maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Godzinę temu wróciłam z WOSP. Zebrałam 224,41 złotych. Parę zdjęć mam ale niewyraznych -zbieralam najpierw z Juna a potem z Kena Quote
Oscar Patric Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 U mnie z jedzeniem jest różnie,raz jem mniej a raz ogrom:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Godzinę temu wróciłam z WOSP. Zebrałam 224,41 złotych. Parę zdjęć mam ale niewyraznych -zbieralam najpierw z Juna a potem z Kena No to fajnie ;) Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Zdjęcia czekają w galerii :p Zaraz pobiegnę do Ciebie ;) Właśnie nadrabiam zaległości z całego dnia :roll: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Sebastian zobaczył zdjęcie na fb i mówi , ej Twoja koleżanka nago .... wiec pytam jaka koleżanka .... no Magda .... zobacz jest w ciąży i ma brzuchu napis THEO :mdleje: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 dOgLoV napisał(a):Sebastian zobaczył zdjęcie na fb i mówi , ej Twoja koleżanka nago .... wiec pytam jaka koleżanka .... no Magda .... zobacz jest w ciąży i ma brzuchu napis THEO :mdleje: :crazyeye: To ja mam fejsbuczka?? Dziś się Bodzian dowiedział, że w kwietniu szykuje mi się psi spacer z dogo :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a): Dziś się Bodzian dowiedział, że w kwietniu szykuje mi się psi spacer z dogo :diabloti: haha, ze mną (?) :) Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):haha, ze mną (?) :) Z Tobą jak się uda z czasem ;) Ale z Franca81 na 99%, bo ona jest z Opola i będzie wtedy u rodziców :multi: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Angi napisał(a):i co na to? :P Spacer mu nie przeszkadza ;) O wystawie nadal nie wie :diabloti: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a)::crazyeye: To ja mam fejsbuczka?? Dziś się Bodzian dowiedział, że w kwietniu szykuje mi się psi spacer z dogo :diabloti: Nie jakaś laska tam była a On stwierdził że to Ty bo na brzuchu miała napis Theo i skojarzył z Theosiem :evil_lol: i co i co ??.... Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 dOgLoV napisał(a):Nie jakaś laska tam była a On stwierdził że to Ty bo na brzuchu miała napis Theo i skojarzył z Theosiem :evil_lol: i co i co ??.... Co za laska "ukradła" imię :mad: Odp. wyżej :eviltong: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 hehehehehe jak sie dowie to wszystko skojarzy :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):Spacer mu nie przeszkadza ;) O wystawie nadal nie wie :diabloti: to niech się dowie :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 magdabroy napisał(a):Spacer mu nie przeszkadza ;) O wystawie nadal nie wie :diabloti: Cała rodzinka pisze się na spacer z Torą i z Keną ew. Juną? Czy tylko mały Theoś? Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 dOgLoV napisał(a):hehehehehe jak sie dowie to wszystko skojarzy :eviltong: Ale ja mu powiedziałam prawdę, tylko że w 50% :evil_lol: No bo spacer z Franca81 naprawdę się szykuje ;) A że zapomniała mu powiedzieć o wystawie...no cóż :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Angi napisał(a):to niech się dowie :diabloti: Chcesz mnie wkopać? :mad: Yuki_ napisał(a):Cała rodzinka pisze się na spacer z Torą i z Keną ew. Juną? Czy tylko mały Theoś? Raczej cała, bo rzadko się rozdzielamy jak jesteśmy w PL ;) Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 A nie będzie wam przeszkadzać jak prawdopodobnie będę sama z psem/psami? Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):A nie będzie wam przeszkadzać jak prawdopodobnie będę sama z psem/psami? A dlaczego miałoby nam przeszkadzać? Ja i tak jeśli dojdzie do naszego spaceru, to wolałabym żeby to było u Ciebie w mieście ;) Przedstawiłabym się Twoim rodzicom itp. żeby wiedzieli z kim dziecko puszczają :) Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Hmm, ciekawe jak mam rodzicom powiedzieć: "Słuchajcie idę na spacer z Magdą Broy i jej synkiem, do tego suczka Tora i mąż Magdy"? Już widzę że mnie puszczają na ten spacer. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Hmm, ciekawe jak mam rodzicom powiedzieć: "Słuchajcie idę na spacer z Magdą Broy i jej synkiem, do tego suczka Tora i mąż Magdy"? Już widzę że mnie puszczają na ten spacer. :evil_lol: To chcesz im nic nie mówić? Quote
maxishine. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nie wiem. Również dobrze mogę powiedzieć że idę na spacer ze znajomą. i że wrócę za godzinę :p Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Yuki_ napisał(a):Nie wiem. Również dobrze mogę powiedzieć że idę na spacer ze znajomą. i że wrócę za godzinę :p No jak chcesz ;) Jakby co, to dla mnie nie problem pójść do Twoich rodziców :) Quote
Recommended Posts