Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Oby to nic poważnego...

No martwię się okrutnie, ale mała jest bardzo wesoła, zero apatii, je normalnie, pije, biega, bawi się, załatwia... Nie ma też gorączki... W dzień niewiele kaszle - najwięcej nocą...

Posted

MaDi napisał(a):
Może to jakaś wada wrodzona? Nie bij za czarny scenariusz ale tak się po prostu zastanawiam.

Myslałam o tym, ale wydaje mi się, że nie bardzo - choćby dlatego, żę na początku nie miała absolutnie żadnych objawów. Faktem jest natomiast, że nie mamy najcieplejszego mieszkania i oboje jesteśmy chorzy - zastanawialiśmy się, czy jej może przypadkiem nie zaraziliśmy?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jest przeurocza i już widzę problem w tym, że ją muszę oddać - no ale TŻta nie przekonam ;)

Może chcesz pomocy w tym temacie? Możemy przywieźć ROZSĄDNE argumenty w weekend :evil_lol:

Trzymam za gluciaka :kciuki:

Posted

evel napisał(a):
Może chcesz pomocy w tym temacie? Możemy przywieźć ROZSĄDNE argumenty w weekend :evil_lol:

Trzymam za gluciaka :kciuki:

Dawaj ;) Ja po prostu nie chcę myśleć o tym, że trzeba ją oddać. Zatrzymałabym ją bardziej chętnie niż Mańka, za którym ryczałam dwa dni, mimo że był u mnie dwie noce ;)

Mała dostała lekki antybiotyk i leki przeciwzapalne, na wymazie wyszło lekkie przeziębienie, nic poważnego póki co. Teraz jest obrażona, śpi sobie zagrzebana w kocykach, nawet na jedzenie nie spojrzałam - składam to na karb stresu, nerwów, podróży taksówką i otrzymanych zastrzyków.

Posted

evel napisał(a):
No proszę :cool3: I co, panie Servet Cetin, brzydkie wyrosło? :eviltong:

Młoda wstała i je ;) A już miałam stresa - ja się nie nadaje do tego zawodu :lol: Młoda wybiera kurczaka i wyżera ryż (evel widziała, jak potem wygląda pół pokoju), więc mniemam, że wszystko z nią ok :evil_lol:

Posted

wątek przeczytałam. Malutka jest superrrrr. Czy potencjalny domek wie o kondycji Mamby ?
Odezwę się wieczorem lub jutro
Ladys - prześlij na pw nr konta - postaram się coś wysłać dla suni :)

Posted

wiga138 napisał(a):
wątek przeczytałam. Malutka jest superrrrr. Czy potencjalny domek wie o kondycji Mamby ?
Odezwę się wieczorem lub jutro
Ladys - prześlij na pw nr konta - postaram się coś wysłać dla suni :)

Dopiero dziś byliśmy u weta, więc jeszcze nie wie ;) Ale szykuję zbiorczego maila do wszystkich zainteresowanych, więc pewnie się dowie. Dzięki za chęć wsparcia :loveu:

Posted

danka1234 napisał(a):
odpowiadam na prosbe zamieszczona na watku jamnikow o wsparcie suni na leczenie
sunia moze otrzymac wsparcie ale nie widze zadnego rozliczenia wydatkow wiec nie mam rozeznania co do potrzeb.

Jutro będę rozliczać się z wetem, więc wówczas będę miała już wiedzę, co i ile będziemy potrzebować.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Powiem Ci szczerze,że miałabym duże trudności żeby ją oddać.

Jest z tej sytuacji jedno dobre wyjście... :siara: :evil_lol: