tripti Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='rozi']To jest straszne, co piszesz. Jak sobie pomyślę, ile kasy na Dogo idzie w hotele i PDT, to mi się szczęki zaciskają.[/QUOTE] mam nadzieję, że sytuacja tych zwierząt zmieni sie i to szybko, przerażająco przykre uczucie jak musisz wybierać między głodnymi psami, któremu dasz jeść, a którym boksom nie, dziś wybraliśmy część boksów blisko siebie, tak żeby inne psy nie widziały, pies z boksu, który musieliśmy pominąć powiesił się przednimi łapami na bardzo wysokim płocie betonowym, żeby wyprosić jedzenie. Quote
Lemoniada Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tripti, a gdzie trafiłaby karma? Bezpośrednio do schroniska czy wy, wolontariusze, zmagazynowalibyście ją gdzieś u siebie? Quote
Soema Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A jak tam teraz ze sterylizacjami? No i co jak się zarząd cholerny nie zmieni? Quote
becia_73 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 podniosę temat...koszmar ..biedne zwierzaki Quote
Zofia.Sasza Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Soema']A jak tam teraz ze sterylizacjami? No i co jak się zarząd cholerny nie zmieni?[/QUOTE] Skoro nie ma kasy na karmę, to na sterylki tym bardziej :( Koty mnożą się na pewno. A w zmiany uwierzę jak zobaczę... Quote
Soema Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']Skoro nie ma kasy na karmę, to na sterylki tym bardziej :( Koty mnożą się na pewno. A w zmiany uwierzę jak zobaczę...[/QUOTE] No właśnie.. tam jednorazowy KV nie pomoże, a dla innych to może być ega zbawienie w walce ogólnej. Ale to każdy głosuje wg własnych zasad. Quote
rozi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja mam zasady wyjątkowo sztywne (żeby nie zwariować), patrzę też szeroko, ale kurcze po przeczytaniu o tej sobocie serce we mnie zamarło i wyobrażam sobie ludzi, dobrych ludzi znaczy, którzy na to wszystko patrzą i nie mają co dać psom do jedzenia. I pojawia mi się pytanie - dlaczego nie założą wątku alarmowego, o głodujących zwierzętach... mnie się ciśnie taki wątek na klawiaturę, ale nie jestem bezpośrednio tam, więc czekam, że ktoś bliższy zacznie działać. Quote
tripti Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='rozi']Ja mam zasady wyjątkowo sztywne (żeby nie zwariować), patrzę też szeroko, ale kurcze po przeczytaniu o tej sobocie serce we mnie zamarło i wyobrażam sobie ludzi, dobrych ludzi znaczy, którzy na to wszystko patrzą i nie mają co dać psom do jedzenia. I pojawia mi się pytanie - dlaczego nie założą wątku alarmowego, o głodujących zwierzętach... mnie się ciśnie taki wątek na klawiaturę, ale nie jestem bezpośrednio tam, więc czekam, że ktoś bliższy zacznie działać.[/QUOTE] był i jest taki wątek, teraz został w sumie zmieniony tytuł, bo i tak zajrzało tam tylko kilka osób. Quote
3 x Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='tripti']był i jest taki wątek, teraz został w sumie zmieniony tytuł, bo i tak zajrzało tam tylko kilka osób.[/QUOTE] podaj linkę do watku Quote
itaka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Będzie w ogóle głosowanie do Krakvetu na Dogo? Założycielka wątku nie była tutaj od 20 sierpnia. Quote
Finetta Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ankiety robi Lemoniada. Wczoraj o 22 minął termin zgłaszania kandydatur. Quote
Lemoniada Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Zapraszam :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesień[/URL]! Quote
Finetta Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Gdzie Korabiewice? Widzę, że Tripti skasowała zgłoszenie. Quote
Lemoniada Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tak i wysłała do mnie PW, że na razie wycofuje się z udziału w ankiecie. Quote
rozi Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zazwyczaj nie spamuję, ale tutaj było zainteresowanie Korabiewicami, więc dam link do cegiełkowego: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214459-***-2-50***11-49***21-99***-PSY-GŁODUJĄ-***-Cegiełkowy-do-20-września[/URL] Quote
TYGRYS-ica. Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 podejmie się ktoś prowadzenia tego wątku? ja nie mam możliwości żeby go monitorować i zmieniać tytuły... mam mało czasu i nie zawsze dostęp do internetu. tylko żeby to była osoba która dosyć często jest na dogo. Quote
Finetta Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Jest ankieta na Krakvecie. [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url] Zapraszamy do głosowania na wspólnego kandydata Dogomanii i Miau - Prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina. [color=blue][size=3]Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url] 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url] wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Wrzesień 2011” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 12 (dwunastą) prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6![/size][/color] Quote
tula Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 zagłosowane, z całego serca życzę zwycięstwa:) Quote
3 x Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 przypomne jeszcze na tym watku: ja po prośbie bardzo proszę o głosy na[COLOR="red"][B] wspólnego kandydata dogo i miau[/B][/COLOR] w krakvecie - [b]Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina[/b] jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata jeszcze link do krakvetu: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url] głosować można dzisiaj do północy Quote
Agnezia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ankieta nie zatrzymała się punktualnie i obecnie Znajdki wygrywają... Quote
Kamila Proc Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 hurra, hurra. czekamy na oficjalny komunikat Quote
Soema Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Agnezia']Ankieta nie zatrzymała się punktualnie i obecnie Znajdki wygrywają...[/QUOTE] Boot skończył pracę?:p wyniki są z ostatniego dnia miesiąca. Admin jak zawsze przeżywa weekend. Quote
marysia55 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Soema'][B]Boot skończył pracę?:p[/B] wyniki są z ostatniego dnia miesiąca. Admin jak zawsze przeżywa weekend.[/QUOTE]pewnie sie zmęczył :) ale i tak cos sie tam jeszcze dzieje albo mój komputer bzikuje. Jeszcze niedawno widziałam wynik 802/804 dla 'znajdek', a teraz widzę 802/805:roll: Quote
bric-a-brac Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Głosy dochodzą, ale oni i tak potem podobno biorą pod uwagę te złożone do północy kończącej m-ąc. Czekam z niecierpliwością na wyniki oficjalne, po sprawdzeniu wszystkiego. Quote
Recommended Posts