AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 paula_z napisał(a):Cytat: Napisał(a) AśkaK A mieszkanko fajowe, wygodne i z widokiem na górki, zaraz wam pokaże!:p Dzisiaj jeszcze? ;-) :evil_lol: Hihi, ale się zgapiłam:evil_lol: , miałam dać fotki widoku z okna i zapomniałam.:-? :-D Skleroza nie boli!:evil_lol: Ania-Sonia napisał(a):To rzeczywiście jakiś skandal! :crazyeye: :mad: No mówię wam!:puppydog: To jak ktoś ma dwa psy to już jeździć nie może..? Dyskryminacja!:pissed: :roll: Rozumiem, że pkp obawia się pewie że jedna osoba z dwoma psami sobie nie poradzi...Ale może w takim razie niech wydadzą też zakaz jeżdżenia z dziećmi - max. jedno na osobę!:peace: :evil_lol: Ania-Sonia napisał(a):Asiu, ja muszę zobaczyć Lusię zrobioną na kota!!! :wolfie: :jumpie: :D furciaczek napisał(a):aska ja moge ci pozyczyc koci transporterek:evil_lol: luska spokojnie sie zmiesci:lol: Otóż to!:lol: Tak właśnie chcę zrobić.:mdrmed: Lusia będzie robić za kota w transporterku.:kociak: :shiny: Transporter postawię tak, żeby drzwiczkami był do okna a tyłem do drzwi przedziału, jak konduktor wejdzie to nie zobaczy co jest w środu. Chyba że Luśka zacznie drzeć japkę.:evil_lol: Ania-Sonia napisał(a):Rozumiem, że to są zdjęcia mieszkania w Bielsku, tak??? W W-wie nadal jesteśmy sąsiadami (z czego ciągle i tak nic nie wynika :placz: ;) ) Tak Aniu, to chata wynajmowana przez TZta w Bielsku. On tam będzie sobie pomieszkiwać, dla mnie to baza wypadowa na weekendy i wakacje, a tak to siedzę na Solcu - stolcu.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Teraz zapomniane fotki, czyli widok z okna::p Widko z drzwi.:cool3: Widok sprzed drzwi.:p I widoki spacerowe... Zając.:lol: Strasznie muli dziś imageshack, fotki nie chcą się ładować, więc na razie tylko tyle. A ja chciałam zwrócić uwagę, że trzy dni temu obchodziliśmy pewne święto i Lusi należy się torcik od ciotek!:mad: :lol: :eviltong: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 AśkaK napisał(a): No mówię wam!:puppydog: To jak ktoś ma dwa psy to już jeździć nie może..? Dyskryminacja!:pissed: :roll: Rozumiem, że pkp obawia się pewie że jedna osoba z dwoma psami sobie nie poradzi...Ale może w takim razie niech wydadzą też zakaz jeżdżenia z dziećmi - max. jedno na osobę!:peace: :evil_lol: ja uważam, że nawet 2 osoby na 1 dziecko - czasami jak jeżdżę, to normalnie mam ochotę udusić i dziecko i rodzica :angryy: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 :evil_lol: Racja Bodziulka! Patrzcie co znalazłam w necie!:lol: Śmieszne psiaki::lol: http://www.smog.pl/wideo/4765/zabawne_psiska/ Quote
Paula Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wysmarowalam posta i mi sie "server busy" :placz: :angryy: wiec wklejam tylko torcik dla Lusi :loveu: To juz roczek w szczesliwym domku pelnym milosci :multi: Wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ojejku, dziękujemy!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :placz: Wzruszyłam się, jaki śliczny!:lol: Tylko ktoś go tam z tyłu podżera...?:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale jeszcze troche zostalo :evil_lol: Wystarczy dla wszytkich :cool3: Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Hmm, w sumie to jakby tak tego białego przemalować na czarno, a temu rudemu białą łysinkę też urudzić, to wyjdzie Rudy i Luśka!:lol: :lol: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No ładnie! :oops: Tytuł wątku jaki jest każdy widzi, a nikt o rocznicy nie pamiętał! (wiadomo pod latarnią najciemniej :evil_lol: ) Wiwat Lusia!!! :klacz: :smilecol: :new-bday: :new-bday: :BIG: I Asia, i TZet, i Rudasek - wszyscy, dzięki którym Lusia ma teraz taki wspaniały, bajkowy, najlepszy na świecie dom!!! Mam nadzieję, że już nic, a nic nie pamiętasz Lusieńko z tego, co było przed tą magiczną datą... Quote
Kamila Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ojej,jakie sliczne te widoki tam macie :loveu: :loveu: :loveu: A to dla Lusi ;) Quote
AśkaK Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Aniu, Kamila, dziękujeeeeemy!!!:loveu: :loveu: :loveu: :buzi: Wzięłam zaspaną psikutkę na kolana, pokazałam torcik i kwiatki i po minie widzę że chętnie by zjadła...kwiatki.:evil_lol: Aniu, Lusiunia mam nadzieję nie pamięta, bo pamięć ma słabiutką, jak stara babuleńka:lol: ...mam czasem wrażenie, że nie pamięta nawet tego co stało się przed minutą: ja na nią krzyczę, żeby nie jadła koopki, a ona za minutę robi to samo!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiecie co, koszmarna jest ta sesja.:placz: Już nie wyrabiam, wczoraj się zbuntowałam i przesiedziałam wieczór na dogo :lol: , ale dzisiaj już muszę dalej zakuwać.:roll: Wlepię tylko pare fotek i mnie nie ma! (ciii, zobaczymy jak się miewa moja silna wola :evil_lol: ) Gapienie się na ogieniek.:lol: Gapienie się na pańcię.:evil_lol: :loveu: Gapienie się na kumpla za płotem.:lol: Quote
Bodziulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Asia, ja siadłam do kompa tylko poskanować koleżance notatki - i se zerknęłam tylko na sekundkę na dogo i tak od 1,5h :evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 No właśnie mi też mija 1,5 h.:evil_lol: Dogo to sekta!!!:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jaka sekta? :-o :eviltong: Ale sesji nie zazdroszcze :shake: Ja niestety nie mam tyle samozaparcia i dlatego ...,jestem tu gdzie jestem :p Kiedys pewnie pozaluje ale na studia przeciez nigdy nie jest za pozno :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 kamila-dog napisał(a):Jaka sekta? :-o :eviltong: Tu jest dogomafia! :evil_lol: Asiulka, znowu macie szczeniaczka??? :cool3: :loveu: Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Hihi, nie Aniu;) , to od roku ten sam szczeniaczek.:evil_lol: :loveu: :lol: Tak się ostatnio zdziwiłam, bo wg moich obliczeń Lusia ma teraz rok i 8 miesięcy. A zachowuje się wciąż tak samo!:-o Czyli jakby miała tylko te 8 mies.:evil_lol: Weekend!!! Nareszcie!:multi: Ten tydzień był niewiarygodnie długi. Jestem taka padnięta że nawet nie mam siły wstawić fotek.:mdleje: Aparat znowu w naprawie :angryy: . Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Asia, mi też się nie chce (uczyć) :placz: ale foty wstawiam :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 woooow widzoczki z chawirki pierwsza klas sie wie:D no zdiatka extra ten korzen dzrewny swietny:) lusnia na krzesle no poprostu baka buziaczek w ten czarny lepek a rudy zajac....hehehe slodziak i tyle:D noo to jestem do przodu zaleglosci nadrobione :D jeii jeeee :multi::multi::multi::multi: <macie sniegGG???...zakladacie luzi ubranko???> Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Hehe, dzięks Alynkaaa :lol: chociaż w sumie nie dziękuję bo żadna moja zasługa w tym że tak tam pięknie!:loveu: :lol: Ręka boska to stworzyła czy cuś i koniec! Naprawdę, jak jestem w górach to robię się pobożna :lol: , takie cuda...iście boski zamysł chyba. No i się rozmarzyłam!:evil_lol: A tu mniej boska rzeczywistość mnie wzywa...ale to po weekendzie, a teraz wyspałam się i wlepię foty!:lol: Na czym to stanęło...A, już wiem! Śpiący kjójewic.:p Król lew.:loveu: ;) Oczka się kleją...:evil_lol: ...i zasnął.:lol: Błogi spokój, pieski wypoczywają, TZ drzemie na fotelu... ...a w kominku skwierczy ogień.:p cdn.:cool3: Quote
AśkaK Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Aaa, co do śniegu Alynkaaa - mamy, mamy!:multi: Luśka dostaje głupawki na każdym zakręcie:evil_lol: , kopie w śniegu dziury, skacze przez zaspy, pomaga Rudemu szukać w śniegu patyków. Ubranka nie zakładamy, bo psikuta nie chce nawet siknąć jak ma je na sobie.:roll: Muszę chyba obciąć nogawki, żeby miała tylne łapki swobodne, może wtedy się przekona.:lol: Spacery w Bielsku cd.:p W jednym miejscu pod płotem była taka sterta liści, że mieliśmy po kolana, A Rudasek po szyję.:lol: Lusia za to nurkowała i dlatego na zdjęciach jej nie ma.:evil_lol: Jump! Jump!:lol: Dzielny jestem pańcia, co? Taką stertę liści przejść!:lol: O! Czy tam jest patyk? Dawaj! a Lusia tylko patrzy i międli swojego.:evil_lol: Zając raz jeszcze. TZ kazał pozować.:roll: :evil_lol: Widoczek.:p Quote
Bodziulka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 nowy dzień i nowe fotki :evil_lol: Rudasek w liściach jest boski jak kameleon ;) Quote
AśkaK Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Bodziulka napisał(a):nowy dzień i nowe fotki :evil_lol: O, rzeczywiście!:lol: Ma się to wyczucie co?:cool3: :sg168: Bodziulka napisał(a):Rudasek w liściach jest boski jak kameleon ;) Bodziulka, to JEST kameleon!;) :evil_lol: A że tylko na rudych liściach...:lol: A co ty robisz o tej porze?Spać!:lol: Taaaka duża polana jest na górze za domem.:multi: Prezmycony widoczek znowu.:lol: Dooobranoc!:p Quote
Bodziulka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 AśkaK napisał(a): A co ty robisz o tej porze?Spać!:lol: Ja o tej porze czekam na fotki :evil_lol: Quote
Recommended Posts