Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym chciała już schować kombinezon Theosia do szafy ;) Ale jak będzie mróz, to jeszcze go będzie musiał założyć :(
Ja truchcikiem, powolutku sobie biegłam ;)[/QUOTE]

eh może jednak ten mróz nie przyjdzie...ja też nie mam już ochoty na zimową garderobę:shake:
tak powinno się biec ,w regularnym tempie ,a ja na początek biegnę jak dzikuska ,a dopiero jak opadnie mi pierwsza energia to wtedy dalej biegnę już w normalnym tempie...:evil_lol: a co ubierasz do biegania?

Posted

[quote name='marta.k9080']eh może jednak ten mróz nie przyjdzie...ja też nie mam już ochoty na zimową garderobę:shake:
tak powinno się biec ,w regularnym tempie ,a ja na początek biegnę jak dzikuska ,a dopiero jak opadnie mi pierwsza energia to wtedy dalej biegnę już w normalnym tempie...:evil_lol: a co ubierasz do biegania?[/QUOTE]

A zadyszki nie dostajesz po takim dzikim biegu?
Na chwilę obecną mam leginsy, adidasy i bluzę ;) Ale myślę o takim komplecie termoaktywnym :hmmmm:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A zadyszki nie dostajesz po takim dzikim biegu?
Na chwilę obecną mam leginsy, adidasy i bluzę ;) Ale myślę o takim komplecie termoaktywnym :hmmmm:[/QUOTE]

jakoś nie..zwykle na takich szybszych obrotach robię 1km.
komplecik byłby super,też rozglądam się za takowym,bo na razie mam leginsy,bluzę+bluzkę+bokserkę,adidasy i czapkę bo wiatr pizga.

Posted

[quote name='marta.k9080']jakoś nie..zwykle na takich szybszych obrotach robię 1km.
komplecik byłby super,też rozglądam się za takowym,bo na razie mam leginsy,bluzę+bluzkę+bokserkę,adidasy i czapkę bo wiatr pizga.[/QUOTE]

Ja poczekam aż będą takie ubrania w aldi albo lidl, bo tam będą w niższej cenie niż w sklepie sportowym ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja poczekam aż będą takie ubrania w aldi albo lidl, bo tam będą w niższej cenie niż w sklepie sportowym ;)[/QUOTE]

u nas w Lidlu już były ubrania trekingowe,buty,spodnie,bluzy...ceny od 60zł-80zł.Ale nie kupiłam bo mam jeszcze całkiem dobre z ostatniego sezonu.

Posted

[quote name='magdabroy']To się łączy jedno z drugim :eviltong:

Wsypałam mu do plastikowej buteleczki ziarna fasoli i teraz ma zabawę na kilka godzin :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']to jest zabawne , że kupisz dziecku zabawkę to nie ma takiej radochy jak z zabawki zrobionej samemu :lol:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']To jest właśnie fajne ;) tanim kosztem można "zapomnieć" że ma się dziecko :evil_lol:
A jak już będzie stabilnie siedział, to w ruch pójdą garnki w kuchni :diabloti: a mama będzie robić wtedy obiad ;)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']i słuchac myzyki Theosia :diabloti:

wszystkie "nasze" dzieciaki wychowują się na garnkach i maja z tego niezła zabawe :loveu:[/QUOTE]

I to wszystko to święta prawda :loveu:

Ja się wychowałam na garnkach, plastikowych butelkach, podartych gazetach i wszystkim innym :evil_lol: Z dworu zawsze przychodziłam cała brudna w przeciwieństwie do mojej siostry bo ona od małego była taka, że na dworze się nie pobrudziła, jak mama jej zakładała białe rajstopki to w białych przychodziła, a jak mi założyła pomarańczowe spodenki i buciki to przychodziłam w czarnych spodenkach i bucikach :diabloti: I najlepsze, jadłam z psem z jednego talerza i piłam z jednej miski i ŻYJĘ! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

A co do biegania to biegać nie lubię i nie mogę. Wolę rower, rolki, hulajnogę czy deskorolkę :)

Posted

[quote name='vege*']I to wszystko to święta prawda :loveu:

Ja się wychowałam na garnkach, plastikowych butelkach, podartych gazetach i wszystkim innym :evil_lol: Z dworu zawsze przychodziłam cała brudna w przeciwieństwie do mojej siostry bo ona od małego była taka, że na dworze się nie pobrudziła, jak mama jej zakładała białe rajstopki to w białych przychodziła, a jak mi założyła pomarańczowe spodenki i buciki to przychodziłam w czarnych spodenkach i bucikach :diabloti: I najlepsze, jadłam z psem z jednego talerza i piłam z jednej miski i ŻYJĘ! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

A co do biegania to biegać nie lubię i nie mogę. Wolę rower, rolki, hulajnogę czy deskorolkę :)[/QUOTE]

A mnie czym ładnej mama ubrała, tym lepiej się wspinało w tych ubraniach na drzewa, mury itp. :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A mnie czym ładnej mama ubrała, tym lepiej się wspinało w tych ubraniach na drzew, mury itp. :evil_lol:[/QUOTE]
Dokładnie :evil_lol: Dlatego na dwór moja mama potem już nie zakładała mi tych najnowszych ubranek :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Dokładnie :evil_lol: Dlatego na dwór moja mama potem już nie zakładała mi tych najnowszych ubranek :diabloti:

Kiedyś zniszczyłam nowe sandałki wchodząc na drzewo :oops: Myślałam, że mama mnie powiesi :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']a ja nie lubiłam i nie lubię ładnych ubranek,wolę łazić niczym obwieś...:evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9948_zps21b76938.jpg
kolejny raz zasiadł książę na tronie:p

E tam, zaraz obwieś ;) Masz swój styl :)

Dziś wsadziłam fotelik do auta i posadziłam młodego ;) Był taki zdziwiony/podekscytowany, że siedzi przodem i wszystko widzi :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']E tam, zaraz obwieś ;) Masz swój styl :)

Dziś wsadziłam fotelik do auta i posadziłam młodego ;) Był taki zdziwiony/podekscytowany, że siedzi przodem i wszystko widzi :D[/QUOTE]

no tak,styl obwiesia:evil_lol:
oj to Theoś miał chwile pełne wrażeń,pewnie przy najbliższej okazji będzie cieszył buzię podczas jazdy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']no tak,styl obwiesia:evil_lol:
oj to Theoś miał chwile pełne wrażeń,pewnie przy najbliższej okazji będzie cieszył buzię podczas jazdy:p[/QUOTE]

Styl obwiesia :roflt::roflt::roflt:
On bardzo lubi jeździć autem ;) I w aucie najlepiej się śpi :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']kiedyś też często chodziłam ubrana jak obwieś,teraz do pracy staram się jak najlepiej wyglądać:lol:
Theoś:loveu:[/QUOTE]

Hej Aga :)
:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Styl obwiesia :roflt::roflt::roflt:
On bardzo lubi jeździć autem ;) I w aucie najlepiej się śpi :evil_lol:[/QUOTE]

cóż inny styl nie przejdzie na spacerku:evil_lol:
już od kilku osób słyszałam,że dzieciaki im fajnie w aucie śpią...

Posted

[quote name='marta.k9080']cóż inny styl nie przejdzie na spacerku:evil_lol:
już od kilku osób słyszałam,że dzieciaki im fajnie w aucie śpią...[/QUOTE]

Ja się nie dziwię, bo w aucie ciągle buja-jak w mamy brzuszku :loveu: W wózku też się fajnie śpi ;)
Jak się Theoś urodził, to sąsiad mówił, że on syna co noc musiał wozić autem po mieście, bo nie chciał spać :shake: A w aucie zasypiał i przekładali go potem do łóżeczka ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja się nie dziwię, bo w aucie ciągle buja-jak w mamy brzuszku :loveu: W wózku też się fajnie śpi ;)
Jak się Theoś urodził, to sąsiad mówił, że on syna co noc musiał wozić autem po mieście, bo nie chciał spać :shake: A w aucie zasypiał i przekładali go potem do łóżeczka ;)[/QUOTE]

tak też robiła moja znajoma...:roll: ja już uciekam,rano wychodzimy krótko po 06.00 ,a zanim zmoże mnie sen to mnie sporo czasu.Dobranoc:p