clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Paula_']Ja też myślałam, że się nie wzruszę, ale jak Aśka mówiła przysięgę, to mi się łezka zakręciła :oops: [FONT=Arial]ale ja sie poważnie nie umiem podniecać fotami ślubnymi... jakos to tak na mnie nie działa... może temu że ślub uważam za zbędną MI ceremonie :roll: [/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To już znacie, ale tu go jeszcze nie było.:lol: Świadkowa ze Świadkiem wywija. Ciii, nie mówcie dbsst...:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]ooo mla sis bliźniaczka rączyne mi swa podaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img176.imageshack.us/img176/7638/dsc04373kopiaap9.jpg[/FONT] Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 AśkaK napisał(a):Ciii, nie mówcie dbsst...:evil_lol: I nie mówicie narzeczonemu dbsst :evil_lol: ;) Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja sie poważnie nie umiem podniecać fotami ślubnymi... jakos to tak na mnie nie działa... może temu że ślub uważam za zbędną MI ceremonie :roll:[/FONT] Też tak uważałam, ale teraz zmieniłam zdanie - tzn nie żałuję :lol::evil_lol:, ale też okazało się że to wydarzenie niesie ze sobą mnóstwo emocji, których w ogóle się nie spodziewałam. Warto było to przeżyć.:p No i okazja, by zobaczyć TZta tak przejętego, że nie mógł wydusić słowa - bezcenna!:lol: (Normalnie TZ to straszna gaduła :evil_lol:) Toaścik! The End. [quote name='Paula_']I nie mówicie narzeczonemu dbsst :evil_lol: ;-) Tak, tak, nie mówcie!:lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Paula_']I nie mówicie narzeczonemu dbsst :evil_lol: ;) [FONT=Arial]ooo nie nie .... długo by narzeczoną nie pozostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Zdjęcia to jeszcze pikuś, jakbym to kamerą nagrała...:siara::scared::lol::shiny: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 AśkaK napisał(a):Zdjęcia to jeszcze pikuś, jakbym to kamerą nagrała...:siara::scared::lol::shiny: :roflt: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: Ile zdjęć...jak ja lubię zdjęcia ze ślubów, wesel itd :loveu::loveu: http://img135.imageshack.us/img135/3195/img94201kopiapi8.jpg GORZKO GORZKO GORZKO :multi::multi::multi: :evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hej wariatko kochana :loveu: Dawaj jeszcze foty z imprezki :mad: wiem, że masz :eviltong: Pozdrowienia dla Loczka :grin: ;) Quote
AśkaK Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Hehe, Loczek jeszcze chrapie ale jak wstanie to na pewno mu przekażę!:evil_lol::lol: Z imprezki nieostre powychodziły.:oops: Pogrzebię jeszcze, może jakaś fajna się ostała.:lol: Quote
furciaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Czesc Asiu:loveu: Ach...cudne zdiecia:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]życzonka od Nas http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/FONT] Quote
Paula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 I od nas też karteczka http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ale tu dużo weselnych fotek :loveu: już to mówiłam, ale powiem jeszcze raz- sukienka jest booooska :loveu: i pięknie wyglądałaś! Wesołych Świąt życzymy! http://images31.fotosik.pl/86/11d2c31c0b440a21.jpg Quote
AśkaK Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Wiiitajcie, dziękujemy za śliczne życzenia :loveu:, haha super te Wasze kartki świąteczne!!!:iloveyou::lol: My niestety takiej nie potrafimy zrobić :oops:, ale Rudy coś narysował.:evil_lol: Wesołych, radosnych Świąt !!!:loveu: Niech Wam się spełnią wszystkie marzenia, niech drogi będą proste a zakrętów życiowych jak najmniej! I oby w Nowym Roku Wam się szczęściło, dostatnio żyło i dobre trunki piło !;):lol: RUDY, LUSIA, PAŃCIA I PANEK :loveu: Quote
Paula Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :grin: Rudy mikołaj jakiś taki nie wyspany :evil_lol: Witaj poświątecznie moja piękna :loveu: :diabloti: ;) Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Rudy skwaszony że go misiek przygniata.:evil_lol: Witaj moja Śnieżynko!:loveu::lol: Co tam u was po Świętach? U nas obrzarstwo i lenistwo, mieliśmy dziś jechać do Bielska ale nie wstaliśmy z wyrka :evil_lol:, byłam z Rudaskiem na szczepieniu - ciągnął z powrotem do domu jak mały motorek, byleby z dala od lecznicy.:evil_lol: TZ mnie ciągnie do galerii po stroje karnawałowe więc spaaadam, jak wrócę to wstawię jakieś foty grubasów.:lol: Quote
Cosmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 pochwal sie strojami jak wrocisz :cool3: :) pozdrawiam Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Hihi, ja będę piratką a TZ gladiatorem!:lol::evil_lol: Pochwalę się zdjęciami z sylwka;), a na razie pycholki: Zimowe lenistwo w wyrku.(Rudy oczywiście z doopką na poduszce :diabloti:) Rudy atakuje mafefkę.:lol: Quote
Bodziulka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 AśkaK napisał(a): Zimowe lenistwo w wyrku.(Rudy oczywiście z doopką na poduszce :diabloti:) Praffidłowo :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Mafefka cd. Czy to jest mądre..?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: ale fotek nawrzucałaś tutaj :loveu::loveu: http://img241.imageshack.us/img241/1525/dsc04619kopiayk9.jpg łóżko które zeszło na psy ;) :evil_lol::evil_lol: albo psy które zeszły/weszły na łóżko :) [/FONT] Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Bodziulka']Praffidłowo :evil_lol: Wiedziałam ze ci się spodoba!:diabloti::evil_lol: [FONT=Georgia][quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:[/FONT][quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]ale fotek nawrzucałaś tutaj [/FONT]:loveu::loveu: Cześć!:multi::p Zaraz wrzucę więcej!:cool3::lol: Quote
Recommended Posts