sybil Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dogo07 napisał(a):No świntuszek mały, wstyd mi za niego :oops:. Eee tam, od razu świńtuszek :eviltong:. Normalny pies, nowy teren - to zaznaczył "ja tu byłem i mi się podoba, jeszcze wrócę!" Pytanie czy dalej obsikuje już swój, zaznaczony teren? Niestety, samce często tak mają, znaczą "to moje" :evil_lol: Quote
Onaa Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dziękuję wszystkim, że jesteście z Bubusiem i za każde wsparcie, a teraz szczególnie prosze o trzymanie kciuków :) :) :). Będziemy czekać jak wyjdzie z tą zainteresowaną pieskiem panią. Quote
mala_czarna Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dogo, Ty się ciesz, że on tylko nasikał. Spajk, spuszczony z oka na 5 minut chciał wyżreć wszystkie ciastka. A kto będzie za to płacić?? Ja, Pani, pan, wszyscy będziemy! :evil_lol:;) Quote
Tattoi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pani dzwoniła, mamy się umówić w week end. Jak sie polubią, to pożyczam Bobusia na spotkanie z kotem. Taki jest wstępny plan. Quote
kasumi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Witam, zapraszam Was na wątek spaniela, który /jak się okazało/ jest facetem, a miał być dziewczynką :evil_lol: Zbieramy dla niego na karmę + weta, bo za tydzień jedzie do Wawy, do DT :cool3: Wspomożesz METRO? /od metrosekstualnego :diabloti: / http://www.dogomania.pl/threads/205515-Spanielowy-jegomo%C5%9B%C4%87-METRO-pojedzie-do-DT!!-Potrzebna-kasa-na-karm%C4%99-i-weta! Pozdrawiam razem z Metrem - Kasumi //przepraszam za zaśmiecanie wątku...// Quote
lika1771 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [SIZE="3"]Deklaracja kwietniowa w kwocie 134zł poleciała na konto Tattoi Z bazarku robionego przez Dogo07 wpłyneło:43zł http://www.dogomania.pl/threads/203990-NOWE-Apaszki-chustki-i-inne.-Bazarek-zakończony Quote
danka4u1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 :loveu:Spotkanie Bobusia z kotem:loveu:- przewidywany i pożądany widok.. Quote
Onaa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Czyli czekamy na sobotę, może to będzie wielki dzień dla Bobusia :). Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A on się rozbawił. Taki był powściągliwy, towarzystwo latało i fruwało, a on nie- z boku z dystansem i takim "doświadczeniem życiowym". Myślałam, że on tak już zawsze będzie a tu niespodzianka- chłopak gania jak- nie przymierzając- Foczka. Skacze, turla sie po trawie, nurkuje w liściach, dołki kopie. Ogon mu chodzi bez przerwy. Cieszę się. Quote
tula Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 my też się cieszymy że Bobuś jest taki szczęśliwy u Ciebie Tattoi:), może jest tak naprawdę szczęśliwy pierwszy raz w życiu.. Quote
Tattoi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nie wiem- może tak. Ale naprawdę wygląda i czuje się dobrze, i chyba jest mu fajnie. Acha- zamieszkał w szafce. Jak będzie Kam, to poproszę ją o zdjęcie:-) Quote
Onaa Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Widzę, że Bobusiowi pomysłów nie brak :). Quote
danka4u1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bobuś w szafce..?? Czasy budy przypomniały się paniczowi? A to ma kaprysy ! Quote
kora78 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a wg mnie to tataoti przemeldowala bobusia, bo chciala wreszcie, jak czlowiek, posiedziec przed tv na fotelu. no i bobusia zamknela w szafce :) Quote
Tattoi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mam dwa fotele :stop: On chyba się chowa przed resztą, żebu mu się schronisko nie przypominało. One go chyba wkurzają, bo rzadko leżą spokojnie. Quote
danka4u1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tattoi napisał(a):Mam dwa fotele :stop: On chyba się chowa przed resztą, żebu mu się schronisko nie przypominało. One go chyba wkurzają, bo rzadko leżą spokojnie. Jak odwiedzimy Was z Oleną, Bobuś pożyczy starym ciotkom z jeden fotelik?;) Ja tez myślę, ze ...Bobus tęskni za schronem.:shake:... stąd ta szafka. Quote
Tattoi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nIE dANKA- "ŻEBY MU SIE NIE PRZYPOMINAŁO" TO STADO PSÓW Z KOJCA. Oj- przepraszam caps lock... Jutro o 17:00 przyjeżdża Pani zobaczyć się z Bubem. Quote
azalia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jutro o 17 ej kciuki za Bobusia mocno zaciśnięte. Quote
danka4u1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A kot...??? Dla kici proponuję hełm ochronny, bo jak nie spodoba się Bobusiowi..... Quote
sybil Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 danka4u1 napisał(a): A kot...??? Dla kici proponuję hełm ochronny, bo jak nie spodoba się Bobusiowi..... Kot cudny!:lol::laugh2_2::sweetCyb::bigok:. Bubuniu, pokochaj kotka, a będziesz miał swój domek!:loveu: Quote
chi23 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 To już dzisiaj? Ja się raczej nie odzywam ale podczytuję jak się toczą Bobusiowe sprawy;) Quote
Recommended Posts