Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc asiu ja wpadam tylko na chwile bo padnieta jestem jak niewiem:shake:
foteczki jak zwykle sliczne:loveu: prosze wymiziac odemnie sliczna pannice i pieknego rudaska:loveu: jutro tez wpadne na dogo i nadrobie zaleglosci:oops:

Posted

Hej Furciaczek, a Ty z powrotem w kraju czy jeszcze w Londku siedzisz?:-)
TZ przyjechał na weekend więc zmykam, do kina może pójdziemy czy cuś, odchamić się jakoś trzeba.:evil_lol:
Waszka, buczyna jest super:lol: , pierwszy raz widziałam takie lasy bukowe, piękne drzewa!:loveu: Srebrne pnie na tle złotego poszycia z suchych liści, mniodzio! Jak znajdę chwilkę to poszukam fotek.:cool3:

Posted

Cześć
Aśka jesteś wprost nie samowita,z tymi podrózami i przygodami :lol: :lol: ,jak juz będziecie miały biuro podroży, to ja jadę na wycieczkę :multi: :multi: .
Śliczne foty ,jak zwykle:lol: a Rudas ....brak mi słów no nie mogę :loveu: :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Czeeeść Laski Nebeski!!!:lol:
Nio bardzo mi przykro że ostatnio tak zaniedbałam, fuj!:oops: Sama nie wiem co mi się stało że mnie tak od kompa wywiało (nie czuję jak rymuję :evil_lol: ), jakaś depresja wiosenna czy cuś...Diabli wiedzą!;) :p
No a tak szczerze i poważnie, to studia mnie przyszpiliły (niestety nie Bielsko Waszuniu, niestety!:shake: :placz: ), początek nowego semestru, koniec poprzedniego (czyt. poprawki :diabloti: :evil_lol: ) i nieśmiałe podrygi zdychającej ostrygi usiłującej rozpocząć pisanie pracy inżynierskiej.:evil_lol:

Dziękuję wam bardzo że o mnie pamiętacie :loveu: , jak ma być coś fajnego, no to będzie!:p - Rudzio w kąpieli!:lol:

To było wczoraj: "Boję siem ale wlazłem i siedzę grzecznie".:lol: Czyli dzielny Rudasek we własnej osobie!:loveu: :evil_lol:

Elefancik.:lol:

Uciekinier.:evil_lol:

Plastuś.:loveu:

Posted

A tak było dzisiaj:
"Czekam na mycie łapek"

Foczka.:loveu: :lol:

"Może jak stanę łapkami na brzegu to jednak mi się upiecze...?":evil_lol:

Czyje to oczko?:lol:

Idziemy do kuchni po nagrodę.

Czekamy.:lol:

Będą też filmiki jak się wgrają.:cool3: :lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Czekamy.:lol:

Będą też filmiki jak się wgrają.:cool3: :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Luśka musi być wyżej :evil_lol: dawaj filmik szybciorkiem :eviltong:

Posted

Hehe,rozumiem że to była kuracja odwykowa od Dogo?!:evil_lol: Ja tak właśnie zerkałam sobie czasem na galerię Figuśki a tam pusto...

Bodziulka, Rudzio nie biedny, nie biedny! Sama widziałaś że z własnej woli pod prysznic wchodzi!:lol: Myją go cieplutką wodą, potem wycierają i miziają i jeszcze za to nagrodę dostaje! Cóż to jest więc te pare chwil czekania wobec takich przyjemności!;) :lol:

Posted

Czesc Asia :loveu: Swietne foty i filmiki :multi:

Troszku zaniedbalam Wasza galerie :oops: ale wczoraj wszytko nadrobilam i poogladalam foty; ale mialam przeczucie :evil_lol: bo tak jak Waszka myslalam, ze w Bielsku siedzisz, a tu patrze dzisiaj, ze jestes :multi: I jestem na biezaco

Posted

[quote name='AśkaK']Hehe,rozumiem że to była kuracja odwykowa od Dogo?!:evil_lol: Ja tak właśnie zerkałam sobie czasem na galerię Figuśki a tam pusto...

hehe tak od dogomanii....dzieki ze zerkalas do nas...w sumie gdybym zaszla na figusiowa galerie a tam nikt by mnie nie odwiedzal to bym pewnie nie powrocila...ale cioteczki tak mnie zmobilizowaly ze szok:)
kochane jestescie ffssyyssciiiuutteennkkiieee:):*

fotki cem nowe fotki cem:D