Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (poprawiłam link w poprzednim poście) dużo jest teraz stron z takimi obrazkami itp Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 chciałam biegać dzisiaj ,ale tak wiatr pizgał i taki mroźny ,że zrezygnowałam:placz: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):chciałam biegać dzisiaj ,ale tak wiatr pizgał i taki mroźny ,że zrezygnowałam:placz: Ja biegam w poniedziałki, środy i piątki ;) weekend mam wolny :) Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 magdabroy napisał(a):Ja biegam w poniedziałki, środy i piątki ;) weekend mam wolny :) a my w weekend też będziemy biegały,ale popołudniu bo rano mamy psie spotkania:p a tak to poranne biegi,na dobry początek dnia Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):a my w weekend też będziemy biegały,ale popołudniu bo rano mamy psie spotkania:p a tak to poranne biegi,na dobry początek dnia U mnie poranne bieganie odpada, bo nie mam z kim zostawić Theosia :( A wolałaby biegać rano, a nie wieczorem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie poranne bieganie odpada, bo nie mam z kim zostawić Theosia :( A wolałaby biegać rano, a nie wieczorem :roll: Rano jest inna energia...wieczorem bym nie chciała,bo bieg mnie pobudza i ciężko by było mi zasnąć :lol: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='marta.k9080']Rano jest inna energia...wieczorem bym nie chciała,bo bieg mnie pobudza i ciężko by było mi zasnąć :lol: Ja nie mam wyboru :shake: Albo wieczorem albo w ogóle :( Cała prawda o FB :diabloti: http://www.kawusia.pl/1171,Powinien_byc_limit_zmiany_statusu_zwiazku Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ja nie mam wyboru :shake: Albo wieczorem albo w ogóle :( Cała prawda o FB :diabloti: http://www.kawusia.pl/1171,Powinien_byc_limit_zmiany_statusu_zwiazku ja nie istnieję,bo nie mam FB:shake: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja nie istnieję,bo nie mam FB:shake: Ja też nie ;) Witaj w klubie :grins: Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 magdabroy napisał(a):Ja też nie ;) Witaj w klubie :grins: nie ma klubu,bo nas też nie ma:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie ma klubu,bo nas też nie ma:evil_lol: Ale ja tempa jestem :oops::flaming: Quote
angineuuka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie ma klubu,bo nas też nie ma:evil_lol: buahahahahhaha :D Quote
Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) magdabroy napisał(a):Ale ja tempa jestem :oops::flaming: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranoc Magda,uciekam do wyrka:p Edited March 9, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 buahahahaha , dobre jesteście :diabloti: musicie koniecznie założyć FB żeby zaistnieć :diabloti: Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 foty słodkie :loveu: warzecha do zabawy najlepsza :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 unikatowydiament napisał(a):witamy się,kolorowych snów:) Hej :) Kolorowych ;) dOgLoV napisał(a):buahahahaha , dobre jesteście :diabloti: musicie koniecznie założyć FB żeby zaistnieć :diabloti: Najlepsze :grins: to ja wolę nie istnieć :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Cała prawda o mnie :diabloti: http://www.kawusia.pl/1183,Jestem_mila_osoba Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='magdabroy']Cała prawda o mnie :diabloti: http://www.kawusia.pl/1183,Jestem_mila_osoba :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) Ty$ka napisał(a):Cześć południowo :) unikatowydiament napisał(a):dzień dobry Magduś:) Nie wiem czy taki dobry :shake: Wróciła zima :( Padał śnieg z deszczem i mam tylko 2 stopnie powyżej zera :( Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem czy taki dobry :shake: Wróciła zima :( Padał śnieg z deszczem i mam tylko 2 stopnie powyżej zera :( mówiłam że i was to sięgnie :roll: Quote
Recommended Posts