furciaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc asiu ja wpadam tylko na chwile bo padnieta jestem jak niewiem:shake: foteczki jak zwykle sliczne:loveu: prosze wymiziac odemnie sliczna pannice i pieknego rudaska:loveu: jutro tez wpadne na dogo i nadrobie zaleglosci:oops: Quote
AśkaK Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Hej Furciaczek, a Ty z powrotem w kraju czy jeszcze w Londku siedzisz?:-) TZ przyjechał na weekend więc zmykam, do kina może pójdziemy czy cuś, odchamić się jakoś trzeba.:evil_lol: Waszka, buczyna jest super:lol: , pierwszy raz widziałam takie lasy bukowe, piękne drzewa!:loveu: Srebrne pnie na tle złotego poszycia z suchych liści, mniodzio! Jak znajdę chwilkę to poszukam fotek.:cool3: Quote
izka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć Aśka jesteś wprost nie samowita,z tymi podrózami i przygodami :lol: :lol: ,jak juz będziecie miały biuro podroży, to ja jadę na wycieczkę :multi: :multi: . Śliczne foty ,jak zwykle:lol: a Rudas ....brak mi słów no nie mogę :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asia my teraz na chwilke tylko zyczenia chciałam złozyć wszystkiego najlepszego ;) Quote
izka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Asiu :lol: gdzie Cię znwu wywiało? :niewiem: opowiedziałabyś cos fajnego:Cool!: Quote
Bodziulka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 może znowu zapomniała skąś kluczyków do domu i nie może się do kompa dostać :evil_lol: Quote
izka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Z Aśką to wszystko mozliwe :lol: lubi numerki wykręcać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Aśka a Ty już na stałe do tego Bielska się wyniosłaś??? :roll: Quote
AśkaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Czeeeść Laski Nebeski!!!:lol: Nio bardzo mi przykro że ostatnio tak zaniedbałam, fuj!:oops: Sama nie wiem co mi się stało że mnie tak od kompa wywiało (nie czuję jak rymuję :evil_lol: ), jakaś depresja wiosenna czy cuś...Diabli wiedzą!;) :p No a tak szczerze i poważnie, to studia mnie przyszpiliły (niestety nie Bielsko Waszuniu, niestety!:shake: :placz: ), początek nowego semestru, koniec poprzedniego (czyt. poprawki :diabloti: :evil_lol: ) i nieśmiałe podrygi zdychającej ostrygi usiłującej rozpocząć pisanie pracy inżynierskiej.:evil_lol: Dziękuję wam bardzo że o mnie pamiętacie :loveu: , jak ma być coś fajnego, no to będzie!:p - Rudzio w kąpieli!:lol: To było wczoraj: "Boję siem ale wlazłem i siedzę grzecznie".:lol: Czyli dzielny Rudasek we własnej osobie!:loveu: :evil_lol: Elefancik.:lol: Uciekinier.:evil_lol: Plastuś.:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='AśkaK'] Uciekinier.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pędź Rudasku pędź :lol: Quote
AśkaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A tak było dzisiaj: "Czekam na mycie łapek" Foczka.:loveu: :lol: "Może jak stanę łapkami na brzegu to jednak mi się upiecze...?":evil_lol: Czyje to oczko?:lol: Idziemy do kuchni po nagrodę. Czekamy.:lol: Będą też filmiki jak się wgrają.:cool3: :lol: Quote
Bodziulka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='AśkaK']Czekamy.:lol: Będą też filmiki jak się wgrają.:cool3: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Luśka musi być wyżej :evil_lol: dawaj filmik szybciorkiem :eviltong: Quote
AśkaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Bodziulka']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Luśka musi być wyżej :evil_lol: Strasznie sobie ten stołeczek upodobała i wskakuje na niego jak tylko coś się w kuchni dzieje ciekawego, żeby lepiej zobaczyć.:evil_lol: Filmiczek::p http://asiako.wrzuta.pl/film/ciKpBX08hP/rudy_idzie_sie_kapac_- Quote
Bodziulka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 kto widział, żeby bokser sam do wanny wchodził :crazyeye: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 No widzisz Bodziulka, ma się te sposoby!:evil_lol: :eviltong: ;) Niestety Lusia ma na temat kąpania inne zdanie i chyba nigdy nie da się do tego przekonać, dlatego tylko ta jedna fotka była przy zamkniętych drzwiczkach od brodziku.:lol: Lusia po kąpieli (Rudzio dopiero czeka na swoją kolej). http://asiako.wrzuta.pl/film/yQtbFnMFJ8/lusia_po_kapieli Quote
Bodziulka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Biedny Rudzio :mad: musi patrzeć, jak Luśka może szaleć :mad: Quote
malawaszka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hahha oczekiwanie na nagrodę jest najlepsze :evil_lol::loveu: Quote
Alynkaaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 witam cioteczka:) wracam na dogo po miesiacu kuracji odwykowej:) nie musze chyba pisac ze psinki jak zwykle czaruja mordeczkami:):loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Hehe,rozumiem że to była kuracja odwykowa od Dogo?!:evil_lol: Ja tak właśnie zerkałam sobie czasem na galerię Figuśki a tam pusto... Bodziulka, Rudzio nie biedny, nie biedny! Sama widziałaś że z własnej woli pod prysznic wchodzi!:lol: Myją go cieplutką wodą, potem wycierają i miziają i jeszcze za to nagrodę dostaje! Cóż to jest więc te pare chwil czekania wobec takich przyjemności!;) :lol: Quote
Paula Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czesc Asia :loveu: Swietne foty i filmiki :multi: Troszku zaniedbalam Wasza galerie :oops: ale wczoraj wszytko nadrobilam i poogladalam foty; ale mialam przeczucie :evil_lol: bo tak jak Waszka myslalam, ze w Bielsku siedzisz, a tu patrze dzisiaj, ze jestes :multi: I jestem na biezaco Quote
Alynkaaa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='AśkaK']Hehe,rozumiem że to była kuracja odwykowa od Dogo?!:evil_lol: Ja tak właśnie zerkałam sobie czasem na galerię Figuśki a tam pusto... hehe tak od dogomanii....dzieki ze zerkalas do nas...w sumie gdybym zaszla na figusiowa galerie a tam nikt by mnie nie odwiedzal to bym pewnie nie powrocila...ale cioteczki tak mnie zmobilizowaly ze szok:) kochane jestescie ffssyyssciiiuutteennkkiieee:):* fotki cem nowe fotki cem:D Quote
Recommended Posts