*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Yuki_ napisał(a):Melduję się z kompa :D :D dOgLoV napisał(a):Najważniejsze zebyście mu wpoili że obcych psów się nie głaska , chyba że sie spyta właściciela i właściciel pozwoli .... Jak będzie takim dogomaniakiem jak jego mama, to będzie ciężko :diabloti: Bo nawet ja czasem nie umiem trzymać łap przy sobie :oops: Obiecane foty z niedzielnego spaceru ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 super foty :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: ale szaleństwo Tora miała :loveu: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):super foty :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: ale szaleństwo Tora miała :loveu: Tak troszkę, bo potem psy olała, bo wolała patyka :D Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Tak troszkę, bo potem psy olała, bo wolała patyka :D Neron by w życiu psów na patyka nie zamienił .... Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Neron by w życiu psów na patyka nie zamienił .... Tora kocha pieski, ale aport jest na pierwszym miejscu :multi: Trafił mi się cudny egzemplarz, bo nie spodziewałam się czegoś takiego :) Jak mi Tora odejdzie za tęczowy most, a hodowla z której jest będzie jeszcze istniała (w co wątpię :(), to chyba z sentymentu wezmę tam kolejnego onka :D Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):a nie Donka ?? :razz: DONki też się u kolesia trafiają :cool3: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):nie liniał by Ci tak jak Torka :eviltong: Niby tak ;) Jeszcze dużo czasu na to :eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Niby tak ;) Jeszcze dużo czasu na to :eviltong: wiesz niekoniecznie , zawsze możesz wziąć drugiego już :diabloti: ( Bodziana zdanie sie nie liczy ) :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):wiesz niekoniecznie , zawsze możesz wziąć drugiego już :diabloti: ( Bodziana zdanie sie nie liczy ) :diabloti: Liczy się liczy :eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 dupa tam , powiesz mu ze to pluszak moze uwierzy :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):dupa tam , powiesz mu ze to pluszak moze uwierzy :eviltong: Musiałby być niewidomy :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Musiałby być niewidomy :evil_lol::eviltong: teraz takie zabawki interaktywne wymyslaja ze moze by sie jednak nie połapał :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):teraz takie zabawki interaktywne wymyslaja ze moze by sie jednak nie połapał :eviltong: Nie rób z niego idioty :eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a):Nie rób z niego idioty :eviltong: Oj tam dla Donka warto :eviltong: nie no ja se żartuje .... ale jak patrze na te zabawki wszystki np Gabi z Emilka na gwiazdke dostały ferbiego , stał w łazience na pralce a bratowa poszła siku , siada na kibel i tak sie na niego spojrzała a on do niej " i co sie tak patrzysz ?" buahahahahahahhaa Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 dOgLoV napisał(a):Oj tam dla Donka warto :eviltong: nie no ja se żartuje .... ale jak patrze na te zabawki wszystki np Gabi z Emilka na gwiazdke dostały ferbiego , stał w łazience na pralce a bratowa poszła siku , siada na kibel i tak sie na niego spojrzała a on do niej " i co sie tak patrzysz ?" buahahahahahahhaa :roflt::roflt::roflt: Co do urlopu, to odpowiedź miał mieć w grudniu ;) Ale mają jakiś poślizg i mają czekać na odpowiedź :roll: Pracuje z Bodzianem taki Przemek, który też chce wolne na Wielkanoc :mad: Ale Bogdan powiedział, że jak Przemek dostanie, a on nie, to pójdzie się kłócić, bo tamten miał wolne na Boże Narodzenia i teraz Bogdan chce jechać do PL ;) Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 magdabroy napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Co do urlopu, to odpowiedź miał mieć w grudniu ;) Ale mają jakiś poślizg i mają czekać na odpowiedź :roll: Pracuje z Bodzianem taki Przemek, który też chce wolne na Wielkanoc :mad: Ale Bogdan powiedział, że jak Przemek dostanie, a on nie, to pójdzie się kłócić, bo tamten miał wolne na Boże Narodzenia i teraz Bogdan chce jechać do PL ;) i prawidłowo ! niech walczy jak lew !!!! :lol: a ja znikam się szykować do pracy :roll: kolorowych snów ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Miłej pracy ;) Ja dopiję piwko i idę spać :) Quote
Recommended Posts