majuska Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zwłaszcza to o Śrubie ważne jest:diabloti: A tak na poważnie to zaznacz , że wysterylizowana, z kompletem szczepień i książeczką zdrowia, do dzieci i innych zwierząt git, czyściutka, niekłopotliwa, bardzo łagodna, posłuszna, nieśmiała,nakolankowa pieszczocha, do spokojnego domu, nie do rozwrzeszczanych bachorów ;) Quote
Becia66 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 majuska napisał(a): do spokojnego domu, nie do rozwrzeszczanych bachorów ;) o to to właśnie dopisz...a przynajmniej zasugeruj. Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 majuska napisał(a):Zwłaszcza to o Śrubie ważne jest:diabloti: A tak na poważnie to zaznacz , że wysterylizowana, z kompletem szczepień i książeczką zdrowia, do dzieci i innych zwierząt git, czyściutka, niekłopotliwa, bardzo łagodna, posłuszna, nieśmiała,nakolankowa pieszczocha, do spokojnego domu, nie do rozwrzeszczanych bachorów ;) Oczywiście. Zmaieszczę formułkę "nie wydajemy psów na łańcuch, do budy ani do domów pełnych rozwrzeszczanych bachorów" ;) Quote
Becia66 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 i że miejsce jej w pościeli jak na załączonych zdjęciach...:eviltong: Quote
majuska Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ...i żeby ja karmili białym chudym mięskiem:mdrmed:.....:stupid: Dobra idę spać, pa!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 majuska napisał(a):...i żeby ja karmili białym chudym mięskiem:mdrmed:.....:stupid: Dobra idę spać, pa!!! A miseczki ma mieć z prawdziwej porcelany! Albo srebrne. I obróżkę z kryształkami... Dobranoc! Quote
Becia66 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Dzika_Figa napisał(a): I obróżkę z kryształkami... ale tylko Svarowskiego. Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Becia66 napisał(a):ale tylko Svarowskiego. No to się rozumie samo przez się! Quote
Dzika_Figa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Może być? http://allegro.pl/lusia-ideal-slodka-sunia-lubi-dzieci-koty-zajrzyj-i1533145593.html Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No jasne, że może być :calus::Rose: to cała Lusia w pigułce ( i Śruba się załapała:eviltong:) Nie ma bata, do weekendu Luśka idzie do nowego domu!!!! Quote
Becia66 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Może być? http://allegro.pl/lusia-ideal-slodka-sunia-lubi-dzieci-koty-zajrzyj-i1533145593.html Faktycznie full wypas, oby się to przeniosło na na wypaśne zainteresowanie.....:Rose: Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 W sprawie Luśki cisza, w sprawie gnojków cisza, za to dzwonią o Merlina:roll: Dzisiaj trwają kolejne lekcje barłożenia, potem cosik powklejam z tego polegiwania :) Quote
karolciasz28 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oj to trzeba Luśce nowe ogłoszenia zrobić. A dostałam maila o Hesię to podeślę nasze panienki. Quote
Agula99 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzika_Figo super allegro!!! Już to raz pisałam, ale napiszę jeszcze raz JESTEŚ WIELKA!!!! :) A Lusia taka kochana!!! Musi mieć domek jak z bajki!!! :) Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lusik jakiego nie znacie ;) https://picasaweb.google.com/112816677289324950388/2011032802?authkey=Gv1sRgCPLU9azQvOjtDg# Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I jeszcze taka ciekawostka... Zawsze jak chciałam zrobić wszystkim swoim zwierzakom zdjęcie w "kupie" rozpierzchały się we wszystkie strony byle tylko nie dać mi zrobić takiego zdjęcia. Wczoraj mówie do nich: Idźcie stąd bo muszę samej Lusi zrobić foty do ogłoszeń ...i tak to wyglądało: http://img163.imageshack.us/img163/929/lusia034.jpg Quote
Becia66 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 jakie piękne foty i widzę Lusia już całkiem wyluzowana , czy mi się zdaje ? Wiecie, ta cała niby adopcja wyszła jej na dobre bo po pierwsze jest wysterylizowana, primo po drugie :diabloti: wiemy o niej dużo więcej niż zwykle o innych psach, że jest przyjażnie nastawiona do wszystkich żyjących, że utrzymuje czystość w domu, no i może mieszkać w bloku bo przecież była wcześniej psem podwórkowym. I przede wszystkim nie siedzi w przytulisku dzięki majusce. :loveu: Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No właśnie nie jest wyluzowana, próbowałam ją troche rozruszać i stąd te głupkowate fotki, ale ogólnie jest wciąż spięta, siedzi cały czas w pokoju, nie bardzo porusza się po domu, ale liczę, że się ośmieli, na spacerki w pierwszy dzień musiałam ją znosić i wnosić po schodach, a teraz śmiga sama wesolutko, może i z innymi zachowaniami sie będzie rozwijać, potrzeba jej domku takiego, gdzie ktos poświęci jej troche czasu, ona bardzo lubi towarzystwo i jak juz sie do niej przyjdzie to korzysta z tulenia, miziania itp. , ale sama nie przyjdzie, nie zachęci...taki nasz nieśmiałek malutki :) Quote
Becia66 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 czyli jednak lepszy domek z ogródkiem , żeby mogła sama trochę pobyć i robić co chce. Skoro szukamy domku idealnego to ma być z ogródkiem i już !!! Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie musi być domek z ogródkiem tylko ludź który ma dla niej czas, zresztą zobaczymy co sie jeszcze wydarzy w ciągu najbliższych dniach ;) Ona siedzi w pokoju i jak do niej ide to sie tak cieszy , staje na dwóch tylnych łapkach a przednimi przebiera ..jak w przytulisku :) Quote
karolciasz28 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Żeby Lusia "nie czuła się pokrzywdzona" to o niej też dostałam ciekawego maila. Jak można było dopuścić (skąd to znamy:evil_lol:, to z tego samego maila) żeby Luśka w przytulisku urodziła dzieciaka!;) Beciu temu to już chyba żadna z nas nie jest winna!:diabloti::diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ojej, Karolciu, widzę, że zbierasz cięgi za wszystkich ;-) Quote
Agula99 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Majuska świetne zdjęcia, ale się uśmiałam, Lusienka wygląda cudnie a i stan uzębienia w bardzo dobrym stanie :) A czy ktoś pyta wogóle o nasze kule bilardowe, czyli trzy diablice??? Żal mi ich że tak siedzą bidulki zamknięte cały dzień, muszę zachęcić Magdę żeby ich zostawiała na dzień to choć słonka trochę zażyją. Słyszysz Magdaaaa!!!!????? Ona tu wszystko czyta!! Ja to wiem!!!! :) Quote
majuska Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ani o Luśke nikt nie dzwoni, ani o kuleczki:shake::shake: Tyle, że Luśka ma mało ogłoszeń, jakos się nie mogę zebrać, żeby porobić:shake: A po za tym Lusia dzisiaj została spusczona próbnie ze smyczki na bezpiecznym terenie i była idealna, robi rundy po trawce i zaraz przybiega sie zameldować, reaguje juz chyba wogóle na swoje imię :) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Właśnie dodałam do allegro nowe zdjęcia... nie wiem, wyróżnione jest a mało wejść. Potrzebny nam jest jakiś chwytny, intrygujący tytuł... LUSIA O STU TWARZACH? Quote
Recommended Posts