Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):

widziałam to gdzieś ostatnio, jejku, chyba bym umarła, gdybym takie puchate coś spotkala!

fajne te ostatnie zdjęcia ale brakuje zieleni...czekam już na wiosnę :)

Posted

Franca81 napisał(a):
Te pajaki sa oblesne..... Zawalu bym dostala gdyby mi sie tak po domu rozeszly.... :placz:

o tym to nawet nie pomyslałam. gdzie po domu? przecież w życiu bym nie zasnęła w domu, gdzie kiedyś taki "kłaczek" się pojawił i rozbiegł na wszystkie strony świata.

Posted

agaga21 napisał(a):
o tym to nawet nie pomyslałam. gdzie po domu? przecież w życiu bym nie zasnęła w domu, gdzie kiedyś taki "kłaczek" się pojawił i rozbiegł na wszystkie strony świata.

Mi przed zima wchodza czasem takie wielkie i tluste. Jak ich koty i pies nie zamorduja i siedzi grzecznie na scianie to nawet i imie dostanie. Ale tylko dlatego, ze one nie biegajace. Takie stacjonarne a jak sie juz ruszy to zwierzyniec morduje. :loveu: Ale tych mobilnych ze speedem w d.pie to nienawidze i reaguje w dosc nieopanowany sposob.

Posted

agaga21 napisał(a):

fajne te ostatnie zdjęcia ale brakuje zieleni...czekam już na wiosnę :)

A ja czekam na zimę :p

Yuki_ napisał(a):
Dobranoc Magda :)

Jeśli pobudka o 5:35 to dobra noc, to dziękuję :)

Co Wy się tak czepiacie tych biednych pajączków :-(:evil_lol:

Posted

Na zdjęcia załapał się też Theoś :loveu: Choć tym razem zrobiłam mu mało fotek, bo tylko 4 ;)

:loveu:

Reszta Torkowych zdjęć jutro albo kiedyś tam :evil_lol:

Dziś za to na spacerku spotkaliśmy Kissi, ale ja nie miałam aparatu :shake::-( A nawet jakbym miała, to zdjęcia byłyby średniej jakości, bo było jeszcze szaro, buro i ponuro ;)
Muszę stwierdzić, że jak się nie wezmą za wychowanie Kissi, to nie długo będzie im ciężko nad nią zapanować :roll:
Młoda ma 7 miesięcy i ciągnie właścicieli jak traktor :diabloti: Dziś jak zobaczyła Torę (odległość jakieś 150m), to pani mogła obie ją ciągnąć do woli :D Kissi dosłownie przyciągnęła ją do Tory :evil_lol: Aż mi było szkoda sąsiadki jak to widziałam :roll:

Posted

kalyna napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4893_zps67677ce0.jpg ona Qunia udaje :hmmmm:

Ale z Teosia pucuś po twarzy :evil_lol:

No to sąsiadka miała co trzymać :shake:

Musisz ją sama zapytać, bo nie wiem :eviltong:

E tam, pucuś. Jak był młodszy, to był bardziej pucowaty :eviltong:

No miała, miała ;) Kissi jest wielkości Tory, choć jest zapewne lżejsza ;)
Ale mały pociąg z niej rośnie :evil_lol:

Posted

A Teoś zje zawsze wsio co mu dajesz, czy grymasi? a może jest niejadkiem?

Kiedy kupujesz ten telefon? bo chciałabym filmik Tory w ruchu, nie mogę się doczekać :placz:

Posted

kalyna napisał(a):
A Teoś zje zawsze wsio co mu dajesz, czy grymasi? a może jest niejadkiem?

Kiedy kupujesz ten telefon? bo chciałabym filmik Tory w ruchu, nie mogę się doczekać :placz:

Theoś jest małym głodomorem :evil_lol: On zje np. śniadanie, a potem jemy my. Zawsze musi przyjść i spróbować co my jemy ;) Oczywiście nie daję mu dużo, jak wiem, że dopiero co jadł. ale coś tam zawsze skubnie :evil_lol:

Telefony prawdopodobnie na walentynki :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś jest małym głodomorem :evil_lol: On zje np. śniadanie, a potem jemy my. Zawsze musi przyjść i spróbować co my jemy ;) Oczywiście nie daję mu dużo, jak wiem, że dopiero co jadł. ale coś tam zawsze skubnie :evil_lol:

Telefony prawdopodobnie na walentynki :p

buu to macie dobrze ;) życie z niejadkiem to dopiero problem.. i akcje dawania mu przez godzinę kolacji i bieganie za nim z jedzeniem :evil_lol:

dopiero :mdleje: to se jeszcze poczekam.... :roll:

Posted

kalyna napisał(a):
buu to macie dobrze ;) życie z niejadkiem to dopiero problem.. i akcje dawania mu przez godzinę kolacji i bieganie za nim z jedzeniem :evil_lol:
dopiero :mdleje: to se jeszcze poczekam.... :roll:

Theoś bardzo lubi np. mączne rzeczy ;)
Kluskim, makaron, racuchy...do tego nie trzeba go namawiać :) Wręcz trzeba mu ograniczać :roll:

Tylko miesiąc :)

Yuki_ napisał(a):
Śliczny Theos :)
I urocza Tora

Dziękuję :)

Posted

Jeeej, Torka :loveu:

Jednak przez zdjęcia Teosia, pozachwycam się nim :diabloti: :loveu: Cudowny jest. I jaką fajną ma ciaapę :D :loveu:
Hehehe, moja siostra ma takiego małego odkurzacza - nauczyła się szybko chodzić, boo... zobaczyła jedzenie i trzeba było do niego podejść :lol: Żadne jedzenie przed tym odkurzaczem się nie schowa :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jeeej, Torka :loveu:

Jednak przez zdjęcia Teosia, pozachwycam się nim :diabloti: :loveu: Cudowny jest. I jaką fajną ma ciaapę :D :loveu:
Hehehe, moja siostra ma takiego małego odkurzacza - nauczyła się szybko chodzić, boo... zobaczyła jedzenie i trzeba było do niego podejść :lol: Żadne jedzenie przed tym odkurzaczem się nie schowa :lol:

A to młody podobnie ;) Jak zobaczy, że stawiam talerz na stole, to pędzi co sił w nogach, żeby sprawdzić co można zjeść :evil_lol:

Posted

Yuki_ napisał(a):
A ja tez jestem żarłokiem :P
Żołądek mam nie z tej ziemi -czasami jem więcej od własnego ojca a ważę tylko 55 kg. :p

Mój brat ma tak samo ;)
On potrafi takie ilości zjeść, że ja choć kocham jeść, to miałbym to na 2-3 duże posiłki :D A wygląda jak szkieletor :evil_lol: