Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było napisać:diabloti: Bo przeczytałam post z czwartku że to jutro i ze dwa razy sprawdzałam czy dobrze czytam bo to przecież w weekend miało być:lol:

Posted

Wcale nie w sobotę, tylko w piątek :D
Mega pozytywnie :multi:

Nawet puściłam ich razem na spacer do lasu.
Kasia obiecała, że sie zaloguje tutaj i coś opowie o swoich wrażeniach.
Spodobali sie sobie. Myśle, że kot ma przesrane. :mdrmed:

Posted

Witam, to ja kasia - ta pani od Buby
właśnie się zalogowałam ( tak późno bo z wrażeń spać się wybrać nie mogę )
tak szybciutko tylko napiszę, że wrażenia są ogromnie pozytywne, Buba śliczny i przekochany.
Oczywiście, że kot ma przesrane! ale tak leciutko; jak wróciłam to się nawet specjalnie nie zainteresował tymi wszytkimi zapachami jakie przyniosłam, Buba siedział przecież strasznei długo mi na kolanach i myślałam, że na kocie zrobi to jakieś większe wrażenie a tu zainteresowanie ograniczyło się do paru sekund, biorę to za dobry znak !
a i chciałam dodać jeszcze, że buba pokazał się z jak najlepszej strony był bardzo towarzyski i chciał się bawić chyba wywęszył jakieś zmiany.
pozdrawiam wszytkich
Kasia
bardzo mi się żarty z kota podobają ;)

Posted

Witaj serdecznie Kasiu :)

Yippie!!!!!!!!!!! Bobuś - no teraz to się chłopie spisałeś jak przystało na dobrze wychowanego schroniskowego gentlemana :multi:

Ale chyba jeszcze nie było bezpośredniego spotkania z kotem? A kiedy ma być? Tylko żeby nie było, że Bobusiowi kot pogoni...kota :evil_lol:

Posted

Rozluźniłam teraz dopiero, bo nie miałam internetu wczoraj...ale mnie trzymało to trzymanie kciuków, ale kot miał kask i to mnie pocieszało trochę......:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Tattoi']Rozluźnić:-)[/QUOTE]

[quote name='delfy2000'][B]Ale chyba jeszcze nie było bezpośredniego spotkania[/B] [B]z kotem?[/B] A kiedy ma być? Tylko żeby nie było, że Bobusiowi kot pogoni...kota :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='azalia'][B]Bobuś bądź miły dla kotka,bo on ma pazurki[/B].[/QUOTE]
Kot zabezpieczony, ale dla Bobusia tez trzeba coś pomyśleć:shake: :evil_lol: :shake:

Posted

Kasia dziś była znowu, znowu poszli na spacer razem. Dzisiaj Bubu juz pomaszerował z Kasią z podniesionym do góry ogonem.
Jak wrócili, to Kasia zadyszana powiedziała, że chyba musi rzucić palenie, bo nie nadąża za nim :-)
Chie chie- jaki sie młodziak zrobił, że proszę siadać.

Z tym kotem jest tak- dziewczyny sa w trakcie zmiany mieszkania i chcą Bubu zabrać już do nowego- to będzie końcem kwietnia.
Kot wtedy tez będzie w nowym miejscu i nie będzie tak pewny siebie, jak teraz. Myślę, że to dobry pomysł. W międzyczasie Kasia będzie go odwiedzać i przyzwyczajać do siebie.

Posted

Czyli wszystko układa się pomyślnie:multi:. Kaski i inne zabezpieczenia przeciwkotowe i przeciwpsowe są niepotrzebne.:shake: Z tymi papierosami to ..rzeczywiście sprawa do przemyslenia.;) Ja tez nie nadążam za swoim rączym futrem..:shake::evil_lol::shake:

Posted

nie było mnie dwa dni na dogo a tu takie wieści:lol::lol: Kasiu ja również serdecznie witam i bardzo sie cieszę że już zdążylicie się zaprzyjaźnić z Bobusiem:lol: bardzo mocno trzymam kciuki aby Bobuś i kotek również zostali kumplami.

Posted

Witam wszytkie nasze kibicki,
Tak szybciutko napisze tylko, że dzisiaj na spacerze byłam z zupełnie innym psiakiem, Zadowolonym uśmiechniętym i lubiącym biegać!!! Szok bo myślałam, że zabawki to jusz raczej nie dla tego pana a tu się okazuje, że przed nami jeszcze niejedno bieganie i mnóstwo pożartych zabawek :)

Posted

[quote name='kameralna']Nie było mnie chyba przez tydzień i widzę, że perspektywy dla Bobusia coraz jaśniejsze :) Jutro zajrzę, może będą nowe wieści?[/QUOTE]

Nie tylko zaglądaj, ale i zachodź.:multi: Tattoi ma fotele, to pewnie użyczy strudzonemu wędrowcowi...:evil_lol:o ile Bobuś wyrazi na to zgodę.:shake::shake:

Posted

[quote name='danka4u1']Nie tylko zaglądaj, ale i zachodź.:multi: Tattoi ma fotele, to pewnie użyczy strudzonemu wędrowcowi...:evil_lol:o ile Bobuś wyrazi na to zgodę.:shake::shake:[/QUOTE]

Muszę wystąpić o zgodę :)
Z Bobusiem, to ja czuję już od dawna głęboką więź emocjonalną, telepatycznie wysyłam mu miziaki :lol:.
Danusiu, ostatnio tak się układają sprawy, że ledwo zdążam do domu. Dzisiaj szczęśliwie dotarłam przed północą na Dogo i się cieszę :multi: Oby na wszystkich wątkach "naszych" mordek nie zabrakło dobrych wieści.