*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 justysiek napisał(a):dostała cieczki Tora? Wczoraj wieczorem :roll: Yuki_ napisał(a):Magda czemu nie wysterylizujesz Tory?? Bo jeśli to zrobię, to chciałabym to zrobić w PL ;) I tu jest problem, bo nie wiem jak Tora będzie się czuła "po" i ciągnąć potem psa 1000km, to nie będzie wesoło :shake: Druga sprawa, mam od pewnego czasu obawy co do sterylki, bo nikt mi nie powie, że to jest drobnostka. To jest poważna operacja, gdzie tnie się suce kawał brzucha :roll: A że jestem w stanie ją upilnować i wiem, że szczyli mieć nie będzie, to jakoś dajemy radę ;) Jakby to był samiec, to jajek już dawno by nie miał, bo to prostsze niż u suki ;) marta.k9080 napisał(a):doberek :) Dobry wieczór :) dOgLoV napisał(a):No to bedziesz miała teraz wesoło hehe Damy radę ;) Yuki_ napisał(a):Znowu nam uciekła :mad: Najpierw spałam z Theosiem :diabloti: Potem byłam na zakupach, potem gadałam przez telefon :eviltong: W końcu nadszedł czas, żeby wykąpać młodego, a potem nakarmić :) I już jestem :) dOgLoV napisał(a):bo to zua kobieta jest :evil_lol: Sama jesteś zua :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dOgLoV napisał(a):ja jestem bardzo dobra :eviltong: Jak śpisz i nie wołasz jeść :eviltong: Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja jestem zdania, że jak dasz radę ją upilnować to jej nie ciachaj ;) uuu taka na kastrowanie jesteś :lol: to Ciap i Gazul już oskalpowani u Ciebie biegaliby :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 a ja chyba będę musiała wyciachać swoje, bo planuję pupsa płci niewiadomej :P ale mam gdzieś z 2 lata:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 kalyna napisał(a):Ja jestem zdania, że jak dasz radę ją upilnować to jej nie ciachaj ;) uuu taka na kastrowanie jesteś :lol: to Ciap i Gazul już oskalpowani u Ciebie biegaliby :diabloti: No jestem ;) Tym bardziej, że tu nie ma wolno latających psów, więc nie mam za sobą latających, napalonych samców :evil_lol: Jakby pies nie dostawał pierd*lca jak jakaś suka ma cieczkę, to miałby jajca ;) Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):a ja chyba będę musiała wyciachać swoje, bo planuję pupsa płci niewiadomej :P ale mam gdzieś z 2 lata:evil_lol: Jeszcze się okaże, że będzie kolejna suczka, więc nie będziesz ciachać ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 No ja na to liczę, że to suka będzie :D Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ehh Ciap miał pier*dolca i jajka uchował... za to Sonia straciła macicę i to była w moim przypadku najlepsza decyzja... I tak się zraziłam do suk, że więcej nie planuję.. przynajmniej w najbliższych latach ;) Samce :loveu: dopóki im w dupach się nie poprzewraca :roll: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ja wolę suki, samiec by jajca stracił. Ale w planach mam psa z rodo, wystawy i te inne więc jajca mieć musi :D Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):ja wolę suki, samiec by jajca stracił. Ale w planach mam psa z rodo, wystawy i te inne więc jajca mieć musi :D kup se sukę... zarobisz na miotach :diabloti: ale znowu samiec nie ma limitu :diabloti: a w jaką rasę celujesz? Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 z jednej strony z suką lepiej ale wychowanie miotu to nie jest taka łatwa sprawa :diabloti: a masz repa, kilka dni i po sprawie :diabloti: w łysole :diabloti: Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):z jednej strony z suką lepiej ale wychowanie miotu to nie jest taka łatwa sprawa :diabloti: a masz repa, kilka dni i po sprawie :diabloti: w łysole :diabloti: No a ja właśnie chciałabym odchować miot, ale wtedy potrzebowałabym kogoś kto na mnie i psy robiłby :evil_lol: no tak :lol: aaaa :) to Grzywki wciągnęły Cię na maxa ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jeżeli celowałabym w grzywki, to hodowli już nie muszę szukać :diabloti: ale zastanawiam się jeszcze nad importem, ale to hajsu więcej muszę mieć :P w ferie wystukam e-maila do hodowli :lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):Jeżeli celowałabym w grzywki, to hodowli już nie muszę szukać :diabloti: ale zastanawiam się jeszcze nad importem, ale to hajsu więcej muszę mieć :P w ferie wystukam e-maila do hodowli :lol: Biedny Kiss, będzie musiał Ci oddać swoje dziecko :(:eviltong: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jeszcze nie musi, matka przyszłych dzieci jest jeszcze szczeniakiem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Angi napisał(a):Jeszcze nie musi, matka przyszłych dzieci jest jeszcze szczeniakiem :evil_lol: Ani się nie obejrzysz, a Indi będzie dorosła ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 magdabroy napisał(a):Ani się nie obejrzysz, a Indi będzie dorosła ;) pewnie tak ;) ale teraz to hl musi być :lol: Najpierw to ja muszę zdać prawko na które idę najprawdopodobniej już w wakacje :mdleje: :D Quote
*Magda* Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 dOgLoV napisał(a):ale żeście nagadały .... To nie ja :eviltong: Angi napisał(a):pewnie tak ;) ale teraz to hl musi być :lol: Najpierw to ja muszę zdać prawko na które idę najprawdopodobniej już w wakacje :mdleje: :D Powodzenia :evil_lol: Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ale żem jest zacofana... :splat: nie miałam pojęcia o takich planach ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 bo ja się o nich dziś dowiedziałam ( o prawku ) O pupsie to zresztą też od niedawna myślę ;) idę się wykąpać, będę później ale nikogo pewnie już nie będzie :p Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Nie nie Ty Magda nic nie pisałaś :eviltong: człowiek na chwile oko przymknie a te jadą z koksem :eviltong: Quote
Recommended Posts