Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='buniaaga']jezus maria co się tam dzieje co za chore miasto w którym przyszło mi żyć ale już wiadomo na kogo nie głosować w wyborach!!![/QUOTE]

Fakt wiadomo na kogo juz nie glosowac! ja tez musze zyc w tym miescie zobojetnialym na los zwierzat, ale mam jakis cien nadziei ze sie wkoncu wystrasza i zajma sie pieskami i tymi bezdomnym. Co za ludzie doprowadzili do takiego stanu te biedne dogi.

Posted

[quote name='enia']Wszyscy chcemy żeby pomóc tym psom,
ale pieniądz rządzi światem...niestety,
jak sie uda odebrać psy to będzie sukces, ale nie liczę ,że właściciele odpowiedzą za to..[/QUOTE]

A ja liczę na to Enia, jak najbardziej liczę, że odpowiedzą. A dzięki tej akcji i tym biednym dogom może coś się ruszy, chociaż w Bielsku. Jak widać z odzewu nie wszystkim ludziom jest obojętny los zwierząt, na szczęście. Bo przecież istotą człowieczeństwa jest to, w jaki sposób traktujemy istoty słabsze od siebie, a ja coraz częściej wstydzę się, że jestem człowiekiem. Bo człowiek to - coraz częściej - wcale nie brzmi dumnie.

Posted

Ja zaapeluję o wsparcie dla TOZ-u . Wsparcie finansowe będą tego potrzebowac. Dogi pozostaną pod opieką TOZ-u do wyroku Sądu. W razie czego my też służymy pomocą, ale uważam że trzeba teraz wspomóc dziewczyny. Stoczyły ostrą batalię o te zwierzęta nie mozna usiąść teraz na laurach kolejna przeprawa przed nimi a o psiaki trzeba zadbać.

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Białymstoku
15-227 Białystok, ul. Świętojańska 24 lok. 7
tel. 085 732 70 69
[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]
PKO BP S.A. I/O Białystok 05 1020 1332 0000 1802 0207 7162

Posted

[quote name='Glutofia']Ja zaapeluję o wsparcie dla TOZ-u . Wsparcie finansowe będą tego potrzebowac. Dogi pozostaną pod opieką TOZ-u do wyroku Sądu. W razie czego my też służymy pomocą, ale uważam że trzeba teraz wspomóc dziewczyny. Stoczyły ostrą batalię o te zwierzęta nie mozna usiąść teraz na laurach kolejna przeprawa przed nimi a o psiaki trzeba zadbać.

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Białymstoku
15-227 Białystok, ul. Świętojańska 24 lok. 7
tel. 085 732 70 69
[EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]
PKO BP S.A. I/O Białystok 05 1020 1332 0000 1802 0207 7162[/QUOTE]

I tu mnie ubiegłaś!!!!

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Borys i Natasza są w bardzo złym stanie, szczególnie chłopczyk. Dożki są bardzo ze sobą związane. Cóż, nic dziwnego - miały w tym piekle tylko siebie.[/QUOTE]
Co powiedział weterynarz?

Posted

Dobrze się stalo,że Joanna83 wczoraj umieścila link do tego artykulu i rozkrecono na forach/petycje ,maile/ sprawę tych wycienczonych,chorych dogow.Inaczej może sprawa odbioru tych psów przeciągalaby się a psy by dlużej tam cierpialy.Dzięki zaangażowaniu ludzi z TOZ oraz pomocy lekarza wet.z Białegostoku psy są odebrane okrutnym wlaścicielom i będą mogły godnie i bezpiecznie wracać do zdrowia ,sił i normalnego życia.

Posted

[quote name='maciaszek']Melduję się na wątku.
Dziś nie dam rady przeczytać o co chodzi, ale postaram się jutro...[/QUOTE]

po co umieszczac taki wpis ???????

Ja byłam dzisiaj w siedzibie Tozu jak otrzymałam wiadomość od Moni, że psiaki już sa z nimi - kamień z serca mówie wam.