Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Kurczę, nie wiem, może ona jest za zwykła....z wyglądu oczywiście, z charakteru ideał póki co:)

zwykłe to takie szaro -bure, Luśka wpadnie komuś w oko tylko ona ogłoszeń ma chyba niewiele.

Posted

Może się wreszcie jutro zbiorę...
A może ma ktoś polecić jakis bazarek ogłoszeniowy to jej wykupię pakiet za bazarkowe, potem jeszcze sama dorobię troszkę i się uda może

Posted

Widziałam że Ziutka zrobiła już małej 50 bazarkowych ogłoszeń tylko nie wiem czemu Lusia ma tam podany wiek 1,5 roku jak ona starsza. Typuję ją na 3 latka po zębach bo ma już kamień na kłach, zresztą te ząbki nie takie młodziutkie.

Posted

Te 1,5 roku ja wymyśliłam, tak mi jakoś się wydawało:roll:
Byłam dziś z Luśką w Boguchwale na kontroli, wszystko się ładnie goi, w drodze powrotnej zepsuł mi sie samochód, biedulka siedziała ze mną w aucie długo, bo musiałam co chwilę się zatrzymywac i chłodzić silnik, super grzeczna była :)

Posted

[quote name='majuska']jak dobrze pójdzie....a zresztą, warujcie tu z zaciśniętymi kciukami!!!!!![/QUOTE]

waruję choć ja dzisiaj nie czasowa jestem. Dawaj majuska !!!

Posted

coś ta majuska nic nie pisze, nie odbiera telefonów, chyba nie powiła jeszcze :diabloti:.
Po osiemnastej wychodzę z TZ i wrócę pewnie rano i dlaczego ja mam się denerwować zamiast dobrze bawić ? :mad:
Majuska otwórz jape wreszcie !!!

Posted

Spokojnie, własnie wróciłam z Krosna, zawoziliśmy Lusię, telefon był ok, ale postanowiłam sama zawieźć ja i ocenić sytuacje na miejscu. Jest to domek z ogródkiem, obok wielki park, w domu jest rodzina i dwoje dzieci 8 i 3 lata, ludzie sympatyczni, zawsze w rodzinie były psy, teraz jest jamnisia u ich matki, więc Lusia będzie mieć koleżanke. Dzieci fajne , z podejściem do psiaków, uznałam, że Luśce się przyda taka ekipa, żeby ją trochę rozruszać, no i żeby miał kto ją pieścić, bo ona strasznie to lubi, no i mam nadzieje , że tak właśnie będzie
( Beciu sory zostawiłam z wrażenia telefon w domu )

Posted

o matko, jak sie cieszę, jak strasznie się cieszę nawet nie wiecie :multi::multi::multi:.
Ja nie wiem co majuska ma takiego w sobie, że co weżmie do siebie to zaraz dom znajduje. Majuska kocham cię, no po prostu...jeden Desperados dzisiaj więcej albo 2, za Ciebie i Lusię !!! :drinka::cunao:

Posted

Oczywiście to nie jest tak, że nie mam stresa, czy wszystko bedzie dobrze, ale wiecie, że zawsze jakis malutki niepokój jest;)
Ogólnie mam dobre przeczucia, tym bardziej, że Luśka się do dzieci bardzo garnęła, ten mały chłopaczek pokazywał jej swoje zabawki a ona z postawionymi uszami sie nimi interesowała i słuchała wszystkiego, ta dziewczynka sobie Lusię upatrzyła na swoją pupilkę, tuli ją i całuje, Luśka na dobry początek dostała pare smakołyków do paszczy, pojadła, potem poznała się jeszcze z chomikiem który tam mieszka, no i pojechaliśmy....mam obiecane fotki . Przed samym wyjazdem do nowego domu bylismy jeszcze u Justynki na zdjęcie szwów, wszystko jest z rana posterylkową w porządku. Rodzinka wypatrzyła Luśke na krosno24, szukali właśnie jakiegoś psiaka w potrzebie :)

A to kilka moich "nieogarniętych" zdjęć: