łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080'] dwa dni bez świadomości to jak dwa dni błoooogiego snu:diabloti:[/QUOTE] to ja podziekuje za taki sen :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9880_zpsa473f4f8.jpg kto urwał Torce jedno uszko....:diabloti:czyżby patologii ciąg dalszy...?:diabloti: Ciiiiiiiiiii, bo mi ktoś TOZ do domu naśle :evil_lol: Chciałam mieć kopiowanego ONka :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']buuuuuuuuuuu :roll: musiało to słodko wyglądac :diabloti: jak ja bym chciała zobaczyć go na filmiku :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Jak dobrze, że mój aparat nie kręci filmów :evil_lol::eviltong: Quote
panbazyl Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ciiiiiiiiiii, bo mi ktoś TOZ do domu naśle :evil_lol: Chciałam mieć kopiowanego ONka :diabloti:[/QUOTE] bucha cha cha!!!! :) Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Jak dobrze, że mój aparat nie kręci filmów :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ale telefon na pewno kręci :siara: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Ciiiiiiiiiii, bo mi ktoś TOZ do domu naśle :evil_lol: Chciałam mieć kopiowanego ONka :diabloti:[/QUOTE] to dawaj tera na drugie uszko i masz....:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ale telefon na pewno kręci :siara:[/QUOTE] Telefon mam stary model i na filmie nic nie widać :D Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080']to dawaj tera na drugie uszko i masz....:diabloti:[/QUOTE] Powoli, żeby się sąsiedzi nie skapnęli, że psu uszy cięłam :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Telefon mam stary model i na filmie nic nie widać :D[/QUOTE] nie wierzę :placz: [quote name='magdabroy']Powoli, żeby się sąsiedzi nie skapnęli, że psu uszy cięłam :evil_lol:[/QUOTE] sadystka :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']nie wierzę :placz: sadystka :diabloti:[/QUOTE] Samsung C3050, sprawdź sobie :eviltong: Ja :crazyeye: Nie :diabloti: Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Samsung C3050, sprawdź sobie :eviltong: Ja :crazyeye: Nie :diabloti:[/QUOTE] no ok już wierzę :eviltong: a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']sadystka :diabloti:[/QUOTE] tam zaraz sadystka,że psu trochę uszu naderwie:diabloti: [quote name='dOgLoV'] a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti:[/QUOTE] nie..pewnie z budki dzwoni:diabloti: Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080'] nie..pewnie z budki dzwoni:diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='dOgLoV']no ok już wierzę :eviltong: a Bogdan ma pewnie stacjonarny którym tez nie idzie kręcic filmów ?? :diabloti:[/QUOTE] Bogdan ma taki sam jak ja ;) Różnią się tylko kolorami, bo on ma czarny, a ja biały :eviltong: Quote
agaga21 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080'] nie..pewnie z budki dzwoni:diabloti:[/QUOTE] jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam... magda, theoś rośnie jak na drożdżach! jeszcze chwila i będzie śmigał na czworaka. Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='agaga21']jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam... magda, theoś rośnie jak na drożdżach! jeszcze chwila i będzie śmigał na czworaka.[/QUOTE] Jak poznałam Bogdana (13 lat temu) to dzwoniłam do niego z budki ;) A potem brat mi sprawił komórkę :multi: Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :( Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :([/QUOTE] pogadaj z pediatrą,pewnie rozwieje Twoje wątpliwości:lol: Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080']pogadaj z pediatrą,pewnie rozwieje Twoje wątpliwości:lol:[/QUOTE] Do lekarza jedziemy dopiero jak młody skończy rok ;) Ale nawet gdybym teraz pojechała/zadzwoniła to usłyszę, że jest ok, rozwija się prawidłowo i że każdy niemowlak rozwija się własnym tempem :roll: I ja to wiem, ale jednak się martwię :( Quote
łamAga Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Bogdan ma taki sam jak ja ;) Różnią się tylko kolorami, bo on ma czarny, a ja biały :eviltong:[/QUOTE] ueeeeeee:eviltong: [quote name='agaga21']jeszcze nie aż tak dawno się z budki dzwoniło! teraz to nie do pomyślenia:evil_lol:. czy w ogóle jeszcze te budki istnieją? dawno żadnej nie widziałam... [/QUOTE] chyba istnieją , wczoraj w markecie na scianie widziałam cos wyglądającego wlasnie jak taki telefon z budki Sebastian sie mu tak przyglądał jak by się zastanawiał co to jest :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Do lekarza jedziemy dopiero jak młody skończy rok ;) Ale nawet gdybym teraz pojechała/zadzwoniła to usłyszę, że jest ok, rozwija się prawidłowo i że każdy niemowlak rozwija się własnym tempem :roll: I ja to wiem, ale jednak się martwię :([/QUOTE] martwisz się bo go baaaaaardzo kochasz:p Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='marta.k9080']martwisz się bo go baaaaaardzo kochasz:p[/QUOTE] Chyba za bardzo :diabloti: Quote
agaga21 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='magdabroy']Jak poznałam Bogdana (13 lat temu) to dzwoniłam do niego z budki ;) A potem brat mi sprawił komórkę :multi: Rośnie, rośnie ;) Tylko jednak troszkę się martwię, bo ma 8 miesięcy, a nadal sam nie siedzi :shake: Jak go posadzę albo podciągnie się za moje palce i złapie równowagę, to chwilę siedzi ;) A za chwilę równowagi brak i leci na plecy :([/QUOTE] nie martw się. jest duży, więc i ciężki a mięśnie jeszcze słabiutkie i pewnie dlatego jeszcze nie utrzymuje równowagi. wszystko w swoim czasie, każde dziecko inaczej się rozwija. Quote
*Magda* Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='agaga21']nie martw się. jest duży, więc i ciężki a mięśnie jeszcze słabiutkie i pewnie dlatego jeszcze nie utrzymuje równowagi. wszystko w swoim czasie, każde dziecko inaczej się rozwija.[/QUOTE] Ogólnie to on jest bardzo silny ;) Już chyba ze 2 miechy jak lubi sobie stać lub podskakiwać podtrzymywany pod pachami ;) Ale jednak czekam aż sam siądzie ;) Kupiliśmy już większy fotelik i mam nadzieję, że wkrótce w nim zasiądzie jak król :) Quote
xyzxyz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9891_zpse63f2ab2.jpg haha świetne! :loveu: Quote
Recommended Posts