Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula_']Ja też myślałam, że się nie wzruszę, ale jak Aśka mówiła przysięgę, to mi się łezka zakręciła :oops:
[FONT=Arial]ale ja sie poważnie nie umiem podniecać fotami ślubnymi... jakos to tak na mnie nie działa... może temu że ślub uważam za zbędną MI ceremonie :roll:

[/FONT]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja sie poważnie nie umiem podniecać fotami ślubnymi... jakos to tak na mnie nie działa... może temu że ślub uważam za zbędną MI ceremonie :roll:[/FONT]

Też tak uważałam, ale teraz zmieniłam zdanie - tzn nie żałuję :lol::evil_lol:, ale też okazało się że to wydarzenie niesie ze sobą mnóstwo emocji, których w ogóle się nie spodziewałam. Warto było to przeżyć.:p No i okazja, by zobaczyć TZta tak przejętego, że nie mógł wydusić słowa - bezcenna!:lol: (Normalnie TZ to straszna gaduła :evil_lol:)

Toaścik!

The End.

[quote name='Paula_']I nie mówicie narzeczonemu dbsst :evil_lol: ;-)
Tak, tak, nie mówcie!:lol:

Posted

Hehe, Loczek jeszcze chrapie ale jak wstanie to na pewno mu przekażę!:evil_lol::lol:
Z imprezki nieostre powychodziły.:oops: Pogrzebię jeszcze, może jakaś fajna się ostała.:lol:

Posted

Wiiitajcie, dziękujemy za śliczne życzenia :loveu:, haha super te Wasze kartki świąteczne!!!:iloveyou::lol: My niestety takiej nie potrafimy zrobić :oops:, ale Rudy coś narysował.:evil_lol:

Wesołych, radosnych Świąt !!!:loveu:
Niech Wam się spełnią wszystkie marzenia, niech drogi będą proste a zakrętów życiowych jak najmniej! I oby w Nowym Roku Wam się szczęściło, dostatnio żyło i dobre trunki piło !;):lol:

RUDY, LUSIA, PAŃCIA I PANEK :loveu:

Posted

Rudy skwaszony że go misiek przygniata.:evil_lol:

Witaj moja Śnieżynko!:loveu::lol:
Co tam u was po Świętach? U nas obrzarstwo i lenistwo, mieliśmy dziś jechać do Bielska ale nie wstaliśmy z wyrka :evil_lol:, byłam z Rudaskiem na szczepieniu - ciągnął z powrotem do domu jak mały motorek, byleby z dala od lecznicy.:evil_lol:
TZ mnie ciągnie do galerii po stroje karnawałowe więc spaaadam, jak wrócę to wstawię jakieś foty grubasów.:lol:

Posted

Hihi, ja będę piratką a TZ gladiatorem!:lol::evil_lol: Pochwalę się zdjęciami z sylwka;), a na razie pycholki:

Zimowe lenistwo w wyrku.(Rudy oczywiście z doopką na poduszce :diabloti:)

Rudy atakuje mafefkę.:lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']Praffidłowo :evil_lol:
Wiedziałam ze ci się spodoba!:diabloti::evil_lol:

[FONT=Georgia][quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:[/FONT][quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]ale fotek nawrzucałaś tutaj [/FONT]:loveu::loveu:
Cześć!:multi::p
Zaraz wrzucę więcej!:cool3::lol: