lunarmermaid Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A ja podczytuję wątek Lusi... Jak potrzeba to mogę dorobić jej więcej ogłoszeń. Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='lunarmermaid']A ja podczytuję wątek Lusi... Jak potrzeba to mogę dorobić jej więcej ogłoszeń. Ogłoszeń nigdy za wiele! Będziemy bardzo wdzięczne! Możesz wykorzystać ten tekt: Lusia jest cudowną suczką. Dzielną, mądrą i uroczą. I wspaniałą mamą. Do naszego przytuliska trafiła z synkiem. O jej mądrości świadczy fakt, że w taką mroźną zimę udało jej się utrzymać szczeniaczka przy życiu. I choć pewnie jacyś ludzie ją zawiedli (czy to pozbywając się jej ze względu na ciążę, czy nie szukając, jak im zginęła), Lusia bardzo ludziom ufa i z radością pozwoliła zabrać do przytuliska siebie i synka. Wreszcie obydwoje mają gdzie się schronić przed mrozem, wreszcie Lusia nie musi się tak martwić o swoje dziecko. Ale metalowy boks i stara buda to nie miejsce dla takich piesków. Synek Lusi jest już dośc duży, żeby zacząć samodzielne życie, więc i na Lusię czas. Taka wyjątkowa suczka zasługuje na wyjątkowy dom! Lusia jest kochaną, słodką przylepką. Uwielbia być brana na ręce, tulona, całowana. Można ją nosić na rękach cały dzień, nigdy nie ma dość. Nie ma w niej cienia agresji, jest tylko wielka potrzeba kontaktu z człowiekiem. Na widok wolontariuszek piszczy z radości i prosi, żeby ją wziąć na ręce. Lusia doskonale nadaje się do domu z dziećmi. Jest typowym psem rodzinnym. Dla takiej małej suczki bez problemu znajdzie się miejsce, nawet w niedużym mieszkaniu. Posłuszna i niekłopotliwa, będzie idealnym psem kanapowym! Suczka ma około 2 lat, jest zdrowa, zaszczepiona i odrobaczona. Przebywa w przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa.W miarę możliwości postaramy się pomóc w trasporcie Lusi do nowego domu (za zwrotem kosztów). Chcesz adoptować Lusię? Dać jej kawałek swojego serca i odrobinę miejsca na kanapie? Zadzwoń lub napisz! tel. 600 401 564 [email protected] Quote
Becia66 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 :Rose:Dzika_Figa napisał(a): Lusia jest kochaną, słodką przylepką. Uwielbia być brana na ręce, tulona, całowana. Można ją nosić na rękach cały dzień, nigdy nie ma dość. Nie ma w niej cienia agresji, jest tylko wielka potrzeba kontaktu z człowiekiem co prawda to prawda Dzika_Figo. Piękny tekst i wiernie oddaje charakter Lusi. Dziękujemy....:Rose: Quote
majuska Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No to ja zaraz dołożę dzisiejszych przytulaśnych fot. A w tajemnicy Wam powiem ( nie rozgłaszjacie tego ;) ) że Luiśka to jest niezła cwaniara, łazi po wszystkich boksach i wyżera po cichutku innym psom najlepsze kąski :) Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='majuska']No to ja zaraz dołożę dzisiejszych przytulaśnych fot. A w tajemnicy Wam powiem ( nie rozgłaszjacie tego ;) ) że Luiśka to jest niezła cwaniara, łazi po wszystkich boksach i wyżera po cichutku innym psom najlepsze kąski :) No przeca widać, że to leżało koło parówy... to co ma robić? A ja dziś znalazłam na dogo ( w czyimś podpisie) Łucję, tylko na dłuższych nogach: http://www.dogomania.pl/threads/183470-Fiona-zbyt-zwykA-a-na-happy-end-Potrzebne-ogA-oszenia Quote
Becia66 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Dzika_Figa'] A ja dziś znalazłam na dogo ( w czyimś podpisie) Łucję, tylko na dłuższych nogach: http://www.dogomania.pl/threads/183470-Fiona-zbyt-zwykA-a-na-happy-end-Potrzebne-ogA-oszenia faktycznie identyczna, gdyby nie te dłuższe łapki to nie do odróżnienia... Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No jeszcze ogonek tamta ma puchaciejszy... Quote
lunarmermaid Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja robię ogłoszenia na takich portalach [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.mammisia.pl www.najpewniej.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.nasza-lista.com www.przygarnijzwierzaka.pl www.owi.pl www.centrumofert.pl www.adin.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.neeon.pl www.zwierzeta.i-bazar.pl www.gablota.pl www.portalogloszen.pl www.kupiepsa.pl www.mamoferte.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.slaskatablica.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Niektóre już Lusia ma,więc zrobię resztę...[/FONT] Quote
Becia66 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ale tego dużo, dzięki wielkie lunarmmermaid....:Rose: Quote
majuska Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ochocho:-o Dziękujemy!!!! Do Walusia zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/203625-Skrzacik-Waluś-mała-kupka-nieszczęścia?p=16443471#post16443471 Quote
vanili Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 qrcze, widać ze potrzebuje ciepłego domku, tak się tuli do człowieka... az za serducho ściska Quote
barb Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 lunarmermaid napisał(a):A ja podczytuję wątek Lusi... Jak potrzeba to mogę dorobić jej więcej ogłoszeń. Przepraszam - bo to nie ten wątek - czy to u Ciebie byl Spayki z Orzechowiec? Quote
Becia66 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 chyba będę musiała rzucać kostką które banerki wkleić bo jak tu 2 psiaki wyróżnić... Na razie Lusię pominę bo mi się jej zdjęcie w banerku nie podoba...:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Becia66 napisał(a):chyba będę musiała rzucać kostką które banerki wkleić bo jak tu 2 psiaki wyróżnić... Na razie Lusię pominę bo mi się jej zdjęcie w banerku nie podoba...:eviltong: Powiedz, które by Ci się podobało, to Ci zrobię banerek na zamówienie! Quote
Becia66 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Powiedz, które by Ci się podobało, to Ci zrobię banerek na zamówienie! wiedziałam że cię sprowokuję ...:roflt: tylko czemu tak na spokojnie ? Dzika_Figo, chciałabym drugie zdjęcie z pierwszego postu, gdzie Lusia choć nie z bliska ale w całości jest na tle mojej historycznej już, czerwonej kurtki. Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Becia66']wiedziałam że cię sprowokuję ...:roflt: tylko czemu tak na spokojnie ? Dzika_Figo, chciałabym drugie zdjęcie z pierwszego postu, gdzie Lusia choć nie z bliska ale w całości jest na tle mojej historycznej już, czerwonej kurtki. Spokojnie, bo ostatnio bliska mi filozofia Zen. Dużo czasu spędzam grabiąc żwirek w kociej kuwecie - to mnie wycisza :evil_lol: Proszę, oto banerek: Jeśli w dalszym ciągu nie spełnia Twoich oczekiwań, pisz śmiało, będę poprawiać. Quote
Becia66 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 spełnia moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję bardzo, już pobieram. Quote
lunarmermaid Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Lusia ma już wszystkie ogłoszenia,które wcześniej wypisałam.Oczywiście podwójnych nie robiłam... Może znajdzie się dla niej domek! Quote
Becia66 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='lunarmermaid']Lusia ma już wszystkie ogłoszenia,które wcześniej wypisałam.Oczywiście podwójnych nie robiłam...[/QUOTE] dziękujemy bardzo...:Rose:, nikt o nią nie pyta póki co ani o jej cudnego maluszka...:shake: Quote
lunarmermaid Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Maluszek też jest na zdjęciach,może ktoś go zobaczy w ogłoszeniach Lusi. Quote
Becia66 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='natalie1988']Pozwolicie, że ukradnę banerek? :loveu:[/QUOTE] nie tylko pozwolimy ale wręcz prosimy.... Quote
Recommended Posts