Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yuki_ napisał(a):
Melduję się z kompa :D

:D

dOgLoV napisał(a):
Najważniejsze zebyście mu wpoili że obcych psów się nie głaska , chyba że sie spyta właściciela i właściciel pozwoli ....

Jak będzie takim dogomaniakiem jak jego mama, to będzie ciężko :diabloti:
Bo nawet ja czasem nie umiem trzymać łap przy sobie :oops:

Obiecane foty z niedzielnego spaceru ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron by w życiu psów na patyka nie zamienił ....

Tora kocha pieski, ale aport jest na pierwszym miejscu :multi:
Trafił mi się cudny egzemplarz, bo nie spodziewałam się czegoś takiego :)
Jak mi Tora odejdzie za tęczowy most, a hodowla z której jest będzie jeszcze istniała (w co wątpię :(), to chyba z sentymentu wezmę tam kolejnego onka :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Niby tak ;) Jeszcze dużo czasu na to :eviltong:

wiesz niekoniecznie , zawsze możesz wziąć drugiego już :diabloti: ( Bodziana zdanie sie nie liczy ) :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie rób z niego idioty :eviltong:

Oj tam dla Donka warto :eviltong:

nie no ja se żartuje .... ale jak patrze na te zabawki wszystki np Gabi z Emilka na gwiazdke dostały ferbiego , stał w łazience na pralce a bratowa poszła siku , siada na kibel i tak sie na niego spojrzała a on do niej " i co sie tak patrzysz ?" buahahahahahahhaa

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj tam dla Donka warto :eviltong:

nie no ja se żartuje .... ale jak patrze na te zabawki wszystki np Gabi z Emilka na gwiazdke dostały ferbiego , stał w łazience na pralce a bratowa poszła siku , siada na kibel i tak sie na niego spojrzała a on do niej " i co sie tak patrzysz ?" buahahahahahahhaa

:roflt::roflt::roflt:

Co do urlopu, to odpowiedź miał mieć w grudniu ;) Ale mają jakiś poślizg i mają czekać na odpowiedź :roll:
Pracuje z Bodzianem taki Przemek, który też chce wolne na Wielkanoc :mad: Ale Bogdan powiedział, że jak Przemek dostanie, a on nie, to pójdzie się kłócić, bo tamten miał wolne na Boże Narodzenia i teraz Bogdan chce jechać do PL ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:

Co do urlopu, to odpowiedź miał mieć w grudniu ;) Ale mają jakiś poślizg i mają czekać na odpowiedź :roll:
Pracuje z Bodzianem taki Przemek, który też chce wolne na Wielkanoc :mad: Ale Bogdan powiedział, że jak Przemek dostanie, a on nie, to pójdzie się kłócić, bo tamten miał wolne na Boże Narodzenia i teraz Bogdan chce jechać do PL ;)

i prawidłowo ! niech walczy jak lew !!!! :lol:

a ja znikam się szykować do pracy :roll:

kolorowych snów ;)