Asia_M Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Morusku hopaj aż do skutku, czyli znalezienia wypasionego domku!!! :lol: Ja wiem, że Ci się uda! Quote
supergoga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka. Quote
modliszka84 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 supergoga napisał(a):Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka. niestety nie wiem jak chodzi na smyczy.... u nas niestety psy z boksów ogólnych nie wychodzą na spacery... Trzeba sie jednak liczyć z tym że Morusek 6 lat spędził w schronisku... Aczkolwiek wielki zwierz z niego nie jest więc i łatwo sobie z nim poradzić na smyczy... Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 supergoga napisał(a):Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka. Dzieki Supergoga! :multi: Co do smyczki, to moze ktos moglby sprawdzic jak Morusek na niej chodzi? Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Modliszka, czy jest mozliwosc sprawdzenia jak Morusek chodzi na smyczy? Moze schronisko by sie zgodzilo? Quote
Lorien:) Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hop, hop do góry Morusku!!! Za długo już siedzisz w tym schroniskowym boksie:-(!!! Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 supergoga napisał(a):Fajny jest Morusek. Pokażę go także Pani która w lutym chce przygarnąć psiaka - w Poznaniu. Chce wydrukowac kilka potrzebujących psiaków. Czy widaomo, jak Morusek chodzi na smyczy, czy umie. Takie szczegóły musze wiedzieć żeby przygotować Panią na psiaka. Czy Modliszka napislala priv do Ciebie?? Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pajunia napisał(a):Modliszko, czy bylaby jakas mozliwosc zrobienia psiakowi zdjec bez krat? Pajunia, czy cos z tego wyniklo? Quote
modliszka84 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Sabina02 napisał(a):Modliszka, czy jest mozliwosc sprawdzenia jak Morusek chodzi na smyczy? Moze schronisko by sie zgodzilo? Niestety tu nie chodzi o zgode schroniska tylko o dobro Moruska... Niestety tak jest, że psy w boksach tworzą jakies stado... Trzeba bardzo uważać gdy np poświęca sie tylko jednemu więcej uwagi... Psy sa bardzo zazdrosne, tym bardziej spacer i powrót psa do boksu - z obcymi zapachami itp to narażanie go na pogryzienie... :shake: Nie pisałam priva do Supergogi, tylko do Ciebie :lol: Ale jeszcze raz: Morusek jest łagodny, wesoły smuci się tylko jak odchodzi sie od jego boksu... On potrafi sie tak cieszyć, że cieszy sie całym sobą... Jest zwariowany, chociaz przygrubawy to ma chyba dobrą kondycję bo dużo biega... ;) Jestem pewna że okaże sie milutkim przytulańcem i pieszczochem.... Nie waży dużo (ok 10-12kg) wiec i z poradzeniem sobie na smyczy nie powinno byc problemów... Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Sabina02 napisał(a):Czy Modliszka napislala priv do Ciebie?? Jeszcze nie ale ja i tak pamiętam o Morusku. A co do tych z\djęć bez krat - byłoby super gdyby jakieś nowe sie dało zrobic. Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 supergoga napisał(a):Jeszcze nie ale ja i tak pamiętam o Morusku. A co do tych z\djęć bez krat - byłoby super gdyby jakieś nowe sie dało zrobic. Ja niestety jestem zbyt daleko od Pabianic, ale moze jakas kochana miejscowa cioteczka moglaby mu zrobic sesje zdjeciowa...:roll: Czy ktos nam w tym pomoze? Quote
modliszka84 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 hmm.. miejscowych cioteczek tu brak niestety... :shake: spróbuje jakies fotki, musze sie "wystroic" roboczo i wtargnąc do boksu... nie wiem kiedy to bedzie mozliwe, bo ostatnio jestem tylko przelotem w schronie... niestety mam sajgon na uczelni :-( Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 modliszka84 napisał(a):hmm.. miejscowych cioteczek tu brak niestety... :shake: spróbuje jakies fotki, musze sie "wystroic" roboczo i wtargnąc do boksu... nie wiem kiedy to bedzie mozliwe, bo ostatnio jestem tylko przelotem w schronie... niestety mam sajgon na uczelni :-( Dziekujemy!!! Bedziemy czekac cierpliwie... Miedzy czasie ja sprobuje nauczyc sie wystawiac ogloszenia tu i tam, to przestane chociaz tym dreczyc innych. Wiem ze jest wiecej stron z ogloszeniami, jak np. 4lapy.com i inne. Zobacze co moge zrobic. Tylko mam prozbe, kogo numer telefonu moge wstawiac? Na moj chyba nikt nie zadzwoni, bo to poza Polska...:roll: Quote
modliszka84 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Mozesz moj numer: 0603 046 770 (najlepiej z zastrzezeniem ze dzwonic wieczorem - wczesniej moge nie móc odebrac) Quote
Sabina02 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dzieki Modliszka za telefon! jak znajde chwilke to przestudiuje te strony z ogloszeniami... Quote
Sabina02 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jeszcze nie mialam okazji zajerzec na te strony z ogloszeniami, ale jutro mam dzien wolny od pracy, to troche poszperam.... Morusku, glowka do gory! Bedziesz mial napewno swoj domek... Quote
Sabina02 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Modliszka, czy Morusek ma jakichs obserwatorow na Allegro? Quote
modliszka84 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 jednego :cool3: ale... to nic nie znaczy Biszkopcika na kazdej aukcji obserwują 3-4 osoby i nic.... Quote
modliszka84 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Morusek jest fajny pies... czemu nikt go nie chce? i irokeza ma czasami :cool3: i nie brudzi sie bardzo bo szary jest, i wesoły, i ładny.... ...6 lat..... nikt go juz nie chce.... Quote
Sabina02 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wlasnie siedze na kompie i probuje rozgrysc te ogloszenia...:razz: Quote
Sabina02 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Morusku, nikt do Ciebie nie zaglada...:-( :-( :-( Quote
Recommended Posts