angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Jutro jedziemy nad morze :multi: ale fajnie, zazdroszczę :D Quote
Ty$ka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Powodzi się :siara: :lol: A gdzie konkretnie jedziecie nad Morze? ;) Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Angi napisał(a):ale fajnie, zazdroszczę :D marta.k9080 napisał(a):hello, nad morze,ale super:p :grins: Ty$ka napisał(a):Powodzi się :siara: :lol: A gdzie konkretnie jedziecie nad Morze? ;) Do Scheveningen w Holandii :) Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):Udanego wyjazdu :) Dzięki :) My tylko na jeden dzień jedziemy ;) Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):szczęściara :roll: Wiem :eviltong: I jedziemy na kawę do Kasi (bira) :) Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Wiem :eviltong: I jedziemy na kawę do Kasi (bira) :) nie za dobrze Ty masz ?? :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):nie za dobrze Ty masz ?? :eviltong: Nie :diabloti: Quote
Klaudia&Aza Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Dzięki :) My tylko na jeden dzień jedziemy ;) To i tak masz fajnie:) ja jakbym chciała jechać nad morze to na sam dojazd bym musiała liczyć jedne dzień. Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):To i tak masz fajnie:) ja jakbym chciała jechać nad morze to na sam dojazd bym musiała liczyć jedne dzień. W Polsce jakbym mieszkała, to też musiałabym jechać cały dzień :roll: A tu mam 200km i wszystko autostradą :) Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Nie :diabloti: Tak !!!! za dużo atrakcji jak na jeden tydzień :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):Tak !!!! za dużo atrakcji jak na jeden tydzień :eviltong: Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='magdabroy']Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol: a co to? :D edit, już sobie wygoglowałam :lol: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Wiesz jakie problemy były, żeby nad to morze pojechać :crazyeye: Bogdan się dziś ze swoją planistką z pracy pokłócił :evil_lol: Bogdan dzisiaj był w pracy ?? biedactwo :roll: ale skoro jedziecie to znak że walkę wygrała :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Chciałam, żeby miał wczoraj wolne, dziś i jutro ;) Był w pracy i wczoraj i dziś :mad: Jak w poniedziałek zobaczyłam, że w środę musi iść do pracy (we wtorek w NL było święto), to napisałam, że on potrzebuje wolne i czy dostanie czwartek i piątek, to mi odpisali, że miał napisać 2 tygodnie wcześniej, że chce wolne. I byłoby ok, tylko że oni zatwierdzają wolne na dzień przed tym dniem, który chce się wolny :mad: Czyli on ma im dać znać 2 tygodnie wcześniej, a czy wolne ma, to dowie się dzień wcześniej :angryy: Wczoraj jak zobaczyłam, że dziś też ma iść do pracy i dzwoniłam do jego planistki, to nawet nie odebrała telefonu :mad: Wiedziała po co dzwonię :evil_lol: I dziś Bogdan w czasie pracy poszedł do niej i się wykłócił i jutro ma wolne :multi: Quote
bira Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 A my czekamy na Was :-) Tore zabieracie w końcu? Birra w razie "W" pójdzie do sypialni ochłonąć ;-) Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 bira napisał(a):A my czekamy na Was :-) Tore zabieracie w końcu? Birra w razie "W" pójdzie do sypialni ochłonąć ;-) Już się nie mogę doczekać :multi: Chciałabym ją zabrać, ale nie chcę też robić Ci problemu z Birrą :oops: Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Chciałam, żeby miał wczoraj wolne, dziś i jutro ;) Był w pracy i wczoraj i dziś :mad: Jak w poniedziałek zobaczyłam, że w środę musi iść do pracy (we wtorek w NL było święto), to napisałam, że on potrzebuje wolne i czy dostanie czwartek i piątek, to mi odpisali, że miał napisać 2 tygodnie wcześniej, że chce wolne. I byłoby ok, tylko że oni zatwierdzają wolne na dzień przed tym dniem, który chce się wolny :mad: Czyli on ma im dać znać 2 tygodnie wcześniej, a czy wolne ma, to dowie się dzień wcześniej :angryy: Wczoraj jak zobaczyłam, że dziś też ma iść do pracy i dzwoniłam do jego planistki, to nawet nie odebrała telefonu :mad: Wiedziała po co dzwonię :evil_lol: I dziś Bogdan w czasie pracy poszedł do niej i się wykłócił i jutro ma wolne :multi: o jezuuuuuuuuu ale on ma tam spartańskie warunki :shake: nie zazdroszczę :shake: ale najważniejsze ze jutro ma wolne :multi: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):o jezuuuuuuuuu ale on ma tam spartańskie warunki :shake: nie zazdroszczę :shake: ale najważniejsze ze jutro ma wolne :multi: Mam nadzieję, że już nie długo ;) Bo czeka aż zadzwonią do niego z innej firmy :) To jest kwestia dni, bo firma się przenosi i jak skończą, to idzie tam do pracy :) Quote
łamAga Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że już nie długo ;) Bo czeka aż zadzwonią do niego z innej firmy :) To jest kwestia dni, bo firma się przenosi i jak skończą, to idzie tam do pracy :) to znowu będzie co opijać :cool3::diabloti: Quote
*Magda* Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 dOgLoV napisał(a):to znowu będzie co opijać :cool3::diabloti: No :diabloti: Quote
bira Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Birra to nie problem. Zamknę ją u siebie. Jej to nie przeszkadza ;-) Honia też raczej lokal opuści ;-) Zabawki dla młodego mam poszykowane, tylko będę musiała Wam je jakoś cichaczem podać, bo Czeska się będzie awanturowac ;-) No i której wpadnijcie? Jutro ma być ładnie i slonecznie... Dzisiaj był dramat, wiatr koszmarny i zimno... Wytrzymalysmy na plaży jakieś dwie godz i ucieklysmy ... Quote
Recommended Posts