Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Kobitki :evil_lol:. Może by tak odświrzyć asortyment fotkowy o nowe zdjęcia zimowe :multi:.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Luthien :lol: , cześć Kamcia i cześć Bodziulka!:lol:
No niestety, bardzo nad tym ubolewam ale asortyment fotkowy na razie nie zostanie poszerzony :oops: , bo raz) popsuł nam się ZNOWU fotopstryk :angryy: , dwa)jest sesja!:placz: I nie będzie wielką przesadą, jeśli powiem że...umieeeram!!!:placz: Kuję, kuję i nic! :wallbash: Długa noc przede mną, uff!

Ale Wam życzę wszystkiego dobrego, żadnego kucia, nic z tych rzeczy!:lol:

A TZ za dwa dni zaczyna pracę.:multi: Zostanę z potforkami sama, już mi się tęskni choć jeszcze nie wyjechał...:-(

Guest Kamcia_14
Posted

Ale wam życzę wszystkiego dobrego , żadnego kucia i nic z tych rzezy .

My mamy teraz ferię :bigcool:. A ja na urlopie w górach :evil_lol:.

Posted

Asia, ja jestem z Tobą w naszyb bólu :placz: dziś miałam egzamin z socjologii, przedmiot fajny, do póki nie egzekwują wiedzy - był test, 1 możliwa poprawna odpowiedź, i wszystkie były poprawne w kilku pytaniach i trzeba było wybrać tą "najmądrzejszą naszym zdaniem" :shake: :placz: :placz: :placz: jeszcze 3 mi zostały :placz:

Posted

super fotki:) tyle ich jest ze nieiwm cio mam cytowac:loveu:

ten komentarz mnie rozwalil:evil_lol:

"W jednym miejscu pod płotem była taka sterta liści, że mieliśmy po kolana, A Rudasek po szyję.:lol: Lusia za to nurkowała i dlatego na zdjęciach jej nie ma.:evil_lol:
"

hihi dobre to ci sie udalo

Posted

[quote name='Bodziulka']Asia, ja jestem z Tobą w naszyb bólu :placz:
Dzięki Bodziulka!:lol: A wiesz, ja też mam takie fajne przedmioty, całkiem sympatyczne bo NIE TRZEBA NA NIE CHODZIĆ!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Baaardzo te zajęcia lubię!:lol: Sympatia przemija wraz z nastaniem sesji.:placz:

Jak widać po zawartości galerii, ja wciąż cierpię.:placz: :evil_lol: Ale dzisiaj postanowiłam sobie pofolgować i z okazji zaliczenia wszystkich ćwiczeń - foteczki!:multi: Ale stare, z Bielska jeszcze...aparat wciąż w naprawie.:watpliwy:

Tam, ta da dam! Panie i Panowie! Prezentacja cyrkowej, wystrzałowej Madame Lusiulindy Latającej w Przestoworzach!:lol: :lol: :lol:

Gdzie jest Lusia???:lol:

O, jest! Chyba to Lusia..?!:lol:

No i więcej fotek ni ma, bo się przeglądarka skiepściła.:roll: Idę spać!:p :sleep2:

Posted

Chwalipięta!:eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Ja pozaliczałam wszystkie ćwiczenia, a egzaminy...to się jeszcze w sesji poprawkowej zobaczy.:roll: :evil_lol:

Posted

witam .......ohhhh ile foteckoooof...a ja tylko z dziendobry wpadam...malo czasu duuzo galeriii....a w kazdej chcem slad po sobie zostawic:D

ps. u nas juz nie ma sniegu:( sam desc:(:(:(:(leje i leje....:angryy::angryy::angryy:

Posted

Tu w wawie też dzisiaj plucha, piesy jak zmokłe kury wracały do domu. Lusia była bardzo niepocieszona deszczem, ale kubraczka nosić nie chce.:roll: Rudy za to na widok patyka tradycyjnie zapomniał o bożym świecie i ani deszcz, ani kałuże mu nie straszne.:p Dopiero wracając do domu sobie przypomniał, że w zasadzie deszczu to on nie lubi :evil_lol: ,a kałuże woli omijać bokiem i skakał jak zając przez topniejące zaspy i małe jeziorka na chodniku.:lol: Przytachał do domu wielkiego drąga, ale śmiesznie go niósł w dziobie, drągas szeroki więc fafelki mu się do góry zawinęły.:loveu: :lol: Rzucił kijacha na środek nowego(!:diabloti: ) dywanu, przekupiłam go rosołkiem i wywaliłam drąga na balkon.

Wstawię foteczki.Jakieś takie może bardziej wesołe, bo i plucha, i bez TZta smutno...

Posted

Dobry wieczór...
Poczytałam sobie dzisiaj Waszą galeryjkę od samego początku jak ją założyłaś. Tak mnie wzruszyła historia Rudego i Lusi, że brak mi słów. Szczególnie Luski. :placz::placz::placz:
Mało jest takich ludzi na świecie jak Ty (oczywiście pomijając DGM). A jak spojrzec na pozapychane po brzegi schroniska, gdzie psów więcej niż się mieści i pozwalają warunki.
Cóż mogę powiedziec: JESTEŚ BABKĄ O WIELKIM JAK CAŁA ZIEMIA SERDUCHU.
Oby więcej takich ludzi jak Ty :multi::multi::multi::multi:, nie tylko tutaj na DGM, ale wszędzie.

Posted

Witaj Ewo!!!:smile: :multi: Baaardzo nam miło że wciąż od czasu do czasu zaglądają tu nowi sympatyczni goście.:p Tylko co ja mam zrobić, żeby Wam wytłumaczyć ludki kochane, że nic takiego wielkiego nie zrobiliśmy. Że ja nic takiego nie zrobiłam.:oops: :-) A że serducho duże...no chciał nie chciał, takie trzy niesforne istoty mi na głowę weszły, TZ największy (sto kilko żywej wagi :lol: ), to i serducho rozepchali i wielkie być musi.;) :evil_lol:
Z resztą, ja proszę by wszystkie zachwyty do TZta kierować:lol: , bo to on tym wszystkim zarządza, wydaje pozwolenia ;) i zajmuje się sponsoringiem :lol: - a mi pozostaje już tylko sama przyjemność: międolenie fafli i dmuchanie w puchate uszka.:loveu:

Jak tu nie kofać takiego kjójewica i kjójewny?!:loveu:

"Pilnuję pańci spodni".

Ps.Głosujcie na nas!:lol: nr 130-132.:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37489&page=9

Posted

[quote name='AśkaK']Witaj Ewo!!!:smile: :multi: Baaardzo nam miło że wciąż od czasu do czasu zaglądają tu nowi sympatyczni goście.:p Tylko co ja mam zrobić, żeby Wam wytłumaczyć ludki kochane, że nic takiego wielkiego nie zrobiliśmy. Że ja nic takiego nie zrobiłam.:oops: :-) A że serducho duże...no chciał nie chciał, takie trzy niesforne istoty mi na głowę weszły, TZ największy (sto kilko żywej wagi :lol: ), to i serducho rozepchali i wielkie być musi.;) :evil_lol:
Z resztą, ja proszę by wszystkie zachwyty do TZta kierować:lol: , bo to on tym wszystkim zarządza, wydaje pozwolenia ;) i zajmuje się sponsoringiem :lol: - a mi pozostaje już tylko sama przyjemność: międolenie fafli i dmuchanie w puchate uszka.:loveu:

Dzień dobry.
Ja jednak się upieram. Jesteś WIELKA i koniec. Szczególnie po moich ostatnich doświadczenia z właścicielami psów, :placz: tak uważam.

Masz rację. Jak tu nie kochac takich słodkich mordek, zwłaszcza taj czarniutkiej mordki (gustuję głównie w czarnych bo sama mam takiego murzynka). Ale kocham wszystkie psy.... :loveu:

Posted

hey kochana ciotuniu z wielkym serduchem:D

widze pieknie siem ten novy dywanik prezentuje :D ale to chyba zasluga rudego:D

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a powiedz mi jeszcze dywanik z owczej wlny taaak?? smierdzial??:>
bo moje owcze skoorki strasznie smierdziolily...:angryy:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
[quote name='AśkaK']
Masz rację. Jak tu nie kochac takich słodkich mordek, zwłaszcza taj czarniutkiej mordki (gustuję głównie w czarnych bo sama mam takiego murzynka).

Oj, czarna mordka jest faaajna!:loveu: :lol: Najsłodsza jest jak wychodzi zaspana ze swojej norki pod łóżkiem, przeciąga się i leci jak mały połamaniec dać całusa na powitanie, gdy wracam z uczelni. Oczka zaklejone, dzióbek wygnieciony od spania w dziwnych pozycjach, ogonek-kikutek merda jak wiatraczek...Kocham te momenty!!!:loveu: :loveu: :loveu: :lol:
O! Wylazła właśnie! Chyba pora na spacerek.:cool3:

Alynkaaa, dywan rąbał jak sto baranów razem wziętych!:roll: :evil_lol: Teraz nawet po 2 tyg. jeszcze czuć jak się wchodzi do mieszkania, ale już coraz słabiej.:p

Posted

hehheee.....ale rudy fajnie krecil baczk:D
hhe sie usmialam co za piesk:D
i twoj glos slyszlam:D
i nogi tzeta widzialam:D
a wiesz co ci powiem ze lusia duuza jest.....myslalam ze ona mniejsza a z niej taky potffforek taky :D\
slodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu:
`zaraz spobuje 2gi filmik odpslic bo teraz w szkole jestm a tu tak srednio necik chodzi:(
wiec jak mi sie uda obejrzec to bedzie suuuperrr:D

Posted

Dzień dobry.
No te filmiki to świetne.
Pierwszy to prawdziwa dominacja kobiet nad mężczyznami. :cool3: Luśka podgryza Rudego z każdej dostępnej strony, nawet dwa razy chyba położyła go na łopatki. :crazyeye: A on nic...
Drugi też fajny; te bączki Rudego niesamowite. :great:
Pozdr.

Posted

Hehehe, te filmiki niestety strasznie ciemne wyszły, normalnie u nas w mieszkaniu jest jasno (żeby nie było że w takiej ciemnicy siedzimy i oszczędzamy na żarówkach :evil_lol: ), ale kamerka w aparacie jest słaba...i ot takie ciemne filmiki wychodzą. Dlatego może Lusia wydaję się więsza ;) :lol: - Alynkaaa, wkleję jakiś filmik ze spaceru na dworze to zobaczysz jaki zniej wielkolud.:evil_lol: Tutaj rzeczywiście wyszła prawie taka jak Rudzio.

Bodziulka, o egz lepiej nie pytaj bo Cię :snipersm: :evil_lol:
A TZ akurat był w fazie skupienia na nauce i w dodatku czegoś od pół godziny szukał, robaczek mój kochany :evil_lol: i dlatego taka maruda sie z niego zrobiła i dywan zaczął poprawiać.:evil_lol:

Mam z powrotem aparat z naprawy!
Dużo życia mu nie pozostało...:roll: ...więc muszę korzystać póki się da!:diabloti: :evil_lol:

Posted

Nie pesymizm Bodziulka tylko BADZIEWIE!:angryy: :evil_lol: Aparat psuł się już 3 razy, teraz skończył się okres gwarancji a oni mówią że naprawić się nie da i że jedyne co można zrobić to pstrykać fotki aż się na amen nie rozwali.:roll:
No to pstrykam!:lol: