Jump to content
Dogomania

Ma 10 lat, od 6 lat jest w schronisku...Czy tam umrze...? POJECHAŁ DO DOMKU!! :)

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4łapy ja mogę zrobić. Na te portale trzeba się najpierw zalogować i potem juzprosto wstawiać. Ale polecam kupsprzedaj i alegratka - bo tam więcej jest chętnych niż na 4łapy. I jeszcze eoferty - tez sa ogłoszenia.

Posted

Goga, to nie jest latwy psiak. Lubi zlapac, ma juz rozerwane rekawy kurtek na sumieniu i sie nie daje zlapac. Tekst nie moze byc zbyt euforystyczny, bo taki kochany i przyjazny, to on nie jest. Takie mam wiadomosci ze schroniska.

Posted

supergoga napisał(a):
4łapy ja mogę zrobić. Na te portale trzeba się najpierw zalogować i potem juzprosto wstawiać. Ale polecam kupsprzedaj i alegratka - bo tam więcej jest chętnych niż na 4łapy. I jeszcze eoferty - tez sa ogłoszenia.

Dzieki za pomoc!
Wiem ze Modliszka84 wstawila go na Allegro ale to juz sie skonczylo, sprobuje go tam wstawic jeszcze raz. Probowalam na 4lapy, ale jest oplata 2 zl + vat sms'em. Ja niestety sms'u nie moge wyslac bo mieszkam w USA, a opcji platnosci karta niestety nie ma. Wiec bylabym Ci wdzieczna jezeli bys to mogla zrobic. Ja poszukam jeszcze innych miejsc i sprobuje go powstawiac...

Posted

pajunia napisał(a):
Goga, to nie jest latwy psiak. Lubi zlapac, ma juz rozerwane rekawy kurtek na sumieniu i sie nie daje zlapac. Tekst nie moze byc zbyt euforystyczny, bo taki kochany i przyjazny, to on nie jest. Takie mam wiadomosci ze schroniska.

Sorki, ja pieska nie widzialam osobiscie. Ten tekst napisalam z pomoca Modliszka84. Ona Moruska widziala i na Niej odniosl dobre wrazenie (tak mysle)...

Posted

na allegro jest Morusek dalej, przedłużyłam aukcje po prostu...

na mnie Morusek odniósł pozytywne wrażenie, jest przyjazny i wesoły...
W schronisku mówią troche co innego... mnie ani nie ugryzł, ani nie skakał na mnie a byłam u niego w boksie...
Jest troche zwariowany, ale co sie dziwic po 6 latach odosobnienia...

Nie nadaje sie raczej dla starszej babci, bo jest zbyt zywiołowy...
Raczej dla osoby, która miała psy i która potrafi sie z nimi obchodzić...

Posted

[quote name='supergoga']Na 4łapy wystawia się za darmo. Jesli wystawia sie w opcji - adopcje schroniska, to nie ma opłat i fotkę można wstawić za darmo. Ja tak wstawiam.

Szukalam, szukalam i nie moglam znalesc tej opcji na 4lapy. W koncu zorientowalam sie ze my mowimy (piszemy) o roznych stronach! Ja mialam na mysli www.4lapy.info, a Ty pewnie www.4lapy.pl.
Zaraz go wstawie w 4lapy.pl. A czy moze ktos by go wstawil na 4lapy.info??

Posted

Oj Sabinko - ja go wczoraj wstawiłam na 4łapy - przecież pisałam że wstawiam - tylko informacyjnie podałam zasady na tym mportalu. Teraz jest dwa razy. Zaraz go zdejme, bo to bez sensu.

Posted

supergoga napisał(a):
Oj Sabinko - ja go wczoraj wstawiłam na 4łapy - przecież pisałam że wstawiam - tylko informacyjnie podałam zasady na tym mportalu. Teraz jest dwa razy. Zaraz go zdejme, bo to bez sensu.

No tak! Sorki...rzeczywiscie pisalas. Zapomnialam z wrazenia:oops: ...

Posted

a moze jest jakies sznaucerowe forum gdzie go mozna wstawic? on jest naprawde sliczny i wcale mu sie nie dziwie, ze lapie za rekawy pewnie chce powiedziec 'wezcie mnie ze soba, ja juz tu nie wyrabiam' - biech go ktos wezmie do domku a na pewno zlagodnieje - moj w schronisku byl 'dumny' a teraz bezwstydnie tarza sie na dywanie :eviltong:

Posted

lethesse napisał(a):
a moze jest jakies sznaucerowe forum gdzie go mozna wstawic? on jest naprawde sliczny i wcale mu sie nie dziwie, ze lapie za rekawy pewnie chce powiedziec 'wezcie mnie ze soba, ja juz tu nie wyrabiam' - biech go ktos wezmie do domku a na pewno zlagodnieje - moj w schronisku byl 'dumny' a teraz bezwstydnie tarza sie na dywanie :eviltong:

Dobry pomysl! Dzieki!
Poszukam tego forum i go tam wsadze;) ...