3 x Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 a ktoś meldował na miau że koty mocno konkuruja? kurde jak nei urok to sraczka ech Quote
obraczus87 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='3 x']a ktoś meldował na miau że koty mocno konkuruja? [B]kurde jak nei urok to sraczka ech[/B][/QUOTE] Niestety zawsze tak jest. Trzeba się zmobilizować. Mam nadzieję, że Klembów wygra. Quote
Finetta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Miau wie od 3 stycznia [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=8398864#p8398864[/url] Padła już propozycja wpisania do regulaminu forum sankcji za głosowanie/startowanie wbrew koalicji. Quote
Zofia.Sasza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) [quote name='Finetta']Miau wie od 3 stycznia [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=8398864#p8398864[/URL] Padła już propozycja wpisania do regulaminu forum sankcji za głosowanie/startowanie wbrew koalicji.[/QUOTE] No to jednak lekka paranoja. Do przyzwoitego zachowania żaden regulamin przymusić nie jest w stanie... Edited January 18, 2012 by Zofia.Sasza literówka Quote
Finetta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A postulat kontroli PW przez moderację? :diabloti: Pewnie jeszcze trochę różnych, podobnych propozycji padnie.:roll: Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Finetta']Miau wie od 3 stycznia [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=8398864#p8398864[/url] Padła już propozycja wpisania do regulaminu forum sankcji za głosowanie/startowanie wbrew koalicji.[/QUOTE] Jeśli zapisek dotyczący koalicji jest w regulaminie, który trzeba zatwierdzić rejestrując się na forum to ok. Jeśli nie - nie mają takiego prawa ;) Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='rozi']Pewna jesteś, że nie głosujecie na Agn? W większości :roll:[/QUOTE] Na forum nie było o tym wzmianki, więc nie jest to żadne ustalenie ;) Być może forumowicze z własnej woli głosują na Agn, bez ustaleń :) Quote
Zofia.Sasza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dog193']Na forum nie było o tym wzmianki, więc nie jest to żadne ustalenie ;) Być może forumowicze z własnej woli głosują na Agn, bez ustaleń :)[/QUOTE] Pewna jestem, że większość miauowiczów głosuje zgodnie z ustaleniami. Na wyskoki pazernych pań z Koty.Sos nie mamy przecież wpływu... :( W zeszłym miesiącu inna z nich wojowała z naszym kandydatem. Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ale ja pisałam o naszym króliczym forum :) Quote
rozi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dog193']Ale ja pisałam o naszym króliczym forum :)[/QUOTE] No właśnie. Króliczki w grudniu głosowały na Mirkę, wbrew wspólnemu kandydatowi, teraz raczej na Agn głosują, niż na Klembów, jednym słowem mają gdzieś koalicję Dogo-Miau. A dołączyć by chciały :megagrin: Quote
Astaroth Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='rozi']No właśnie. Króliczki w grudniu głosowały na Mirkę, wbrew wspólnemu kandydatowi, teraz raczej na Agn głosują, niż na Klembów, jednym słowem mają gdzieś koalicję Dogo-Miau. A dołączyć by chciały :megagrin:[/QUOTE] skoro jeszcze nie są w koalicji to każdy głosuje jak chce, ale czy masz dowody na to na kogo głosują? Quote
Finetta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nie odnotowano w styczniu głosowania przez [I]Króliczki[/I] na żadnego z kandydatów. :cool1: Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Hehe, nie jesteśmy jeszcze w żadnej koalicji, więc czemu niby mamy glosować na kandydata dogo-miau? :) I jeszcze raz napiszę, tak jak Finetta, że my w tym miesiącu nie głosujemy na nikogo wspólnie - każdy głosuje na kogo mu się podoba, zabronisz nam? Bo nie rozumiem :) Gdybyśmy byli w koalicji, to byśmy glosowali na wspólnego kandydata - ale nie jesteśmy. Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Kamila Proc']aha, wszystko jasne[/QUOTE] A do tej pory było coś niejasne? Naprawdę nie rozumiem ;) Quote
Korenia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Żeby coś dostać trzeba też dać coś od siebie :) Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Skończcie już z tymi morałami bo naprawdę aż przykro czytać ;) Byłaby koalicja - jestem pewna, że głosowalibyśmy na wspólnego kandydata i nikt by się nie wyłamywał. Znam tych ludzi dobrze i to po prostu wiem :) Natomiast nie ma żadnej umowy między nami, więc nie rozumiem, dlaczego oczekujecie, że będziemy głosować na waszego kandydata? Jeśli ktoś od nas chce - to jasne, niech głosuje, to jego głos. Ale równie dobrze może sobie zagłosować na kogokolwiek innego. Bo teraz rozwinie się dyskusja - dlaczego SPK nie głosuje na kandydata dogo-miau. To jest śmieszne :) Quote
gameta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dog193']Skończcie już z tymi morałami bo naprawdę aż przykro czytać ;) Byłaby koalicja - jestem pewna, że głosowalibyśmy na wspólnego kandydata i nikt by się nie wyłamywał. Znam tych ludzi dobrze i to po prostu wiem :) Natomiast nie ma żadnej umowy między nami, więc nie rozumiem, dlaczego oczekujecie, że będziemy głosować na waszego kandydata? Jeśli ktoś od nas chce - to jasne, niech głosuje, to jego głos. Ale równie dobrze może sobie zagłosować na kogokolwiek innego. Bo teraz rozwinie się dyskusja - dlaczego SPK nie głosuje na kandydata dogo-miau. To jest śmieszne :)[/QUOTE] śmieszne? Po raz kolejny króliki wykazują się wrażliwością na psi los na poziomie pustej beczki po smole. Mnie nie śmieszy, że wolicie wspierać na przekór ludziom, z którymi chcecie wejść w układ, 30 kotów zamiast 300 GŁODUJĄCYCH psów. To takie oczywiste, że oczekując wejścia w układ gra się przeciw przyszłym koalicjantom, prawda? Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 A kto powiedział, że nie głosujemy na psy? No wskaż mi ten fragment, w którym napisałam - 'głosujemy przeciw kandydatowi dogo, w tym miesiącu na kandydata x'. Może ktoś głosuje, a może nie, nie mam pojęcia, bo nic nie jest ustalone. Napisałam, że każdy głosuje, wedle swojej woli i swojego sumienia, wątek na naszym forum dotyczący Krakvetu już dawno jest zamknięty. Quote
gameta Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dog193']A kto powiedział, że nie głosujemy na psy? No wskaż mi ten fragment, w którym napisałam - 'głosujemy przeciw kandydatowi dogo, w tym miesiącu na kandydata x'. Może ktoś głosuje, a może nie, nie mam pojęcia, bo nic nie jest ustalone. Napisałam, że każdy głosuje, wedle swojej woli i swojego sumienia, wątek na naszym forum dotyczący Krakvetu już dawno jest zamknięty.[/QUOTE] a nie uważasz, że powinniście oficjalnie POPRZEĆ kandydata dogo? Bo dla mnie jest to dość oczywiste, że jak się chce grać w jednej drużynie, to się popiera jej działania. Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Uważać to ja sobie mogę - tym zajmuje się zarząd SPK i mnie nic do tego. Poza tym, sporo z was traktuje nas jak gó*no (m.in. ty), od początku wyraźnie podkreślacie co o nas myślicie. A teraz jeszcze morały prawicie, z nosa wzięte. Ja już dawno bym podziękowała za koalicję, ale jak pisałam, ja jestem tylko mały żuczek i ode mnie nic nie zależy. Tymczasem dziękuję, nie będę sobie psuć nerwów :) Chciałam tylko odpowiedzieć na pytanie Rozi, na kogo głosujemy w tym miesiącu - jakby kto nie doczytał, to napiszę jeszcze raz - na NIKOGO WSPÓLNIE. Zarząd milczy, więc my, forumowicze też. Quote
bric-a-brac Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='dog193']Uważać to ja sobie mogę - tym zajmuje się zarząd SPK i mnie nic do tego. Poza tym, sporo z was traktuje nas jak gó*no (m.in. ty), od początku wyraźnie podkreślacie co o nas myślicie. A teraz jeszcze morały prawicie, z nosa wzięte. Ja już dawno bym podziękowała za koalicję, ale jak pisałam, ja jestem tylko mały żuczek i ode mnie nic nie zależy.[/QUOTE] Postawą zwykłych żuczków wolontariuszy możecie jednak coś zrobić, zdziałać lub zepsuć... Postawa typu epatowania poczucia "traktowania jak gówno" jakoś nie bardzo przysporzy sympatyków... A dla Waszych podopiecznych to chyba ważne czy się uda wejść do koalicji czy nie:roll: Quote
dog193 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nie będę się przed nikim płaszczyć - piszę jak jest. Czy ważne - nie ja to będę osądzać. Jeśli wejdziemy, to będę głosować tak, jak wskazuje umowa. Jeśli nie wejdziemy to dalej będziemy głosować albo wedle własnej woli, albo na naszego wspólnego kandydata i dalej będziemy draniami bez serca z wrażliwością na poziomie pustej beczki po smole :) Quote
itaka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ale jeżeli SKP popiera zbieractwo a tak było w zeszłym miesiącu to trzeba się zastanowić nad tym czy chcemy takiego kogoś w koalicji. Króliki muszą jeść i muszą w coś sikać co jest oczywiste. Ale to ludzie je reprezentują. I generalnie kto z kim przystaje takim się staje. Więc rozważam zgodę na poszerzenie koalicji bo nie wiem czy to jedzonko trafi w powołane ręce. Quote
Recommended Posts