sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 evel napisał(a):Widzę, że wujek aż się ogolił z okazji przyjęcia nowego maleństwa :loveu: :evil_lol: święto w domu:-P!!!! Quote
Servet Cetin Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 evel napisał(a):Widzę, że wujek aż się ogolił z okazji przyjęcia nowego maleństwa :loveu: :evil_lol: Nieee, to nie to. Po prostu broda mi już dokuczała :( Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Hihi, mamy sukces, była kupa :lol: Konsystencja już lepsza, widać ryż i kurczak działa cuda :evil_lol: Mała lata, i lata, i lata, i lata... W kółko non stop... Mały potworek Zabawa węzełkiem :evil_lol: Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 I jeszcze kilka: I kostka dla takich maluszków: Quote
evel Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Servet Cetin napisał(a):Nieee, to nie to. Po prostu broda mi już dokuczała :( Akurat! :eviltong: Myślisz, że uwierzymy? :cool3: Fajna mała, migiem pójdzie, ludzie kochają takie włochate małe chomiki :):):) Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 evel napisał(a): Fajna mała, migiem pójdzie, ludzie kochają takie włochate małe chomiki :):):) że takie Hamstery?:-) Quote
sonia71 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ha! lady wróciłaś po wieeeelkiej Rozce do swoich preferencji :)- "maleńkie cuda psiego świata" ....normalnie nie można się napatrzeć na takie cudeńko :) Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Poszukuję kogoś z Białołęki (osiedle Wawy, obok Targówka) do wizyty przedadopcyjnej - konkretniej ul. Odkryta. Quote
mala_czarna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Cuuudoooo! Długo u Ciebie nie posiedzi :) Kurde, ale robić zdjęcia czarnemu psu to ja dziękuję :) Sama mam takie czarnuchy dwa w hotelu ;) Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 mala_czarna napisał(a):Cuuudoooo! Długo u Ciebie nie posiedzi :) Kurde, ale robić zdjęcia czarnemu psu to ja dziękuję :) Sama mam takie czarnuchy dwa w hotelu ;) Hihi, na dworze to pół biedy, ale w domu, jeszcze przy takiej pogodzie - masakra. Doświetlaliśmy Mambę lampką biurkową :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 ladySwallow napisał(a): Doświetlaliśmy Mambę lampką biurkową :evil_lol: :lol: Uważajcie, bo od tego docieplania jeszcze jajko gotowa znieść! Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 mala_czarna napisał(a)::lol: Uważajcie, bo od tego docieplania jeszcze jajko gotowa znieść! Hihi, to by dużo tłumaczyło :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mała na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/133 czy telefon dobry? :cool1: Quote
LadyS Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Isadora7']Mała na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/133 czy telefon dobry? :cool1: Tak, dziękuję :) Quote
LadyS Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 MaDi napisał(a):Jak zdrówko? Właśnie wróciłyśmy od weta, dostała ponownie środek na robale, z racji na to, że poprzedni zwymiotowała, a do tego No-spę rozkurczowo. Quote
MaDi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Właśnie wróciłyśmy od weta, dostała ponownie środek na robale, z racji na to, że poprzedni zwymiotowała, a do tego No-spę rozkurczowo. Ja byłam dzisiaj już dwa razy:evil_lol: szkoda,że się nie zgadałyśmy. Quote
LadyS Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 MaDi napisał(a):Ja byłam dzisiaj już dwa razy:evil_lol: szkoda,że się nie zgadałyśmy. Noo, gdybym wiedziała, to pewnie byśmy się spotkały - myśmy były tak naprawdę chwilę tylko, ok. 13. Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 MaDi napisał(a):Przywołuję Cie do porządku i przypominam,że hoduję w łazience sznaucerkę:evil_lol: MaDi napisał(a):Nikt mi nie wierzy:placz:,że ma brodę, jeszcze zobaczycie:eviltong: Spanielka słodka muszę to potwierdzić:evil_lol: :roflt: hahaha Quote
Asia & Ginger Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ale urocze maleństwo! :loveu: :loveu: :loveu: Wrzuciłam ją na dwa fora spanielowe. ;) Quote
Atomowka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Poszukuję kogoś z Białołęki (osiedle Wawy, obok Targówka) do wizyty przedadopcyjnej - konkretniej ul. Odkryta. Z Białołęki jest asiaf na pewno Quote
barbara.h Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Podnosimy :lol: I tak przy okazji :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/202726-Owczarek-Niemiecki-Suczka-m%C5%82oda-ok-1-roku-znaleziona-LUBLIN!!!! Quote
mala_czarna Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Atomowka napisał(a):Z Białołęki jest asiaf na pewno Chyba z Legionowa ;) Quote
Recommended Posts