Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wam trzeba wydzielać foty :evil_lol:[/QUOTE]

jesteś okrutna:shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wiem :diabloti:[/QUOTE]

wstydu nie masz,żeby się tak z tym obnosić:diabloti::shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jestem szczera :eviltong:[/QUOTE]

no ale taki reżim ,żeby wydzielać zdjęcia...:watpliwy:

Posted

[quote name='marta.k9080']no ale taki reżim ,żeby wydzielać zdjęcia...:watpliwy:[/QUOTE]

Bo jak dam wszystko dziś, to nie będę miała nic na jutro :eviltong::-(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Bo jak dam wszystko dziś, to nie będę miała nic na jutro :eviltong::-([/QUOTE]

zrobisz więc nowe i uzupełnisz braki...:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zrobisz więc nowe i uzupełnisz braki...:diabloti:[/QUOTE]

Jutro i w niedziele nie zrobię, bo nie będzie kiedy :eviltong: A muszę mieć co wrzucać przez weekend ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jutro i w niedziele nie zrobię, bo nie będzie kiedy :eviltong: A muszę mieć co wrzucać przez weekend ;)[/QUOTE]

a cóż to zajmie Ci tyyyyyyyle czasu?jeżeli można wiedzieć...:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a cóż to zajmie Ci tyyyyyyyle czasu?jeżeli można wiedzieć...:lol:[/QUOTE]

Jutro Bogdan będzie naprawiał auto, więc muszę pilnować Theosia i posprzątać cały dom ;) Oczywiście jeszcze ugotować obiad itp. A w niedzielę jedziemy do kolegi córki na urodziny ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jutro Bogdan będzie naprawiał auto, więc muszę pilnować Theosia i posprzątać cały dom ;) Oczywiście jeszcze ugotować obiad itp. A w niedzielę jedziemy do kolegi córki na urodziny ;)[/QUOTE]

Theoś na pewno pomoże Ci w porządkach:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Theoś na pewno pomoże Ci w porządkach:diabloti:[/QUOTE]

Tak, zwłaszcza jak włączę odkurzacz :roll: Będzie taki płacz, że szok :crazyeye: Będę sprzątać dom na raty :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Tak, zwłaszcza jak włączę odkurzacz :roll: Będzie taki płacz, że szok :crazyeye: Będę sprzątać dom na raty :roll:[/QUOTE]

ojej mały boi się odkurzacza?

Posted

[quote name='marta.k9080']ojej mały boi się odkurzacza?[/QUOTE]

Niestety :(
Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Niestety :(
Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll:[/QUOTE]

no ale pewnie po czasie znowu oswoi potwora...

Posted

[quote name='marta.k9080']no ale pewnie po czasie znowu oswoi potwora...[/QUOTE]

Mam nadzieję ;)
Jak jest na rękach, a drugie z nas odkurza, to jest ok ;) Ale jak się go położy/posadzi to już jest ryk :(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;)
Jak jest na rękach, a drugie z nas odkurza, to jest ok ;) Ale jak się go położy/posadzi to już jest ryk :([/QUOTE]

to chyba aż tak bardzo się nie boi...może metoda małych kroczków by zadziałała?Na rekach,potem sam w łóżeczku ale ktoś przy nim itd...

Posted

[quote name='marta.k9080']to chyba aż tak bardzo się nie boi...może metoda małych kroczków by zadziałała?Na rekach,potem sam w łóżeczku ale ktoś przy nim itd...[/QUOTE]

Na razie nie będę go męczyć :shake: Spróbujemy za jakiś czas ;)

Ok, ja znikam spać ;) Kolorowych :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Na razie nie będę go męczyć :shake: Spróbujemy za jakiś czas ;)

Ok, ja znikam spać ;) Kolorowych :)[/QUOTE]

małymi kroczkami do przodu:p
ja też już idę do wyrka,słodkich snów:p

Posted

[quote name='magdabroy']Niestety :(
Od samego początku odkurzałam przy nim i było ok ;) Aż pewnego dnia zaczął strasznie płakać jak włączyłam odkurzacz i teraz tak jest za każdym razem :roll:[/QUOTE]
ja za każdym razem gdy odkurzam, muszę dzieciom zrobić odkurzaczem(samą rurą) fryzury i jest wielka radocha :) może przestanie się bać jak będzie mógł odkurzacz obejrzeć, poklepać, pomemlać kabel ;)