łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 magdabroy napisał(a):Widziałam te pająki już kiedyś :eviltong: bleeeeee :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 magdabroy napisał(a):Widziałam te pająki już kiedyś :eviltong: u mnie :D Quote
*Magda* Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Angi napisał(a):u mnie :D Nie tylko :eviltong: Znacie jakieś świeżo upieczone mamy z okolic Wrocławia?? Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 magdabroy napisał(a):Nie tylko :eviltong: Znacie jakieś świeżo upieczone mamy z okolic Wrocławia?? ja :shake: Quote
*Magda* Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 dOgLoV napisał(a):ja :shake: Szkoda :roll: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 a po co Ci taka mamusia i to z Wrocławia akurat ?? ;) Quote
*Magda* Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 dOgLoV napisał(a):a po co Ci taka mamusia i to z Wrocławia akurat ?? ;) A po to: "wrzuć na te swoje forum taki post:) że siostra szuka/ potrzebuje na cito. [FONT=lucida grande]"W związku z rozbudową portfolio [/FONT]SZUKAM ŚWIEŻO UPIECZONEJ MAMY Z WROCŁAWIA /ewentualnie bliskich okolic. [FONT=lucida grande]Zrobię chętnie ZA DARMO sesję zdjęciową niemowlęcą (NOWORODEK do miesiąca- koniecznie DZIEWCZYNKA).[/FONT] [FONT=lucida grande]Z sesji otrzymasz 8-10 zdjęć w wysokiej rozdzielczości.[/FONT] [FONT=lucida grande]Zgłoszenie oznacza zgodę na publikację zdjęć na fan page i stronie WWW, oraz wykorzystanie ich w celach reklamowych. [/FONT][FONT=lucida grande]Dla wszystkich innych mam z forum na hasło "siostra" 30% rabatu na sesję zdjęciową. Jesteś zainteresowana? ZAPRASZAM na priv fan page'a. https://www.facebook.com/fotografdladzieci"[/FONT][FONT=lucida grande]"[/FONT] Quote
*Magda* Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Angi napisał(a):odezwij się może na wątku mam? :D Już dałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Siostra szaleje :D Za kilka miesięcy pewnie pojawią się tam też zdjęcia Theosia :loveu: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 śliczne zdjęcia :loveu: siostra ma fb a Ty nie , wstydziła byś się :roll::eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dOgLoV napisał(a):śliczne zdjęcia :loveu: siostra ma fb a Ty nie , wstydziła byś się :roll::eviltong: Wiem, że śliczne, bo u mnie fotografowanie, to rodzinny nałóg :evil_lol: Ja nie jestem Ania :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Yuki_ napisał(a):Heeeeej... Twardo spałam w nocy :) Hej ;) A ja nie :shake: Budziłam się chyba ze 3x :roll: Quote
justysiek Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 hejjjj ja już którąś noc z rzędu budzę się co chwila i wstaje jak zombie :( na fb na watek mam moge wrzucic info o sesji :) Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 (edited) justysiek napisał(a):hejjjj ja już którąś noc z rzędu budzę się co chwila i wstaje jak zombie :( na fb na watek mam moge wrzucic info o sesji :) Hej Justyś ;) Nie zazdroszczę :roll: Wrzuć, może jakaś chętna mama się znajdzie ;) Dzięki :) Edit: Tylko już bez wzmianki i haśle "siostra" i 30% zniżki, bo ta oferta dotyczy dogo ;) No to mam teraz 3 tygodnie na pilnowanie suki, żeby mi nie nawiała na spacerach :evil_lol: Edited January 9, 2014 by magdabroy Quote
maxishine. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Magda czemu nie wysterylizujesz Tory?? Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ja też jakoś nie mam wyciachanych psó ( tzn Alpina jest, ale ona już w schronisku była :P ) i jakoś zyję ;] Quote
Recommended Posts