Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wam trzeba wydzielać foty :evil_lol:[/QUOTE] jesteś okrutna:shake: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']jesteś okrutna:shake:[/QUOTE] Wiem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem :diabloti:[/QUOTE] wstydu nie masz,żeby się tak z tym obnosić:diabloti::shake: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']wstydu nie masz,żeby się tak z tym obnosić:diabloti::shake:[/QUOTE] Jestem szczera :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jestem szczera :eviltong:[/QUOTE] no ale taki reżim ,żeby wydzielać zdjęcia...:watpliwy: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']no ale taki reżim ,żeby wydzielać zdjęcia...:watpliwy:[/QUOTE] Bo jak dam wszystko dziś, to nie będę miała nic na jutro :eviltong::-( Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Bo jak dam wszystko dziś, to nie będę miała nic na jutro :eviltong::-([/QUOTE] zrobisz więc nowe i uzupełnisz braki...:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']zrobisz więc nowe i uzupełnisz braki...:diabloti:[/QUOTE] Jutro i w niedziele nie zrobię, bo nie będzie kiedy :eviltong: A muszę mieć co wrzucać przez weekend ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro i w niedziele nie zrobię, bo nie będzie kiedy :eviltong: A muszę mieć co wrzucać przez weekend ;)[/QUOTE] a cóż to zajmie Ci tyyyyyyyle czasu?jeżeli można wiedzieć...:lol: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']a cóż to zajmie Ci tyyyyyyyle czasu?jeżeli można wiedzieć...:lol:[/QUOTE] Jutro Bogdan będzie naprawiał auto, więc muszę pilnować Theosia i posprzątać cały dom ;) Oczywiście jeszcze ugotować obiad itp. A w niedzielę jedziemy do kolegi córki na urodziny ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro Bogdan będzie naprawiał auto, więc muszę pilnować Theosia i posprzątać cały dom ;) Oczywiście jeszcze ugotować obiad itp. A w niedzielę jedziemy do kolegi córki na urodziny ;)[/QUOTE] Theoś na pewno pomoże Ci w porządkach:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']Theoś na pewno pomoże Ci w porządkach:diabloti:[/QUOTE] Tak, zwłaszcza jak włączę odkurzacz :roll: Będzie taki płacz, że szok :crazyeye: Będę sprzątać dom na raty :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, zwłaszcza jak włączę odkurzacz :roll: Będzie taki płacz, że szok :crazyeye: Będę sprzątać dom na raty :roll:[/QUOTE] ojej mały boi się odkurzacza? Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']ojej mały boi się odkurzacza?[/QUOTE] Niestety :( Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Niestety :( Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll:[/QUOTE] no ale pewnie po czasie znowu oswoi potwora... Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']no ale pewnie po czasie znowu oswoi potwora...[/QUOTE] Mam nadzieję ;) Jak jest na rękach, a drugie z nas odkurza, to jest ok ;) Ale jak się go położy/posadzi to już jest ryk :( Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;) Jak jest na rękach, a drugie z nas odkurza, to jest ok ;) Ale jak się go położy/posadzi to już jest ryk :([/QUOTE] to chyba aż tak bardzo się nie boi...może metoda małych kroczków by zadziałała?Na rekach,potem sam w łóżeczku ale ktoś przy nim itd... Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']to chyba aż tak bardzo się nie boi...może metoda małych kroczków by zadziałała?Na rekach,potem sam w łóżeczku ale ktoś przy nim itd...[/QUOTE] Na razie nie będę go męczyć :shake: Spróbujemy za jakiś czas ;) Ok, ja znikam spać ;) Kolorowych :) Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Na razie nie będę go męczyć :shake: Spróbujemy za jakiś czas ;) Ok, ja znikam spać ;) Kolorowych :)[/QUOTE] małymi kroczkami do przodu:p ja też już idę do wyrka,słodkich snów:p Quote
agaga21 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Niestety :( Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll:[/QUOTE] ja za każdym razem gdy odkurzam, muszę dzieciom zrobić odkurzaczem(samą rurą) fryzury i jest wielka radocha :) może przestanie się bać jak będzie mógł odkurzacz obejrzeć, poklepać, pomemlać kabel ;) Quote
Ptysiak Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9957_zps1714402e.jpg :loveu: Ja tez tak robiłam jak dzieciaki były małe, zawsze miały świetne fryzury po odkurzaniu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 http://www.kawusia.pl/1575,Podanie_penisa_o_podwyzke :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 hejka ;) Theosiowe foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) Theosiowe foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Hejka :) Wieczorem będą kolejne :loveu: Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 magdabroy napisał(a):Hejka :) Wieczorem będą kolejne :loveu: oooo super :multi: ja też dam , zaległe , kocie :loveu: Quote
Recommended Posts