Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwłaszcza to o Śrubie ważne jest:diabloti:

A tak na poważnie to zaznacz , że wysterylizowana, z kompletem szczepień i książeczką zdrowia, do dzieci i innych zwierząt git, czyściutka, niekłopotliwa, bardzo łagodna, posłuszna, nieśmiała,nakolankowa pieszczocha, do spokojnego domu, nie do rozwrzeszczanych bachorów ;)

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Zwłaszcza to o Śrubie ważne jest:diabloti:

A tak na poważnie to zaznacz , że wysterylizowana, z kompletem szczepień i książeczką zdrowia, do dzieci i innych zwierząt git, czyściutka, niekłopotliwa, bardzo łagodna, posłuszna, nieśmiała,nakolankowa pieszczocha, do spokojnego domu, nie do rozwrzeszczanych bachorów ;)

Oczywiście. Zmaieszczę formułkę "nie wydajemy psów na łańcuch, do budy ani do domów pełnych rozwrzeszczanych bachorów" ;)

Posted

majuska napisał(a):
...i żeby ja karmili białym chudym mięskiem:mdrmed:.....:stupid:

Dobra idę spać, pa!!!

A miseczki ma mieć z prawdziwej porcelany! Albo srebrne.
I obróżkę z kryształkami...

Dobranoc!

Posted

W sprawie Luśki cisza, w sprawie gnojków cisza, za to dzwonią o Merlina:roll:
Dzisiaj trwają kolejne lekcje barłożenia, potem cosik powklejam z tego polegiwania :)

Posted

jakie piękne foty i widzę Lusia już całkiem wyluzowana , czy mi się zdaje ?
Wiecie, ta cała niby adopcja wyszła jej na dobre bo po pierwsze jest wysterylizowana, primo po drugie :diabloti: wiemy o niej dużo więcej niż zwykle o innych psach, że jest przyjażnie nastawiona do wszystkich żyjących, że utrzymuje czystość w domu, no i może mieszkać w bloku bo przecież była wcześniej psem podwórkowym.
I przede wszystkim nie siedzi w przytulisku dzięki majusce. :loveu:

Posted

No właśnie nie jest wyluzowana, próbowałam ją troche rozruszać i stąd te głupkowate fotki, ale ogólnie jest wciąż spięta, siedzi cały czas w pokoju, nie bardzo porusza się po domu, ale liczę, że się ośmieli, na spacerki w pierwszy dzień musiałam ją znosić i wnosić po schodach, a teraz śmiga sama wesolutko, może i z innymi zachowaniami sie będzie rozwijać, potrzeba jej domku takiego, gdzie ktos poświęci jej troche czasu, ona bardzo lubi towarzystwo i jak juz sie do niej przyjdzie to korzysta z tulenia, miziania itp. , ale sama nie przyjdzie, nie zachęci...taki nasz nieśmiałek malutki :)

Posted

Nie musi być domek z ogródkiem tylko ludź który ma dla niej czas, zresztą zobaczymy co sie jeszcze wydarzy w ciągu najbliższych dniach ;) Ona siedzi w pokoju i jak do niej ide to sie tak cieszy , staje na dwóch tylnych łapkach a przednimi przebiera ..jak w przytulisku :)

Posted

Żeby Lusia "nie czuła się pokrzywdzona" to o niej też dostałam ciekawego maila.

Jak można było dopuścić (skąd to znamy:evil_lol:, to z tego samego maila) żeby Luśka w przytulisku urodziła dzieciaka!;)

Beciu temu to już chyba żadna z nas nie jest winna!:diabloti::diabloti:

Posted

Majuska świetne zdjęcia, ale się uśmiałam, Lusienka wygląda cudnie a i stan uzębienia w bardzo dobrym stanie :)
A czy ktoś pyta wogóle o nasze kule bilardowe, czyli trzy diablice??? Żal mi ich że tak siedzą bidulki zamknięte cały dzień, muszę zachęcić Magdę żeby ich zostawiała na dzień to choć słonka trochę zażyją. Słyszysz Magdaaaa!!!!?????
Ona tu wszystko czyta!! Ja to wiem!!!! :)

Posted

Ani o Luśke nikt nie dzwoni, ani o kuleczki:shake::shake:

Tyle, że Luśka ma mało ogłoszeń, jakos się nie mogę zebrać, żeby porobić:shake:

A po za tym Lusia dzisiaj została spusczona próbnie ze smyczki na bezpiecznym terenie i była idealna, robi rundy po trawce i zaraz przybiega sie zameldować, reaguje juz chyba wogóle na swoje imię :)