*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 kalyna napisał(a):Ale żem jest zacofana... :splat: nie miałam pojęcia o takich planach ;) Trzeba bywać na dogo :eviltong: Angi napisał(a):bo ja się o nich dziś dowiedziałam ( o prawku ) O pupsie to zresztą też od niedawna myślę ;) idę się wykąpać, będę później ale nikogo pewnie już nie będzie :p Ja pewnie będę spać ;) dOgLoV napisał(a):Nie nie Ty Magda nic nie pisałaś :eviltong: człowiek na chwile oko przymknie a te jadą z koksem :eviltong: Ja malutko :eviltong: A jak coś Ci nie pasi, to spadówa :mad::eviltong: I tak zaraz znikam do łóżka :D Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a): A jak coś Ci nie pasi, to spadówa :mad::eviltong: I tak zaraz znikam do łóżka :D sama spadaj , ja mam jeszcze troche czasu :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dOgLoV napisał(a):sama spadaj , ja mam jeszcze troche czasu :eviltong: Spadnę, spadnę ;) Z dywanu na podłogę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 no to dobranoc tobie ;) Adze też dobrej nocy :D :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Spadnę, spadnę ;) Z dywanu na podłogę :evil_lol: to daleko nie polecisz :eviltong: Angi napisał(a):no to dobranoc tobie ;) Adze też dobrej nocy :D :evil_lol: ehemmmm dziękuję :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):no to dobranoc tobie ;) Adze też dobrej nocy :D :evil_lol: Dziękuję :) Aga będzie miała zaje*istą noc :diabloti: Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Aga będzie miała zaje*istą noc :diabloti: nooo zajebis...ta :roll: Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Trzeba bywać na dogo :eviltong: właśnie ja bywam, a nie jestem na dogo... wreszcie to nie ja mam do nadrabiania :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Ja się zawijam do łóżeczka :loveu: Jutro pewnie znowu pobudka o 6 rano :diabloti: Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Ja się zawijam do łóżeczka :loveu: Jutro pewnie znowu pobudka o 6 rano :diabloti: to ja będę miała jeszcze godzinke h pracy przed sobą :razz: Quote
maxishine. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Ja się zawijam do łóżeczka :loveu: Jutro pewnie znowu pobudka o 6 rano :diabloti: Ja również wstaje o szóstej :D Ledwo zniknęłam to nagadalyscie dwie strony. :mad: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ah, ja sobie jutro pośpię aż do 7:50 :grins: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Yuki_ napisał(a): Ledwo zniknęłam to nagadalyscie dwie strony. :mad: Jak mi przykro :diabloti: Yuki_ napisał(a):Ja również wstaje o szóstej :D Angi napisał(a):ah, ja sobie jutro pośpię aż do 7:50 :grins: Nie śpię od 5:24 :grins: Kochany Theodorek :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ja wstałam równo o szóstej. W zasadzie to mnie mama codziennie budzi. Quote
Oscar Patric Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ja o 5.24 jeszcze w pracy:eviltong:,a Synuś dba aby mamusi się nie nudziło:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Cześć :) zaglądam po ciężkim tygodniu :( chociaż jeszcze jutro zajecia do 16, ale mam nadzieję, że dam radę :) Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Yuki_ napisał(a):Ja wstałam równo o szóstej. W zasadzie to mnie mama codziennie budzi. U nas odwrotnie-dziecko budzi mamę :D unikatowydiament napisał(a):Ja o 5.24 jeszcze w pracy:eviltong:,a Synuś dba aby mamusi się nie nudziło:evil_lol: Oj tak, dba o mnie :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Cześć :) zaglądam po ciężkim tygodniu :( chociaż jeszcze jutro zajecia do 16, ale mam nadzieję, że dam radę :) Cześć :) Jutro do szkoły?? :crazyeye: Quote
Aleksa. Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 magdabroy napisał(a):Jutro do szkoły?? :crazyeye: W soboty mam zajecia dodatkowe :( Quote
łamAga Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ja jeszcze dzisiaj też ide do pracy .... Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Aleksandra95 napisał(a):W soboty mam zajecia dodatkowe :( Się chciało, to cierp :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ja jeszcze dzisiaj też ide do pracy .... Ale Ty w wtorek rano byłaś w domu, a Ola w szkole :eviltong: Quote
łamAga Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 magdabroy napisał(a):Się chciało, to cierp :evil_lol: Ale Ty w wtorek rano byłaś w domu, a Ola w szkole :eviltong: oj tam ale ja w nocy nie śpie a Ona tak :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 dOgLoV napisał(a):oj tam ale ja w nocy nie śpie a Ona tak :eviltong: Ale Ola w tym tygodniu będzie 5x w szkole, a Ty w pracy tylko 4x :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 A ja mam najgorzej i zmykam spać :diabloti::eviltong: Dobranoc ;) Miłej pracy Aga ;) Quote
łamAga Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 magdabroy napisał(a):A ja mam najgorzej i zmykam spać :diabloti::eviltong: Dobranoc ;) Miłej pracy Aga ;) dziękuje ;) kolorowych ;) Quote
Recommended Posts