Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
ale fajnie, zazdroszczę :D

marta.k9080 napisał(a):
hello,

nad morze,ale super:p

:grins:

Ty$ka napisał(a):
Powodzi się :siara: :lol:

A gdzie konkretnie jedziecie nad Morze? ;)

Do Scheveningen w Holandii :)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
To i tak masz fajnie:) ja jakbym chciała jechać nad morze to na sam dojazd bym musiała liczyć jedne dzień.

W Polsce jakbym mieszkała, to też musiałabym jechać cały dzień :roll: A tu mam 200km i wszystko autostradą :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak !!!! za dużo atrakcji jak na jeden tydzień :eviltong:

Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol:

a co to? :D
edit, już sobie wygoglowałam :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol:

Bogdan dzisiaj był w pracy ?? biedactwo :roll: ale skoro jedziecie to znak że walkę wygrała :diabloti:

Posted

Chciałam, żeby miał wczoraj wolne, dziś i jutro ;) Był w pracy i wczoraj i dziś :mad: Jak w poniedziałek zobaczyłam, że w środę musi iść do pracy (we wtorek w NL było święto), to napisałam, że on potrzebuje wolne i czy dostanie czwartek i piątek, to mi odpisali, że miał napisać 2 tygodnie wcześniej, że chce wolne. I byłoby ok, tylko że oni zatwierdzają wolne na dzień przed tym dniem, który chce się wolny :mad: Czyli on ma im dać znać 2 tygodnie wcześniej, a czy wolne ma, to dowie się dzień wcześniej :angryy:
Wczoraj jak zobaczyłam, że dziś też ma iść do pracy i dzwoniłam do jego planistki, to nawet nie odebrała telefonu :mad: Wiedziała po co dzwonię :evil_lol: I dziś Bogdan w czasie pracy poszedł do niej i się wykłócił i jutro ma wolne :multi:

Posted

bira napisał(a):
A my czekamy na Was :-) Tore zabieracie w końcu? Birra w razie "W" pójdzie do sypialni ochłonąć ;-)

Już się nie mogę doczekać :multi: Chciałabym ją zabrać, ale nie chcę też robić Ci problemu z Birrą :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Chciałam, żeby miał wczoraj wolne, dziś i jutro ;) Był w pracy i wczoraj i dziś :mad: Jak w poniedziałek zobaczyłam, że w środę musi iść do pracy (we wtorek w NL było święto), to napisałam, że on potrzebuje wolne i czy dostanie czwartek i piątek, to mi odpisali, że miał napisać 2 tygodnie wcześniej, że chce wolne. I byłoby ok, tylko że oni zatwierdzają wolne na dzień przed tym dniem, który chce się wolny :mad: Czyli on ma im dać znać 2 tygodnie wcześniej, a czy wolne ma, to dowie się dzień wcześniej :angryy:
Wczoraj jak zobaczyłam, że dziś też ma iść do pracy i dzwoniłam do jego planistki, to nawet nie odebrała telefonu :mad: Wiedziała po co dzwonię :evil_lol: I dziś Bogdan w czasie pracy poszedł do niej i się wykłócił i jutro ma wolne :multi:

o jezuuuuuuuuu ale on ma tam spartańskie warunki :shake: nie zazdroszczę :shake: ale najważniejsze ze jutro ma wolne :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
o jezuuuuuuuuu ale on ma tam spartańskie warunki :shake: nie zazdroszczę :shake: ale najważniejsze ze jutro ma wolne :multi:

Mam nadzieję, że już nie długo ;) Bo czeka aż zadzwonią do niego z innej firmy :) To jest kwestia dni, bo firma się przenosi i jak skończą, to idzie tam do pracy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Mam nadzieję, że już nie długo ;) Bo czeka aż zadzwonią do niego z innej firmy :) To jest kwestia dni, bo firma się przenosi i jak skończą, to idzie tam do pracy :)

to znowu będzie co opijać :cool3::diabloti:

Posted

Birra to nie problem. Zamknę ją u siebie. Jej to nie przeszkadza ;-) Honia też raczej lokal opuści ;-) Zabawki dla młodego mam poszykowane, tylko będę musiała Wam je jakoś cichaczem podać, bo Czeska się będzie awanturowac ;-) No i której wpadnijcie? Jutro ma być ładnie i slonecznie... Dzisiaj był dramat, wiatr koszmarny i zimno... Wytrzymalysmy na plaży jakieś dwie godz i ucieklysmy ...