Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']witam się wszędzie wiosennie :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Witam się zimowo, ale z temperaturą przedwiosenną :D[/QUOTE]

Dobry wieczór baaaaaaaaaaaaaaardzo wiosennie :lol:

Z moją kondycją nie jest aż tak źle ;) Po kilku latach przerwy, dziś pierwszy raz poszłam pobiegać :) Na początek odcinek 1km i będę tyle biegać przez kilka następnych tygodni, a potem zwiększę dystans ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Wooow, to podziwiam :)[/QUOTE]

Nie ma co podziwiać ;) Zobaczymy czy za szybko nie zrezygnuję :evil_lol: Choć mam silne postanowienie biegać nawet w zimę ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Ambitnie :p Ja nie umiem pokonać swego lenia ;[[/QUOTE]

A ja doszłam do wniosku, że zajmie to tylko kilka minut, a to nie tak dużo ;) A i tak trzeba iść z psem, więc....

Posted

[quote name='magdabroy']

Z moją kondycją nie jest aż tak źle ;) Po kilku latach przerwy, dziś pierwszy raz poszłam pobiegać :) Na początek odcinek 1km i będę tyle biegać przez kilka następnych tygodni, a potem zwiększę dystans ;)[/QUOTE]bieganie to dla mnie najgorszy rodzaj sportu. nie cierpię biegać...chyba, że po sklepach ;)

Posted

[quote name='agaga21']bieganie to dla mnie najgorszy rodzaj sportu. nie cierpię biegać...chyba, że po sklepach ;)[/QUOTE]

A ja kooooooocham bieganie :loveu: W podstawówce i liceum biegałam w zawodach ;) Za to po sklepach biegać nie lubię, a nawet chodzić nie lubię :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja kooooooocham bieganie :loveu: W podstawówce biegałam w zawodach ;) Za to po sklepach biegać nie lubię, a nawet chodzić nie lubię :eviltong:[/QUOTE]
To tak jak ja :lol:

Guest wolfheart
Posted

Ile zdjęć,pięknych zdjęci cudownej Torci i cudnego Lumpiastego:loveu::loveu: a my zaczynamy od soboty bieganie ,wspólnie będzie na pewno dużo frajdy:p

Posted

[quote name='marta.k9080']Ile zdjęć,pięknych zdjęci cudownej Torci i cudnego Lumpiastego:loveu::loveu: a my zaczynamy od soboty bieganie ,wspólnie będzie na pewno dużo frajdy:p[/QUOTE]

Dziękuję :)
A ile razy w tygodniu i na jakim dystansie będziesz biegać?

[quote name='Aleksandra95']jak kotek pozuje :)[/QUOTE]

Czasem mu się chce za pozować :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dziękuję :)
A ile razy w tygodniu i na jakim dystansie będziesz biegać?[/QUOTE]

myślę ,że co dwa dni,na początek 3km...ja mam dobrą kondycję Luna też:p

Posted

[quote name='marta.k9080']myślę ,że co dwa dni,na początek 3km...ja mam dobrą kondycję Luna też:p[/QUOTE]

Ja mam w planach 3x w tygodniu ;) A że nie biegałam kilka lat, to zostanę póki co przy 1km, a potem z czasem zwiększę dystans ;) Marzę o dniu, że będę znowu biegać tyle co w liceum, czyli 5km :p A jak to wyjdzie w życiu, to się jeszcze okaże :D Jutro kolejny dzień biegania :multi: