Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ehhhh ale nic z tydzień dwa i wiosna przyjdzie na całego ;)[/QUOTE]

A ja myślę, że to postraszy nocnymi mrozami, a w dzień będzie fajnie :)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja myślę, że to postraszy nocnymi mrozami, a w dzień będzie fajnie :)[/QUOTE]

oby ! dzisiaj juz psikałam odmrażaczem zasuwkę w furtce bo otworzyc nie szło :shake:

Posted

Cześć :)

[quote name='magdabroy']Hej :)

Iza, cierpisz na bezsenność czy wchodzisz na dogo w nocy, żeby z nami nie gadać? :eviltong:[/QUOTE]

Może bardziej bezsenność i brak czasu w ciągu dnia :)

A u mnie ciepło bo koło 11 stopni, ale pochmurnie i chyba znowu będzie padało :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Hej dziewczyny :)

A ja mam w tej chwili 18 stopni :eviltong::multi:[/QUOTE]

:placz: a my 3'C i paskudny,zimny wiatr

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A ja właśnie wróciłam z biegania i na tę chwilę mam 13 stopni :eviltong:[/QUOTE]

o tej porze...wow to cieplutki wieczór

Posted

[quote name='marta.k9080']o tej porze...wow to cieplutki wieczór[/QUOTE]

Cuuuuudny :loveu:

Gdybym miała z kim zostawić młodego, to wyciągnęłabym męża na spacer :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Cuuuuudny :loveu:

Gdybym miała z kim zostawić młodego, to wyciągnęłabym męża na spacer :)[/QUOTE]

a może spacerek w czwórkę?Ty,mężuś,Theo i Torcia:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Theoś śpi od godziny 18:30 ;)[/QUOTE]

ale tak nie będzie zawsze spał nie...wiosna dopiero się zaczęła?:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale tak nie będzie zawsze spał nie...wiosna dopiero się zaczęła?:razz:[/QUOTE]

On tak chodzi spać od urodzenia ;) Ale jak zmienimy czas na letni, to będzie chodził spać o 19:30 ;) I nie chcę mu zmieniać godziny spania :shake: Jak jesteśmy o kogoś albo ktoś jest u nas, to też tak go kładę spać :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']On tak chodzi spać od urodzenia ;) Ale jak zmienimy czas na letni, to będzie chodził spać o 19:30 ;) I nie chcę mu zmieniać godziny spania :shake: Jak jesteśmy o kogoś albo ktoś jest u nas, to też tak go kładę spać :)[/QUOTE]

Ty wiesz najlepiej ,co robić:lol: le pewnie fajnie byłoby Wam tak razem pospacerować przed snem.

Posted

[quote name='marta.k9080']Ty wiesz najlepiej ,co robić:lol: le pewnie fajnie byłoby Wam tak razem pospacerować przed snem.[/QUOTE]

Wózek działa na Theosia usypiająco, więc potem trzeba byłoby go przebrać w pidżamkę i przenieść do łóżka ;) Bałabym się, że by się nie potrzebnie obudził :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wózek działa na Theosia usypiająco, więc potem trzeba byłoby go przebrać w pidżamkę i przenieść do łóżka ;) Bałabym się, że by się nie potrzebnie obudził :roll:[/QUOTE]

a wtedy mógłby być foch i darcie japy...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a wtedy mógłby być foch i darcie japy...:evil_lol:[/QUOTE]

Darcie japy nie, ale miałby problem z ponownym zaśnięciem, bo już raz tak się wybudził i nie mógł potem zasnąć :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']No :)
Drewniana łyżka też jest fajną zabawką, ale to już dziś nie pokażę :eviltong:[/QUOTE]

jak zwykle,co smaczniejsze kąski zostawiasz dla siebie...:mad: