjazdu Samuela do domu:evilbat:

Posted

Norbitka napisał(a):
No i pojechali.......... Sami bez problemu wsiadł do auta ..... cieszę sie i płacze

:calus: ...Jak dobrze wiem co czujesz:roll:

Samuelku, dużo szczęścia i miłości...i oby już na zawsze,
A Twojemu nowemu Państwu cudownych i radosnych Świąt w powiększonym gronie.
Piękny, gwiazdkowy prezent dla wszystkich:loveu: :loveu: :loveu:

I duuużo fotek proszę!

Posted

Z relacji wiem, ze Samuel jedzie spokojnie, nie płacze.
Figa zasłużonych dla Samuela jest więcej chociażby Magoral i Constancja.
Wierzę, że tym razem wszystko ułozy się dobrze. Samuela nie da się nie kochać.
Dziękuje wszytkim za pomoc duchową i finansową (kastracja). Patrycji jeszcze raz za worek karmy. Pól worka pojechało z nim, więc do stresu nie dojdzie zmiana karmy. Samuel na zmiany karmy reagował biegunką.
Z oddawaniem psów do nowych domków zawsze jest trudno. Od pierwszego dnia, gdy któryś z tymczasowych psów był u mnie, mówiłam sobie, ze nie mogę sie przywiązać i podchodziłam do tego myśląc, że to tylko przystanek na nowej drodze życia, że dla dobra innych piesków czekajacych na tymczas musze te psiaki oddawać by mieć wolne miejsce na pomoc innym. Jednak zawsze mimo to pozostaje jakaś tesknota.

Posted

witajcie kochani jestesmy juz w domu od 2 godzin i dopiero teraz mam troche czasu a wiec pierwsze spotkanie bylo warkniecie ale jak sie kapnol ze to suka to jest ok.Goni za nia jak oszalaly a ona nie wie co jest grane juz sie troche uspokoili teraz sa na ogrodzie mam zdjecia to wam moj maz wklei ja ide piec ciasta z moimi pieskami jeszcze raz serdeczne podziekowania dla was wszystkich a szczegolnie dla Norbitki i Piotra serdeczne dzieki