maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Mama w tym roku bedzie mieć 39 lat. :P Urodziła się 1975 roku więc jak się mylę to mnie poprawcie Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 dOgLoV napisał(a):no to sie nie wyszalałaś :eviltong: A od kiedy małżeństwo=zakaz szaleństw? :eviltong: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):A od kiedy małżeństwo=zakaz szaleństw? :eviltong: no z innymi facetami to tak raczej troche jest :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 dOgLoV napisał(a):no z innymi facetami to tak raczej troche jest :eviltong: Wole szaleć z dziewczynkami :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):Wole szaleć z dziewczynkami :evil_lol: a feeeeee :eviltong: i kto tu kogo ma się bać :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Mama w tym roku bedzie mieć 39 lat. :P Urodziła się 1975 roku więc jak się mylę to mnie poprawcie Dobrze liczysz ;) dOgLoV napisał(a):a feeeeee :eviltong: i kto tu kogo ma się bać :eviltong: Ty jesteś za stara :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 dzięki ej :diabloti: Yuki Twoja mama jest w wieku mojego męża :evil_lol: Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Przeklęty telefon... Ciekawe ile lat ja będę mieć wychodząc za męża-o ile będę go mieć :P Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Tak z ciekawości : -ile lat miałaś jak wyszłaś za mąż? -ile miałaś lat jak urodziłaś swoje pierwsze dziecko? Nie chodzi mi o wypytywanie cię z życia prywatnego. Jestem ciekawa bo mnie mama urodziła jak miała 22 lata. :) jakie śledztwo :P Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 A wiesz że chciałam iść do szkoły policyjnej by zostać śledczą w wydziale kryminalno-śledczym? Albo detektywem? Chociaż cały czas rozważam czy zrobić coś w kierunku detektywa. Strasznie mnie korci. :) Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):A wiesz że chciałam iść do szkoły policyjnej by zostać śledczą w wydziale kryminalno-śledczym? Albo detektywem? Chociaż cały czas rozważam czy zrobić coś w kierunku detektywa. Strasznie mnie korci. :) widać . Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 A ja Was na dziś już pożegnam ;) Dobranoc wszystkim :hand: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):PS. Macie gg? Mamy, ale rzadko korzystamy ;) Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Madzia porzucasz nas?... buuu i z kim ja pogadam do 21:30 ?? Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):A ja Was na dziś już pożegnam ;) Dobranoc wszystkim :hand: dobranoc :) . Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Madzia porzucasz nas?... buuu i z kim ja pogadam do 21:30 ?? A Angi, dOgLoV... ;) dOgLoV napisał(a):ja nie mam gg ;) Ale masz fejsika :evil_lol: Quote
Franca81 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):Wole szaleć z dziewczynkami :evil_lol: To juz wiem skad ta chec do spotkania sie na Swieta. :diabloti: Szkoda tylko zes taka stara bo jakbys miala o polowe mniej to moglabym miec szanse w samoobronie.... A z rowiesnica moze byc gorzej.... :evil_lol: Quote
Majkowska Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Witam sie z Kinią na kolanach :) Kinia pozdrawia swojego wirtualnego chłopaka :* Quote
*Magda* Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Franca81 napisał(a):To juz wiem skad ta chec do spotkania sie na Swieta. :diabloti: Szkoda tylko zes taka stara bo jakbys miala o polowe mniej to moglabym miec szanse w samoobronie.... A z rowiesnica moze byc gorzej.... :evil_lol: Może jednak dam Ci radę :eviltong: Yuki_ napisał(a):Hej. Wyspaliscie się? Bo ja nie. :( Młody obudził mnie o 5 rano :roll: "Walczyłam" z nim do 6:30 i jak zasnął ponownie, to spał do 7:30 ;) Majkowska napisał(a):Witam sie z Kinią na kolanach :) Kinia pozdrawia swojego wirtualnego chłopaka :* Theoś całuje swoją dziewczynę :buzi: Quote
maxishine. Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Magda czy ty widzisz co ta juleczkahehe wyprawia na psy.pl?? Znowu zjawił się troll, który mnie wykańcza... :shake: Quote
*Magda* Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Yuki_ napisał(a):Magda czy ty widzisz co ta juleczkahehe wyprawia na psy.pl?? Znowu zjawił się troll, który mnie wykańcza... :shake: Widziałam :roll: Nawet miałam ochotę wczoraj coś napisać, ale stwierdziłam, że nie będę karmić troll'a ;) Jak nie będziemy reagować, to w końcu da se spokój :) Quote
Recommended Posts