kora78 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 konto zaoferowala lilka17... kazik, robisz no, wlasnie neodpuszczaniem i uzaleznieniem juz od samego poczatku :) Quote
kazik132 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='kora78']konto zaoferowala lilka17... kazik, robisz no, wlasnie neodpuszczaniem i uzaleznieniem juz od samego poczatku :)[/QUOTE]A,bo już się wystraszyłam,że coś źle robię!Ale masz rację,od psów jestem trwale uzależniona!A na Forum trafiłam przez przypadek. Ale teraz myśle,że to jednak nie był przypadek:) [quote name='lika1771']Kazik i nie odpuszczaj[/QUOTE]Nie odpuszczę:)Mam tylko kilkanaście wątków w subskrybcjach i nie chcę na razie nigdzie więcej wchodzić. Jak te,co mam będą miały szczęśliwe zakończenie, wtedy będę czytała kolejne.Inaczej tu się chyba nie da, bo można zwariować od nadmiaru nieszczęścia:( Quote
delfy2000 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='kora78']konto zaoferowala lilka17... kazik, robisz no, wlasnie neodpuszczaniem i uzaleznieniem juz od samego poczatku :)[/QUOTE] a konto paypal ktoś może ma, albo chce załozyć? Quote
kazik132 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='delfy2000']a konto paypal ktoś może ma, albo chce załozyć?[/QUOTE] Ja nawet nie wiem co to jest takie konto.Ale ktoś tu chyba już proponował? Quote
delfy2000 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='kazik132']Ja nawet nie wiem co to jest takie konto.Ale ktoś tu chyba już proponował?[/QUOTE] Kazik - to takie konto, które pobiera bardzo małe opłaty za przelew pieniędzy gdziekolwiek na świecie, i jest bardzo szybkie. Trzeba mieć konto w banku i adres mailowy - to wszystko. Quote
moni12 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej?????????? Quote
delfy2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.[/QUOTE] Świetnie Moni. W takim razie czekam na jej maila paypalowego. A czy ktoś może juz pytał Dankę o ten tekst na FB? Im szybciej, tym lepiej. Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ale naszalałyscie tutaj...nocy nie starczy na przeczytanie. króciutko więc na dobre dzień dobry: [quote name='sybisia']Biedna psinka. Finansowo jestem w dole, ale na dobry początek zadeklaruję [B]5/mies[/B]. :-([/QUOTE] [quote name='sybisia']! [B]Podtrzymuję moją malutką deklarację + jednorazowo na początek 20 PLN.[/B] Jak będzie wiadomo kto zbiera, proszę o info.[/QUOTE] [quote name='kazik132']Trochę słabiutko.Ja deklaruję na Bobusia[B] 10zł ale niestety jednorazowo[/B][/QUOTE] [quote name='delfy2000']Dogo, a ile dokladnie potrzeba na ten DT? Ja mogę [B]jednorazowo dorzucić 50zł,[/B] ale potrzebuję adres do czyjegoś konta paypal.[/QUOTE] [quote name='sybisia']Jeśli się nie mylę, to również [B]Olena84 chciała wspomóc Bubu 10 zł/mies[/B]. Czy tak?:niewiem:[/QUOTE] Finanse wyglądają tak. To bardzo ważne, bo wprawdzie opłata taka, jakiej dogo jeszcze nie widziało, ale ....i na trabsport tez kaska potrzebna bedzie. Wykup ze schronu? ?? jak to wygląda w tym schronie? [B]Moni,[/B] dzięki za tyle pomocy dla nas. Meggi i Peggi pomagasz z PayPalem i tutaj ofiarujesz swoją pomoc. Wielkie dzięki. [B]Jaki jest nr konta? Ja nie wiem. [/B] [quote name='kazik132']Jeśli talenty literackie, to gdzieś wyczytałam, chyba u dwupaku,ze Danka4u1 jest najlepsza;) Może spróbuje nam coś sklecić?JA dziś wprawdzie właśnie zadebiutowałam na innym wątku,ale nawet nie wiem,czy to co napisałam w ogóle się nadaje. Jeśli nikt chętny się nie znajdzie a na tamtym wątku dziewczyny orzekną,że ten tekścik się nadaje, to moge spróbować i tu.Ale wolałabym kogoś doświadczonego:)[/QUOTE] Prosimy kazika o ujawnienie swoich talentów literackich. Tak ładnie i ze sercem piszesz o psiakach, że to serce Ci podyktuje, jak sklecić rzewny tekst. Śmiało !!! To bedzie Twój chrzest bojowy na Dogo :multi::multi: Quote
delfy2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Kazik - to chyba mam dobrą intuicję co do Twojego pisania, co? Bo Danka, która pisze, ze jest polonistka, też Ciebie namawia, to coś w tym jest. Spróbuj, może nie będzie tak źle. A tekst potrzebny jak najszybciej. Quote
Onaa Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej??????????[/QUOTE] Ale w jakiej sprawie mam dzwonić ? Skoro jeszcze nie ma konkretnych ustaleń, terminów, ani pieniążków na dt ? Quote
mala_czarna Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witam. W końcu doczłapałam się na wątek ;) Zdaje się, że szukacie hoteliku dla swojego podopiecznego, i Małgosia pytała mnie czy zgadzam się na to, żeby był z moimi psiakami. Ja mam na nie tylko 20 zł deklaracji stałych, i wpłaty jednorazowe. Trzeba się jakoś ratować. Myślę, że jeśli będzie nas więcej, zdołamy jakoś finansowo podołać? Wpłaty rozłożyłyby się wtedy na 3 psiaki ;) W hotelu jestem w weekend, lub co drugi weekend, mogłabym doglądać Waszego psiaka i porobić jakieś zdjęcia do ogłoszeń. Mam jeszcze u Tattoi 3 psa, ale na Spajka mam więcej deklaracji stałych ;) Tutaj link do wątku Foczki i Miko: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201745-Dwa-ma%C5%82e-Ostrowiaki-Dwie-deklaracje-sta%C5%82e-%28-Prosz%C4%99-o-pomoc[/url]!!! Tutaj do Spajka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196909-Pi%C4%99kny-Spajki-ju%C5%BC-w-hotelu.-Nie-mamy-pieni%C4%99dzy-na-zabieg-wyci%C4%99cia-guza-z-%C5%82apki-%28[/url] Ustalałyście już z Tattoi jak by to finansowo wyglądało? Quote
monika55 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Konto Paypal podobno łatwe do założenia. Wystarczy mieć adres email. Quote
Onaa Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [B]Małe podsumowanie.[/B] Planowane wydatki: pobyt w hotelu - 134zł miesięcznie transport ewentualne wydatki na veta, leki itp. Deklaracje na Bobusia, za które bardzo wszystkim dziękuję :), miesięcznie: sybisia - 5zł/mc vanili - 5zł/mc Olena84 -10 mc razem : 20zł/mc jednorazowe: sybisia - 20zł delfy 2000 - 50zł kazik132-10zł razem: 80zł. Lika1771 skarbnikiem, dziękuję :). Quote
auraa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Póki co mogę tylko trzymać kciuki, żeby sie udało. Quote
Pies Wolny Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Witam wszystkich. Przegapiłem, czy fotek jest malizna. Proszę o fotki, można na maila - aktywny. Gigancik elegancik podobny chyba do niejakiego Stefana K. Co w sprawie dziecięcych paluszków i kocich 'uszków' ? Quote
moni12 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='moni12']Ja mogę poprosic koleżankę i będzie przyjmowac na pay pal . Bubus jest z Radomia i Ona tez , nie odmówi.Dogo Ty masz podobno numer do p. Kasi ze schronu to nie wiem , czemu jeszcze nie zadzwoniłas do Niej??????????[/QUOTE] A nawet po to ,zeby p. Kasia przesłała Ci nowe zdjęcia Bubu.Nie doczytałam czy ten dt to kojec? Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='moni12']A nawet po to ,zeby p. Kasia przesłała Ci nowe zdjęcia Bubu.Nie doczytałam czy ten dt to kojec?[/QUOTE] Moni, to domowy hotelik. Nasz Bobuś musi mieć wszystko pierwszego gatunku; nalezy mu się za te lata w schronie. Dogo, rozliczenie przejrzyste; wszystko teraz wiadomo, tylko deklaracji malutko. Ciotki, na żebry czas się udac. Ja idę. Kto ze mną?????[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSh7Eahr-goVF7HqDVUBkKbuMNKMdoPfxRm613d6QIeI5LvH4ZXNA[/IMG] Quote
monika55 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ide z Toba, podobno żebranie na psy niezle mi idzie. Quote
moni12 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Danus Bubu znam osobiście , przecież on jest z " mojego " schroniska , tam gdzie jeżdzę. Ostatnio co prawda cos staje mi na drodze, ale juz moze w najblizszy weekend pojade. Zaraz podeślę wątek Kasumi, to cudowna osóbka , jest w schronie co tydzien. Acha i najważniejsze 10 zł stałej.Proszę o nr. konta na pw. Quote
delfy2000 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='delfy2000']Kazik - to chyba mam dobrą intuicję co do Twojego pisania, co? Bo Danka, która pisze, ze jest polonistka, też Ciebie namawia, to coś w tym jest. Spróbuj, może nie będzie tak źle. A tekst potrzebny jak najszybciej.[/QUOTE] Kazik - to co, może spóbujesz napisac ten tekścik? NO, nie daj się prosić. Wierzymy w Twoje zdolności literackie. Jak będzie tekst to MOnika obiecała zrobić wydarzenie na FB. No to co Kazik? Quote
kasumi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jestem na wątku, jestem co tydzień w schronie...jak coś to pytać :) co do wykupu, to nie ma ustalonej ceny, ale można dać datek Quote
Tattoi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Dogo07'][B]Małe podsumowanie.[/B] [/QUOTE] Dogo- chyba masz zapchaną skrzynkę, bo nie mogę wysłać pw. Miejsce jest od zaraz, kwestia transportu i dogadania się z Małą Czarną, jak się będziecie rozliczać itp. Pozdrawiam- Quote
Recommended Posts