Sabina02 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ok...Mam taki tekst, tylko sie nie smiej bo to moj pierwszy. Oh, i nie obraz sie ale ukradlam sporo od Ciebie, wiec to tak nprawde Twoj tekst z odrobina przerobki: "Blagam o odrobine milosci na ostatnie lata mego zycia!" (tytul) Morusek to cudny lagodny piesek, bardzo spragniony kontaktu z czlowiekiem. Tak dlugo juz czeka na tego jedynego czlowieka, ktory przygarnie go i nie pozwoli by umarl niechciany w zapomnieniu. Czy po 6 latach spedzonych w schronisku ma jeszcze sznase na milosc? A moze Ty dasz mu te szanse? Za kawalek cieplego kacika i malutka miseczke dostaniesz ogromna psia milosc i dozgonna wdziecznosc. Morusek jest takim szorściakirm - kudłaczkiem. Przypomina sznacuerka miniaturkę, włos czarny, biały krawacik. Mały, ładny, przyjazny i zdrowy piesek. Uwielbia skakać, biegać i cieszyc sie zyciem. Gdy zobaczy człowieka, pierwszy biegnie do kraty, tak bardzo się przytula do ręki. Chce jak najwięcej dotknąć człowieka, jak najdłużej... Morusek prosi o odrobine serca i zabranie go ze schorniska w ktorym tak blagalnie wyczekuje na Ciebie…" Moze byc? Quote
modliszka84 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 pięknie :loveu: :Rose: wystawie popołudniu aukcje Quote
gamoń Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj na moje oko to Morusek-Szorściuszek nie ma 12 latek.;) Zmieńcie mu troche metryke.Ludziska boją sie wiekowych psiaków a o ile on jest taki żywiołowy to można mu ujac troche latek. Ponadto schronisko nie przyczyniło sie do jego młodszego wyglądu. Quote
Sabina02 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Modliszko, Czy bedziesz go jeszcze gdzies wystawiala?? Jesli tak to gdzie??? Ja mam kogos kto moze pomoglby nam go powystawiac w inne miejsca. Daj znac, bo im wiecej tym lepiej. Pokazmy swiatu ta sliczna mordeczke!!! Quote
Sabina02 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 gamoń napisał(a):Oj na moje oko to Morusek-Szorściuszek nie ma 12 latek.;) Zmieńcie mu troche metryke.Ludziska boją sie wiekowych psiaków a o ile on jest taki żywiołowy to można mu ujac troche latek. Ponadto schronisko nie przyczyniło sie do jego młodszego wyglądu. Witaj Gamonku!!! jak sie ciesze ze tu zawitalas!!! Tak, masz racje, nie trzeba pisac ze ma tyle lat. Wzielam to pod uwage i nie podalam tego w tekscie... Quote
modliszka84 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 tak, za chwile bedzie na allegro. jest tez na allegratka wszystkie inne mozliwe miejsca - do ogłoszenia jesli ktos moze... no to odmładzamy Moruska... 8-9 lat....? moze byc? Quote
Sabina02 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 modliszka84 napisał(a):tak, za chwile bedzie na allegro. jest tez na allegratka wszystkie inne mozliwe miejsca - do ogłoszenia jesli ktos moze... no to odmładzamy Moruska... 8-9 lat....? moze byc? Tak, tak, dajmy mu okolo 8 latek. Wystaczy... Zapytam ta dobra kobiete czy moze go gdzies jeszcze wystawic...;) Quote
modliszka84 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154771261 Quote
Vikamilka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam Moruska i wszystkich jego kibiców!!! Kochana psinko nie możesz dłużej mieszkać w schronisku:mad:Oby ten rok przyniósł Ci nowy dobry domek:loveu: Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='modliszka84']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154771261 Super! Slicznie to zrobilas. A to zdjecie z przyblizenia to po prostu rozbraja! Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Vikamilka napisał(a):Witam Moruska i wszystkich jego kibiców!!! Kochana psinko nie możesz dłużej mieszkać w schronisku:mad:Oby ten rok przyniósł Ci nowy dobry domek:loveu: Witaj! Super ze tutaj zajrzalas! Dzieki za pamiec o slodkim Morusku:loveu: ... Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 I Bratanek tez juz 6 lat w schronisku:shake: ...Boze jak im wszystkim pomoc? One tak cierpia! Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O nie, nie! Nie pozwole Ci spasc na dol!! Do gory Morusku!:multi: Quote
modliszka84 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Morusek szuka domku... juz tak długo.... :-( Quote
Sabina02 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Modliszka, Vikamilka napisala mi ze Jej siostra moglaby powstawiac Moruska w ogloszenia (dziekuje Vikamilka). Moze byscie sie zgadaly i wstawily go jeszcze gdzies. Ja chetnie pomoglabym Wam, ale nie znam sie na tych sparawach:shake: . Ale moge poprawic troche tekst, to znaczy wstawic polskie litery, bo na Allegro tekst jest bez polskich liter... Quote
Sabina02 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Poprawilam ten tekst, mial on jescze pare malutkich bledzikow. Ten mozna uzyc przy nastepnych ogloszeniach. P.S. Czy mozna poprawic ten tekst ktory juz jest na Allegro??? “Błagam o odrobinę miłości na ostatnie lata mego życia!" (tytuł) ”Morusek to cudny łagodny piesek, bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. Tak długo już czeka na tego jedynego człowieka, który przygarnie go i nie pozwoli by umarł niechciany w zapomnieniu. Czy po 6 latach spędzonych w schronisku ma jeszcze szansę na miłość? A może Ty dasz mu tę szansę? Za kawałek ciepłego kącika i malutką miseczkę dostaniesz ogromną psią miłość i dozgonną wdzięczność. Morusek jest takim szorściakiem - kudłaczkiem. Przypomina sznaucerka miniaturkę, włos czarny, biały krawacik. Mały, ładny, przyjazny i zdrowy piesek. Uwielbia skakać, biegać i cieszyć siężyciem. Gdy zobaczy człowieka, pierwszy biegnie do kraty, tak bardzo się przytula do ręki. Chce jak najwięcej dotknąć człowieka, jak najdłużej... Morusek prosi o odrobinę serca i zabranie go ze schroniska, w ktόrym tak błagalnie wyczekuje na Ciebie…" Quote
Sabina02 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Znowu spadles? :-( Ja Cie nie opuszcze...:lol: Hop do gorki! Quote
Sabina02 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Modliszka, Czytalam co sie stalo z Diego...Tak mi przykro:-( :-( :-( Quote
pajunia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Modliszko, czy bylaby jakas mozliwosc zrobienia psiakowi zdjec bez krat? Quote
modliszka84 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Pajuniu - cięzko niestety o takie zdjęcia. Mam tylko jedno, którego chyba jeszcze tu nie wkleiłam: Quote
Sabina02 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja pracuje nad zalatwieniem banerka do podpisu dla Moruska. Zobaczymy czy to wypali. A moze Wy potraficie to zrobic??? Quote
Sabina02 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Morusku kochany, wyslalam zamowienie na bannerek dla Ciebie... Hopaj do gory! Quote
Lorien:) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Kto przygarnie ślicznego Moriska???:cool3: Quote
Recommended Posts