Sabina02 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Biedny skarbenku!!! Znowu nic?:-( Podniose Cie chociaz... Quote
Sabina02 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Prosze o zauwazenie mnie choc na chwilke...:-( Quote
Sabina02 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nie jestem skatowany, potracony ani chory. I dlatego nikogo nie obchodzi moj los:-( :-( :-( . A ja wciaz czekam... Quote
Sabina02 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Czy ktos mnie jeszcze pokocha??? Czy juz jestem skazany na samotnosc do konca swego zycia....zapomniany przez swiat....:-( :-( :-( Quote
pidzej Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 tyle lat już czeka, kto mu da dom do końca życia? Quote
Sabina02 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kto mi pomoze zalozyc ogloszenie dla Moruska w 4lapy.com??? Quote
supergoga Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 4łapy ja mogę zrobić. Na te portale trzeba się najpierw zalogować i potem juzprosto wstawiać. Ale polecam kupsprzedaj i alegratka - bo tam więcej jest chętnych niż na 4łapy. I jeszcze eoferty - tez sa ogłoszenia. Quote
pajunia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Goga, to nie jest latwy psiak. Lubi zlapac, ma juz rozerwane rekawy kurtek na sumieniu i sie nie daje zlapac. Tekst nie moze byc zbyt euforystyczny, bo taki kochany i przyjazny, to on nie jest. Takie mam wiadomosci ze schroniska. Quote
Sabina02 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 supergoga napisał(a):4łapy ja mogę zrobić. Na te portale trzeba się najpierw zalogować i potem juzprosto wstawiać. Ale polecam kupsprzedaj i alegratka - bo tam więcej jest chętnych niż na 4łapy. I jeszcze eoferty - tez sa ogłoszenia. Dzieki za pomoc! Wiem ze Modliszka84 wstawila go na Allegro ale to juz sie skonczylo, sprobuje go tam wstawic jeszcze raz. Probowalam na 4lapy, ale jest oplata 2 zl + vat sms'em. Ja niestety sms'u nie moge wyslac bo mieszkam w USA, a opcji platnosci karta niestety nie ma. Wiec bylabym Ci wdzieczna jezeli bys to mogla zrobic. Ja poszukam jeszcze innych miejsc i sprobuje go powstawiac... Quote
Sabina02 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 pajunia napisał(a):Goga, to nie jest latwy psiak. Lubi zlapac, ma juz rozerwane rekawy kurtek na sumieniu i sie nie daje zlapac. Tekst nie moze byc zbyt euforystyczny, bo taki kochany i przyjazny, to on nie jest. Takie mam wiadomosci ze schroniska. Sorki, ja pieska nie widzialam osobiscie. Ten tekst napisalam z pomoca Modliszka84. Ona Moruska widziala i na Niej odniosl dobre wrazenie (tak mysle)... Quote
supergoga Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Na 4łapy wystawia się za darmo. Jesli wystawia sie w opcji - adopcje schroniska, to nie ma opłat i fotkę można wstawić za darmo. Ja tak wstawiam. Quote
modliszka84 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 na allegro jest Morusek dalej, przedłużyłam aukcje po prostu... na mnie Morusek odniósł pozytywne wrażenie, jest przyjazny i wesoły... W schronisku mówią troche co innego... mnie ani nie ugryzł, ani nie skakał na mnie a byłam u niego w boksie... Jest troche zwariowany, ale co sie dziwic po 6 latach odosobnienia... Nie nadaje sie raczej dla starszej babci, bo jest zbyt zywiołowy... Raczej dla osoby, która miała psy i która potrafi sie z nimi obchodzić... Quote
Sabina02 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='supergoga']Na 4łapy wystawia się za darmo. Jesli wystawia sie w opcji - adopcje schroniska, to nie ma opłat i fotkę można wstawić za darmo. Ja tak wstawiam. Szukalam, szukalam i nie moglam znalesc tej opcji na 4lapy. W koncu zorientowalam sie ze my mowimy (piszemy) o roznych stronach! Ja mialam na mysli www.4lapy.info, a Ty pewnie www.4lapy.pl. Zaraz go wstawie w 4lapy.pl. A czy moze ktos by go wstawil na 4lapy.info?? Quote
Sabina02 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 modliszka84 napisał(a):na allegro jest Morusek dalej, przedłużyłam aukcje po prostu... To super! Czy ktos dzwonil do Ciebie w jego sprawie lub obserwuje go dalej??? Quote
Sabina02 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Morusek na 4lapy.pl: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24383&id_kat=11 Quote
supergoga Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Oj Sabinko - ja go wczoraj wstawiłam na 4łapy - przecież pisałam że wstawiam - tylko informacyjnie podałam zasady na tym mportalu. Teraz jest dwa razy. Zaraz go zdejme, bo to bez sensu. Quote
Sabina02 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 supergoga napisał(a):Oj Sabinko - ja go wczoraj wstawiłam na 4łapy - przecież pisałam że wstawiam - tylko informacyjnie podałam zasady na tym mportalu. Teraz jest dwa razy. Zaraz go zdejme, bo to bez sensu. No tak! Sorki...rzeczywiscie pisalas. Zapomnialam z wrazenia:oops: ... Quote
lethesse Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a moze jest jakies sznaucerowe forum gdzie go mozna wstawic? on jest naprawde sliczny i wcale mu sie nie dziwie, ze lapie za rekawy pewnie chce powiedziec 'wezcie mnie ze soba, ja juz tu nie wyrabiam' - biech go ktos wezmie do domku a na pewno zlagodnieje - moj w schronisku byl 'dumny' a teraz bezwstydnie tarza sie na dywanie :eviltong: Quote
Sabina02 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 lethesse napisał(a):a moze jest jakies sznaucerowe forum gdzie go mozna wstawic? on jest naprawde sliczny i wcale mu sie nie dziwie, ze lapie za rekawy pewnie chce powiedziec 'wezcie mnie ze soba, ja juz tu nie wyrabiam' - biech go ktos wezmie do domku a na pewno zlagodnieje - moj w schronisku byl 'dumny' a teraz bezwstydnie tarza sie na dywanie :eviltong: Dobry pomysl! Dzieki! Poszukam tego forum i go tam wsadze;) ... Quote
Sabina02 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Nie mialam ostanio czasu go powkladac w te ogloszenia, a to jest dla mnie czasochlonne bo nowe:shake: . Jutro mam wolny dzien od pracy, to poprobuje;) ... Quote
Sabina02 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Morusek na Dogs.pl: http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 Quote
lethesse Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 tak jest, migiem na pierwsza, biegiem marsz! Quote
Recommended Posts