Jump to content
Dogomania

KrakVet marzec – zgłaszmy kandydatów !!! Czy rozszerzamy koalicję dogo-miau i jak ?

Recommended Posts

Posted

[quote name='rozi']To jest straszne, co piszesz. Jak sobie pomyślę, ile kasy na Dogo idzie w hotele i PDT, to mi się szczęki zaciskają.[/QUOTE]
mam nadzieję, że sytuacja tych zwierząt zmieni sie i to szybko, przerażająco przykre uczucie jak musisz wybierać między głodnymi psami, któremu dasz jeść, a którym boksom nie, dziś wybraliśmy część boksów blisko siebie, tak żeby inne psy nie widziały, pies z boksu, który musieliśmy pominąć powiesił się przednimi łapami na bardzo wysokim płocie betonowym, żeby wyprosić jedzenie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']A jak tam teraz ze sterylizacjami? No i co jak się zarząd cholerny nie zmieni?[/QUOTE]
Skoro nie ma kasy na karmę, to na sterylki tym bardziej :( Koty mnożą się na pewno. A w zmiany uwierzę jak zobaczę...

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Skoro nie ma kasy na karmę, to na sterylki tym bardziej :( Koty mnożą się na pewno. A w zmiany uwierzę jak zobaczę...[/QUOTE]
No właśnie.. tam jednorazowy KV nie pomoże, a dla innych to może być ega zbawienie w walce ogólnej.
Ale to każdy głosuje wg własnych zasad.

Posted

Ja mam zasady wyjątkowo sztywne (żeby nie zwariować), patrzę też szeroko, ale kurcze po przeczytaniu o tej sobocie serce we mnie zamarło i wyobrażam sobie ludzi, dobrych ludzi znaczy, którzy na to wszystko patrzą i nie mają co dać psom do jedzenia. I pojawia mi się pytanie - dlaczego nie założą wątku alarmowego, o głodujących zwierzętach... mnie się ciśnie taki wątek na klawiaturę, ale nie jestem bezpośrednio tam, więc czekam, że ktoś bliższy zacznie działać.

Posted

[quote name='rozi']Ja mam zasady wyjątkowo sztywne (żeby nie zwariować), patrzę też szeroko, ale kurcze po przeczytaniu o tej sobocie serce we mnie zamarło i wyobrażam sobie ludzi, dobrych ludzi znaczy, którzy na to wszystko patrzą i nie mają co dać psom do jedzenia. I pojawia mi się pytanie - dlaczego nie założą wątku alarmowego, o głodujących zwierzętach... mnie się ciśnie taki wątek na klawiaturę, ale nie jestem bezpośrednio tam, więc czekam, że ktoś bliższy zacznie działać.[/QUOTE]
był i jest taki wątek, teraz został w sumie zmieniony tytuł, bo i tak zajrzało tam tylko kilka osób.

Posted

[quote name='tripti']był i jest taki wątek, teraz został w sumie zmieniony tytuł, bo i tak zajrzało tam tylko kilka osób.[/QUOTE]

podaj linkę do watku

Posted

Zazwyczaj nie spamuję, ale tutaj było zainteresowanie Korabiewicami, więc dam link do cegiełkowego:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/214459-***-2-50***11-49***21-99***-PSY-GŁODUJĄ-***-Cegiełkowy-do-20-września[/URL]

Posted

podejmie się ktoś prowadzenia tego wątku?
ja nie mam możliwości żeby go monitorować i zmieniać tytuły... mam mało czasu i nie zawsze dostęp do internetu.
tylko żeby to była osoba która dosyć często jest na dogo.

Posted

Jest ankieta na Krakvecie.
[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url]

Zapraszamy do głosowania na wspólnego kandydata Dogomanii i Miau - Prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina.
[color=blue][size=3]Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url]
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu [url]http://www.krakvet.pl/forum[/url] wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Wrzesień 2011”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 12 (dwunastą) prywatne przytulisko Znajdki koło Radzymina i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6![/size][/color]

• 2 weeks later...
Posted

przypomne jeszcze na tym watku:
ja po prośbie
bardzo proszę o głosy na[COLOR="red"][B] wspólnego kandydata dogo i miau[/B][/COLOR] w krakvecie - [b]Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina[/b]

jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata

jeszcze link do krakvetu: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172[/url]

głosować można dzisiaj do północy

Posted

[quote name='Agnezia']Ankieta nie zatrzymała się punktualnie i obecnie Znajdki wygrywają...[/QUOTE]
Boot skończył pracę?:p

wyniki są z ostatniego dnia miesiąca. Admin jak zawsze przeżywa weekend.

Posted

[quote name='Soema'][B]Boot skończył pracę?:p[/B]

wyniki są z ostatniego dnia miesiąca. Admin jak zawsze przeżywa weekend.[/QUOTE]pewnie sie zmęczył :)
ale i tak cos sie tam jeszcze dzieje albo mój komputer bzikuje. Jeszcze niedawno widziałam wynik 802/804 dla 'znajdek', a teraz widzę 802/805:roll: