Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zerkam na zdjęcie Bubu i widzę swoją sunie, "swoją " narzutę , tylko kot jest nie mój :D Uderzające podobieństwo! ale ładna ta fotka! Kasiu, napisałaś, że w Waszym domu gości teraz więcej szczęścia. I ja to rozumiem :)

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani ruszyła wewnętrzna ankieta dogomani na kandydata do Krakvetu, nasze schronisko kandyduje, bardzo Was proszę o głos dla Radomia, banerek w moim podpisie prowadzi do wątku gdzie można głosować. Wystarczy w ankiecie zaznaczyć Schronisko w Radomiu i kliknąć "głosuję". Z góry dziękuję:)

Posted

I jak wygląda sytuacja z Bubusiem ? Wszystko w porządku ?
W takim razie chciałabym dograć tą wizytę adopcyjną z panią Kasią i czekam na kontakt.

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli będą jakieś aktualne wieści na pewno je tutaj przekażę. Sama też czekam na rozwój sytuacji, i wynik wizyty adopcyjnej.

• 2 weeks later...
Posted

Witamy,
U nas jest bardzo dobrze, bubi na stałe leżakuje na moim materacu a kot kładzie się co raz bliżej.
To mija miesiąc i sytuacje wygląda co raz lepiej.
Mam tylko pytanie co z umową i wizytą. Nikt się do mnie nie zgłasza a ja bym chciała wszytko mieć zapięte na ostatni guzik.
Z tego co wiem macie mój numer i adres więc zapraszamy
Pozdrawiamy
Kasia i Bubi

Posted

Luiza ma zrobić wizytę łącznie z podpisaniem umowy, niestety kilka dni temu się trochę potłukła i pewnie dlatego jeszcze się nie odezwała.
Czekamy już tylko na to, ja również chciałabym ostatecznego potwierdzenia że Bubu znalazł dobry dom.
A potem trzeba będzie jeszcze rozliczyć sprawy finansowe.
Pozostało bowiem 244zł, z czego 20zł Roland_De przekazał na Sonie.

Posted

kasumi napisał(a):
i jeszcze nie zapomnijcie powiadomić schronu, że Bubu ma nowy dom i mieszka pod innym adresem :)

Koniecznie :) Okres schroniskowy będzie wtedy oficjalnie zamknięty. I dobrze!

Posted

Luiza dała mi znać, że musi się wyleczyć, jednak upadek okazał się poważniejszy i dopiero za kilka dni będzie mogła odbyć podróż.
Tak więc czekamy na wizyte i wieści jak ma się Bubuś :).

Posted

Wizyta odbyła się w ten weekend :).
Wszystko OK.
BUBU jest szczęśliwy i ma dobrą opiekę.
Pozdrawiam pani Kasiu :).

A wszystkim , którzy byli z nami, pomagali nam, mnie i Bubu, bardzo bardzo dziękujemy :loveu: :multi::loveu:.

To dzieki nam, Wam , BUBUŚ może być teraz szczęśliwy w swoim domu, może pierwszym w swoim życiu.

Specjalne podziękowania dla Luizy :loveu:.
Dla Tattoi za możliwość hotelikowania i opiekę nad Moim Słoneczkiem przez te dwa miesiące :lol:.

Życze Bubusiowi wszelkiego szczęścia i miłości u boku p. Kasi i jej Rodziny :).

A tutaj muszę wkleić moje ulubione zdjęcie (marzec 2011, hotelik).

Posted

Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu to pieniążki pozostałe po Bubu czyli 244zł chciałabym rozdzielić następująco pomiędzy mniej lub więcej kudłate kudłaczki w potrzebie:
80zł na chorą wyrzuconą Sonię,
80zł na Foczkę od małej_czarnej,
84zł na kudłaczka z Pszczyny uratowanego od Mysłowic.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu to pieniążki pozostałe po Bubu czyli 244zł chciałabym rozdzielić następująco pomiędzy mniej lub więcej kudłate kudłaczki w potrzebie:
80zł na chorą wyrzuconą Sonię,
80zł na Foczkę od małej_czarnej,
84zł na kudłaczka z Pszczyny uratowanego od Mysłowic.

Bubciu szczescia w koncu masz dom:multi:

Bardzo dziekuje ze pamietałas o Soni:lol:

Jezeli wszyscy sie zgodza poprosze nr.konta i powysyłam pieniazki.

Posted

Luiza mi własnie dzisiaj rano napisała, że była u Kasi i Bubu, pisała że psiak bardzo szczęśliwy i kochany przez swoją panią co do czego nie miałam żadnych wątpliwości:)
Jeszcze raz dzięki Kasiu że dałaś mu dom:loveu: