Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']buuuuuuuuuuu :roll:

musiało to słodko wyglądac :diabloti:

jak ja bym chciała zobaczyć go na filmiku :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Jak dobrze, że mój aparat nie kręci filmów :evil_lol::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ciiiiiiiiiii, bo mi ktoś TOZ do domu naśle :evil_lol: Chciałam mieć kopiowanego ONka :diabloti:[/QUOTE]

to dawaj tera na drugie uszko i masz....:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']to dawaj tera na drugie uszko i masz....:diabloti:[/QUOTE]

Powoli, żeby się sąsiedzi nie skapnęli, że psu uszy cięłam :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Telefon mam stary model i na filmie nic nie widać :D[/QUOTE]

nie wierzę :placz:

[quote name='magdabroy']Powoli, żeby się sąsiedzi nie skapnęli, że psu uszy cięłam :evil_lol:[/QUOTE]

sadystka :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Samsung C3050, sprawdź sobie :eviltong:

Ja :crazyeye: Nie :diabloti:[/QUOTE]

no ok już wierzę :eviltong:

a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']sadystka :diabloti:[/QUOTE]

tam zaraz sadystka,że psu trochę uszu naderwie:diabloti:

[quote name='dOgLoV']
a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti:[/QUOTE]

nie..pewnie z budki dzwoni:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no ok już wierzę :eviltong:

a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti:[/QUOTE]

Bogdan ma taki sam jak ja ;) Różnią się tylko kolorami, bo on ma czarny, a ja biały :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']
nie..pewnie z budki dzwoni:diabloti:[/QUOTE]
jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam...

magda, theoś rośnie jak na drożdżach! jeszcze chwila i będzie śmigał na czworaka.

Posted

[quote name='agaga21']jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam...

magda, theoś rośnie jak na drożdżach! jeszcze chwila i będzie śmigał na czworaka.[/QUOTE]

Jak poznałam Bogdana (13 lat temu) to dzwoniłam do niego z budki ;) A potem brat mi sprawił komórkę :multi:

Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :([/QUOTE]

pogadaj z pediatrą,pewnie rozwieje Twoje wątpliwości:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']pogadaj z pediatrą,pewnie rozwieje Twoje wątpliwości:lol:[/QUOTE]

Do lekarza jedziemy dopiero jak młody skończy rok ;) Ale nawet gdybym teraz pojechała/zadzwoniła to usłyszę, że jest ok, rozwija się prawidłowo i że każdy niemowlak rozwija się własnym tempem :roll: I ja to wiem, ale jednak się martwię :(

Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan ma taki sam jak ja ;) Różnią się tylko kolorami, bo on ma czarny, a ja biały :eviltong:[/QUOTE]

ueeeeeee:eviltong:

[quote name='agaga21']jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam...

[/QUOTE]

chyba istnieją , wczoraj w markecie na scianie widziałam cos wyglądającego wlasnie jak taki telefon z budki Sebastian sie mu tak przyglądał jak by się zastanawiał co to jest :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Do lekarza jedziemy dopiero jak młody skończy rok ;) Ale nawet gdybym teraz pojechała/zadzwoniła to usłyszę, że jest ok, rozwija się prawidłowo i że każdy niemowlak rozwija się własnym tempem :roll: I ja to wiem, ale jednak się martwię :([/QUOTE]

martwisz się bo go baaaaaardzo kochasz:p

Posted

[quote name='magdabroy']Jak poznałam Bogdana (13 lat temu) to dzwoniłam do niego z budki ;) A potem brat mi sprawił komórkę :multi:

Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :([/QUOTE]
nie martw się. jest duży, więc i ciężki a mięśnie jeszcze słabiutkie i pewnie dlatego jeszcze nie utrzymuje równowagi. wszystko w swoim czasie, każde dziecko inaczej się rozwija.

Posted

[quote name='agaga21']nie martw się. jest duży, więc i ciężki a mięśnie jeszcze słabiutkie i pewnie dlatego jeszcze nie utrzymuje równowagi. wszystko w swoim czasie, każde dziecko inaczej się rozwija.[/QUOTE]

Ogólnie to on jest bardzo silny ;) Już chyba ze 2 miechy jak lubi sobie stać lub podskakiwać podtrzymywany pod pachami ;) Ale jednak czekam aż sam siądzie ;) Kupiliśmy już większy fotelik i mam nadzieję, że wkrótce w nim zasiądzie jak król :)