Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama nie mogła się napatrzeć jak Lusia się tuli, do tej pory myślałyśmy, że to Lilka jest największym przytulasem, a tu zonk :evil_lol: . Oby szybciutko znalazła domek, schron to nie miejsce dla takiego pieszczocha.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonią telefony do mnie o Gnojka, postaram się tez zainteresowanym polecać Lusię, już jednej pani z Beska ją poleciłam, była zainteresowana, miała pooglądać Lusię jeszcze na stronce Kundelka i sie odezwać

Posted

[quote name='lunarmermaid']A ja podesłałam Lusie Pani z Krakowa zainteresowanej inną sunią,która już znalazła dom. Może coś wyjdzie ?[/QUOTE]
trzymam kciuki!!!

Posted

[quote name='lunarmermaid']A ja podesłałam Lusie Pani z Krakowa zainteresowanej inną sunią,która już znalazła dom. Może coś wyjdzie ?[/QUOTE]
bardzo dziekuję, to naprawdę świetna sunia, jutro będę w przytulisku to porobię świeże zdjęcia.

Posted

Luśka to teraz moja faworytka. Cudna, milusińska sunia, tak bardzo otwarta na człowieka...Z wielkim bólem serca zamykałyśmy dzisiaj jej boks. Pomóżcie mi dla niej znaleść najlepszy dom.

Posted

Maldinka napisał(a):
a co tam!!!! Jak sie Becia zgodzi to mam domek dla naszej słodkiej :multi:
Gadałam już z Majuska będzie wtajemniczac Becie :eviltong:

domek stały?:)

Posted

Maldinka napisał(a):
a co tam!!!! Jak sie Becia zgodzi to mam domek dla naszej słodkiej :multi:
Gadałam już z Majuska będzie wtajemniczac Becie :eviltong:

a co się ma nie zgodzić jak polecony Maldinko przez Ciebie :loveu:
Jutro tyrknę to pogadamy. Jestem podekscytowana bo to taka cudna sunia i żal jej każdego dnia w przytulisku.

Posted

trzymam kciuki! A ja wlaśnie zgarnełam z ulicy kociaka potrąconego przez kilka bardzo szybko jadących samochodów na naszych oczach... poszedł do uśpienia... Niech mnie ktoś przytuli!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
trzymam kciuki! A ja wlaśnie zgarnełam z ulicy kociaka potrąconego przez kilka bardzo szybko jadących samochodów na naszych oczach... poszedł do uśpienia... Niech mnie ktoś przytuli!

:glaszcze::glaszcze::glaszcze::calus::calus::calus:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

bardzo to smutne przeżycie Dzika_Figo i traumatyczne, tulimy cię oczywiście najmocniej jak umiemy :great::bigcry::calus:

Posted

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie duchowe.

Jak z potencjalnym domkiem dla Lusi? Skoro Maldinka poleca, to jakiś najgorszy chyba nie jest...
Kto wie, może nawet nie będą się odgrażać, że ją przywiążą przy torach...