*Magda* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9891_zpse63f2ab2.jpg haha świetne! :loveu: Udało się szybko pstryknąć fotkę :) [quote name='dOgLoV']dzień dobry ;) Doberek Aga :) Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Witam się zimowo, ale z temperaturą przedwiosenną :D Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']witam się wszędzie wiosennie :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Witam się zimowo, ale z temperaturą przedwiosenną :D[/QUOTE] Dobry wieczór baaaaaaaaaaaaaaardzo wiosennie :lol: Z moją kondycją nie jest aż tak źle ;) Po kilku latach przerwy, dziś pierwszy raz poszłam pobiegać :) Na początek odcinek 1km i będę tyle biegać przez kilka następnych tygodni, a potem zwiększę dystans ;) Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Wooow, to podziwiam :)[/QUOTE] Nie ma co podziwiać ;) Zobaczymy czy za szybko nie zrezygnuję :evil_lol: Choć mam silne postanowienie biegać nawet w zimę ;) Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ambitnie :p Ja nie umiem pokonać swego lenia ;[ Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Ambitnie :p Ja nie umiem pokonać swego lenia ;[[/QUOTE] A ja doszłam do wniosku, że zajmie to tylko kilka minut, a to nie tak dużo ;) A i tak trzeba iść z psem, więc.... Quote
agaga21 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy'] Z moją kondycją nie jest aż tak źle ;) Po kilku latach przerwy, dziś pierwszy raz poszłam pobiegać :) Na początek odcinek 1km i będę tyle biegać przez kilka następnych tygodni, a potem zwiększę dystans ;)[/QUOTE]bieganie to dla mnie najgorszy rodzaj sportu. nie cierpię biegać...chyba, że po sklepach ;) Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='agaga21']bieganie to dla mnie najgorszy rodzaj sportu. nie cierpię biegać...chyba, że po sklepach ;)[/QUOTE] A ja kooooooocham bieganie :loveu: W podstawówce i liceum biegałam w zawodach ;) Za to po sklepach biegać nie lubię, a nawet chodzić nie lubię :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='magdabroy']A ja kooooooocham bieganie :loveu: W podstawówce biegałam w zawodach ;) Za to po sklepach biegać nie lubię, a nawet chodzić nie lubię :eviltong:[/QUOTE] To tak jak ja :lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Dzień doberek ;) Ja lubię jeździć rowerem ( oczywiście nie w zimę :angryy:) ale biegać nienawidzę :shake: Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 I proszę mi nie narzekać, że za mało zdjęć zwierzęcych :mad: :eviltong: Następne będą Theosiowe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ile zdjęć,pięknych zdjęci cudownej Torci i cudnego Lumpiastego:loveu::loveu: a my zaczynamy od soboty bieganie ,wspólnie będzie na pewno dużo frajdy:p Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Ile zdjęć,pięknych zdjęci cudownej Torci i cudnego Lumpiastego:loveu::loveu: a my zaczynamy od soboty bieganie ,wspólnie będzie na pewno dużo frajdy:p[/QUOTE] Dziękuję :) A ile razy w tygodniu i na jakim dystansie będziesz biegać? [quote name='Aleksandra95']jak kotek pozuje :)[/QUOTE] Czasem mu się chce za pozować :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dziękuję :) A ile razy w tygodniu i na jakim dystansie będziesz biegać?[/QUOTE] myślę ,że co dwa dni,na początek 3km...ja mam dobrą kondycję Luna też:p Quote
Oscar Patric Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 dobry Magduś:) zdjęcia:loveu: z niecierpliwością czekam na focie Theosia:) Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='marta.k9080']myślę ,że co dwa dni,na początek 3km...ja mam dobrą kondycję Luna też:p[/QUOTE] Ja mam w planach 3x w tygodniu ;) A że nie biegałam kilka lat, to zostanę póki co przy 1km, a potem z czasem zwiększę dystans ;) Marzę o dniu, że będę znowu biegać tyle co w liceum, czyli 5km :p A jak to wyjdzie w życiu, to się jeszcze okaże :D Jutro kolejny dzień biegania :multi: Quote
Recommended Posts