Jump to content
Dogomania

Ma 10 lat, od 6 lat jest w schronisku...Czy tam umrze...? POJECHAŁ DO DOMKU!! :)

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka.

Posted

supergoga napisał(a):
Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka.

niestety nie wiem jak chodzi na smyczy....
u nas niestety psy z boksów ogólnych nie wychodzą na spacery...
Trzeba sie jednak liczyć z tym że Morusek 6 lat spędził w schronisku... Aczkolwiek wielki zwierz z niego nie jest więc i łatwo sobie z nim poradzić na smyczy...

Posted

supergoga napisał(a):

Dzieki Supergoga!
:multi:

Co do smyczki, to moze ktos moglby sprawdzic jak Morusek na niej chodzi?

Posted

supergoga napisał(a):

Czy Modliszka napislala priv do Ciebie??

Posted

Sabina02 napisał(a):
Modliszka, czy jest mozliwosc sprawdzenia jak Morusek chodzi na smyczy? Moze schronisko by sie zgodzilo?

Niestety tu nie chodzi o zgode schroniska tylko o dobro Moruska... Niestety tak jest, że psy w boksach tworzą jakies stado... Trzeba bardzo uważać gdy np poświęca sie tylko jednemu więcej uwagi... Psy sa bardzo zazdrosne, tym bardziej spacer i powrót psa do boksu - z obcymi zapachami itp to narażanie go na pogryzienie... :shake:

Nie pisałam priva do Supergogi, tylko do Ciebie :lol:

Ale jeszcze raz:
Morusek jest łagodny, wesoły smuci się tylko jak odchodzi sie od jego boksu... On potrafi sie tak cieszyć, że cieszy sie całym sobą...
Jest zwariowany, chociaz przygrubawy to ma chyba dobrą kondycję bo dużo biega... ;)
Jestem pewna że okaże sie milutkim przytulańcem i pieszczochem....

Nie waży dużo (ok 10-12kg) wiec i z poradzeniem sobie na smyczy nie powinno byc problemów...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Czy Modliszka napislala priv do Ciebie??

Jeszcze nie ale ja i tak pamiętam o Morusku. A co do tych z\djęć bez krat - byłoby super gdyby jakieś nowe sie dało zrobic.

Posted

supergoga napisał(a):
Jeszcze nie ale ja i tak pamiętam o Morusku. A co do tych z\djęć bez krat - byłoby super gdyby jakieś nowe sie dało zrobic.

Ja niestety jestem zbyt daleko od Pabianic, ale moze jakas kochana miejscowa cioteczka moglaby mu zrobic sesje zdjeciowa...:roll:

Czy ktos nam w tym pomoze?

Posted

hmm.. miejscowych cioteczek tu brak niestety... :shake:

spróbuje jakies fotki, musze sie "wystroic" roboczo i wtargnąc do boksu... nie wiem kiedy to bedzie mozliwe, bo ostatnio jestem tylko przelotem w schronie...
niestety mam sajgon na uczelni :-(

Posted

modliszka84 napisał(a):
hmm.. miejscowych cioteczek tu brak niestety... :shake:

spróbuje jakies fotki, musze sie "wystroic" roboczo i wtargnąc do boksu... nie wiem kiedy to bedzie mozliwe, bo ostatnio jestem tylko przelotem w schronie...
niestety mam sajgon na uczelni :-(

Dziekujemy!!! Bedziemy czekac cierpliwie...

Miedzy czasie ja sprobuje nauczyc sie wystawiac ogloszenia tu i tam, to przestane chociaz tym dreczyc innych. Wiem ze jest wiecej stron z ogloszeniami, jak np. 4lapy.com i inne. Zobacze co moge zrobic. Tylko mam prozbe, kogo numer telefonu moge wstawiac? Na moj chyba nikt nie zadzwoni, bo to poza Polska...:roll:

Posted

Jeszcze nie mialam okazji zajerzec na te strony z ogloszeniami, ale jutro mam dzien wolny od pracy, to troche poszperam....

Morusku, glowka do gory! Bedziesz mial napewno swoj domek...