Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']konto zaoferowala lilka17...

kazik, robisz no, wlasnie neodpuszczaniem i uzaleznieniem juz od samego poczatku :)[/QUOTE]A,bo już się wystraszyłam,że coś źle robię!Ale masz rację,od psów jestem trwale uzależniona!A na Forum trafiłam przez przypadek. Ale teraz myśle,że to jednak nie był przypadek:)

[quote name='lika1771']Kazik i nie odpuszczaj[/QUOTE]Nie odpuszczę:)Mam tylko kilkanaście wątków w subskrybcjach i nie chcę na razie nigdzie więcej wchodzić. Jak te,co mam będą miały szczęśliwe zakończenie, wtedy będę czytała kolejne.Inaczej tu się chyba nie da, bo można zwariować od nadmiaru nieszczęścia:(

Posted

[quote name='kora78']konto zaoferowala lilka17...

kazik, robisz no, wlasnie neodpuszczaniem i uzaleznieniem juz od samego poczatku :)[/QUOTE]

a konto paypal ktoś może ma, albo chce załozyć?

Posted

[quote name='kazik132']Ja nawet nie wiem co to jest takie konto.Ale ktoś tu chyba już proponował?[/QUOTE]

Kazik - to takie konto, które pobiera bardzo małe opłaty za przelew pieniędzy gdziekolwiek na świecie, i jest bardzo szybkie. Trzeba mieć konto w banku i adres mailowy - to wszystko.

Posted

Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej??????????

Posted

[quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.[/QUOTE]

Świetnie Moni. W takim razie czekam na jej maila paypalowego. A czy ktoś może juz pytał Dankę o ten tekst na FB? Im szybciej, tym lepiej.

Posted

Ale naszalałyscie tutaj...nocy nie starczy na przeczytanie. króciutko więc na dobre dzień dobry:
[quote name='sybisia']Biedna psinka. Finansowo jestem w dole, ale na dobry początek zadeklaruję [B]5/mies[/B]. :-([/QUOTE]

[quote name='sybisia']! [B]Podtrzymuję moją malutką deklarację + jednorazowo na początek 20 PLN.[/B] Jak będzie wiadomo kto zbiera, proszę o info.[/QUOTE]

[quote name='kazik132']Trochę słabiutko.Ja deklaruję na Bobusia[B] 10zł ale niestety jednorazowo[/B][/QUOTE]

[quote name='delfy2000']Dogo, a ile dokladnie potrzeba na ten DT? Ja mogę [B]jednorazowo dorzucić 50zł,[/B] ale potrzebuję adres do czyjegoś konta paypal.[/QUOTE]

[quote name='sybisia']Jeśli się nie mylę, to również [B]Olena84 chciała wspomóc Bubu 10 zł/mies[/B]. Czy tak?:niewiem:[/QUOTE]
Finanse wyglądają tak. To bardzo ważne, bo wprawdzie opłata taka, jakiej dogo jeszcze nie widziało, ale ....i na trabsport tez kaska potrzebna bedzie. Wykup ze schronu? ?? jak to wygląda w tym schronie?
[B]Moni,[/B] dzięki za tyle pomocy dla nas. Meggi i Peggi pomagasz z PayPalem i tutaj ofiarujesz swoją pomoc. Wielkie dzięki.
[B]Jaki jest nr konta? Ja nie wiem. [/B]

[quote name='kazik132']Jeśli talenty literackie, to gdzieś wyczytałam, chyba u dwupaku,ze Danka4u1 jest najlepsza;) Może spróbuje nam coś sklecić?JA dziś wprawdzie właśnie zadebiutowałam na innym wątku,ale nawet nie wiem,czy to co napisałam w ogóle się nadaje. Jeśli nikt chętny się nie znajdzie a na tamtym wątku dziewczyny orzekną,że ten tekścik się nadaje, to moge spróbować i tu.Ale wolałabym kogoś doświadczonego:)[/QUOTE]
Prosimy kazika o ujawnienie swoich talentów literackich. Tak ładnie i ze sercem piszesz o psiakach, że to serce Ci podyktuje, jak sklecić rzewny tekst.
Śmiało !!! To bedzie Twój chrzest bojowy na Dogo :multi::multi:

Posted

Kazik - to chyba mam dobrą intuicję co do Twojego pisania, co? Bo Danka, która pisze, ze jest polonistka, też Ciebie namawia, to coś w tym jest. Spróbuj, może nie będzie tak źle. A tekst potrzebny jak najszybciej.

Posted

[quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej??????????[/QUOTE]

Ale w jakiej sprawie mam dzwonić ? Skoro jeszcze nie ma konkretnych ustaleń, terminów, ani pieniążków na dt ?

Posted

Witam. W końcu doczłapałam się na wątek ;)
Zdaje się, że szukacie hoteliku dla swojego podopiecznego, i Małgosia pytała mnie czy zgadzam się na to, żeby był z moimi psiakami. Ja mam na nie tylko 20 zł deklaracji stałych, i wpłaty jednorazowe. Trzeba się jakoś ratować. Myślę, że jeśli będzie nas więcej, zdołamy jakoś finansowo podołać? Wpłaty rozłożyłyby się wtedy na 3 psiaki ;)
W hotelu jestem w weekend, lub co drugi weekend, mogłabym doglądać Waszego psiaka i porobić jakieś zdjęcia do ogłoszeń. Mam jeszcze u Tattoi 3 psa, ale na Spajka mam więcej deklaracji stałych ;)

Tutaj link do wątku Foczki i Miko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201745-Dwa-ma%C5%82e-Ostrowiaki-Dwie-deklaracje-sta%C5%82e-%28-Prosz%C4%99-o-pomoc[/url]!!!
Tutaj do Spajka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196909-Pi%C4%99kny-Spajki-ju%C5%BC-w-hotelu.-Nie-mamy-pieni%C4%99dzy-na-zabieg-wyci%C4%99cia-guza-z-%C5%82apki-%28[/url]

Ustalałyście już z Tattoi jak by to finansowo wyglądało?

Posted

[B]Małe podsumowanie.[/B]
Planowane wydatki:
pobyt w hotelu - 134zł miesięcznie
transport
ewentualne wydatki na veta, leki itp.

Deklaracje na Bobusia, za które bardzo wszystkim dziękuję :),
miesięcznie:
sybisia - 5zł/mc
vanili - 5zł/mc
Olena84 -10 mc
razem : 20zł/mc

jednorazowe:
sybisia - 20zł
delfy 2000 - 50zł
kazik132-10zł
razem: 80zł.

Lika1771 skarbnikiem, dziękuję :).

Posted

Witam wszystkich. Przegapiłem, czy fotek jest malizna. Proszę o fotki, można na maila - aktywny. Gigancik elegancik podobny chyba do niejakiego Stefana K. Co w sprawie dziecięcych paluszków i kocich 'uszków' ?

Posted

[quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej??????????[/QUOTE]

A nawet po to ,zeby p. Kasia przesłała Ci nowe zdjęcia Bubu.Nie doczytałam czy ten dt to kojec?

Posted

[quote name='moni12']A nawet po to ,zeby p. Kasia przesłała Ci nowe zdjęcia Bubu.Nie doczytałam czy ten dt to kojec?[/QUOTE]
Moni, to domowy hotelik. Nasz Bobuś musi mieć wszystko pierwszego gatunku; nalezy mu się za te lata w schronie.
Dogo, rozliczenie przejrzyste; wszystko teraz wiadomo, tylko deklaracji malutko.
Ciotki, na żebry czas się udac. Ja idę. Kto ze mną?????[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh7Eahr-goVF7HqDVUBkKbuMNKMdoPfxRm613d6QIeI5LvH4ZXNA[/IMG]

Posted

Danus Bubu znam osobiście , przecież on jest z " mojego " schroniska , tam gdzie jeżdzę. Ostatnio co prawda cos staje mi na drodze, ale juz moze w najblizszy weekend pojade. Zaraz podeślę wątek Kasumi, to cudowna osóbka , jest w schronie co tydzien. Acha i najważniejsze 10 zł stałej.Proszę o nr. konta na pw.

Posted

[quote name='delfy2000']Kazik - to chyba mam dobrą intuicję co do Twojego pisania, co? Bo Danka, która pisze, ze jest polonistka, też Ciebie namawia, to coś w tym jest. Spróbuj, może nie będzie tak źle. A tekst potrzebny jak najszybciej.[/QUOTE]

Kazik - to co, może spóbujesz napisac ten tekścik? NO, nie daj się prosić. Wierzymy w Twoje zdolności literackie. Jak będzie tekst to MOnika obiecała zrobić wydarzenie na FB. No to co Kazik?

Posted

[quote name='Dogo07'][B]Małe podsumowanie.[/B]
[/QUOTE]

Dogo- chyba masz zapchaną skrzynkę, bo nie mogę wysłać pw.
Miejsce jest od zaraz, kwestia transportu i dogadania się z Małą Czarną, jak się będziecie rozliczać itp.

Pozdrawiam-