Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']dobry Magduś:)
zdjęcia:loveu:
z niecierpliwością czekam na focie Theosia:)[/QUOTE]

Dobry wieczór Aga :)
Do jutra wytrzymasz na zdjęcia Theosia ;)

I chciałam się pochwalić, że dziś przyszedł nowy fotelik samochodowy dla Theosia :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam w planach 3x w tygodniu ;) A że nie biegałam kilka lat, to zostanę póki co przy 1km, a potem z czasem zwiększę dystans ;) Marzę o dniu, że będę znowu biegać tyle co w liceum, czyli 5km :p A jak to wyjdzie w życiu, to się jeszcze okaże :D Jutro kolejny dzień biegania :multi:[/QUOTE]

ja też strasznie się cieszę na bieganie:multi: uwielbiam to,już ostatnio biegałyśmy po polnej dróżce tak na próbę i Luna ładnie się mnie trzyma(była bez smyczy)nie wbiega mi pod nogi ,nie skacze itp..chociaż będzie biegała zapięta do mnie bo naszą trasą biegają też inni ludzie...

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też strasznie się cieszę na bieganie:multi: uwielbiam to,już ostatnio biegałyśmy po polnej dróżce tak na próbę i Luna ładnie się mnie trzyma(była bez smyczy)nie wbiega mi pod nogi ,nie skacze itp..chociaż będzie biegała zapięta do mnie bo naszą trasą biegają też inni ludzie...[/QUOTE]

Ja pozwalam Torce biegać samej ;) Nie trzymam jej wtedy przy nodze, bo nie ma takiej potrzeby ;) Gdybym biegała koło ulicy, to musiałby być przy nodze. A że biegamy w polach i o 19 wieczorem nikogo tam nie ma, to może sobie poszaleć :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja pozwalam Torce biegać samej ;) Nie trzymam jej wtedy przy nodze, bo nie ma takiej potrzeby ;) Gdybym biegała koło ulicy, to musiałby być przy nodze. A że biegamy w polach i o 19 wieczorem nikogo tam nie ma, to może sobie poszaleć :D[/QUOTE]

na trasie po polach to Lunka będzie biegała sama ,ale czasami będziemy biegać drogą przy działkach ,więc smycz wskazana...:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']na trasie po polach to Lunka będzie biegała sama ,ale czasami będziemy biegać drogą przy działkach ,więc smycz wskazana...:roll:[/QUOTE]

Ja mam na tyle dobrze, że tyłami z ogrodu, mogę wyjść bezpośrednio na pola ;)
Ale fakt, że przy drodze, to smycz jak najbardziej wskazana ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam na tyle dobrze, że tyłami z ogrodu, mogę wyjść bezpośrednio na pola ;)
Ale fakt, że przy drodze, to smycz jak najbardziej wskazana ;)[/QUOTE]

o to duże udogodnienie macie:p
Lunka nauczy się ładnego biegu tuż przy nodze.

Ja to uwielbiam to zmęczenie po biegu,im bardziej styrana wracam tym mi lepiej:diabloti:

Posted

Jakie cudne zdjęcia :loveu:
Na początku myślałąm, że Torcia trzyma w zębach kamień :lol:

Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jakie cudne zdjęcia :loveu:
Na początku myślałąm, że Torcia trzyma w zębach kamień :lol:

Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;)[/QUOTE]

Dziękuję :)
:D:D:D Na szczęście to była piłka, a nie kamień ;)

Kurcze, nie patrzyłam na zegarek :shake: Może jutro looknę jak pójdę biegać ;)

Posted

jakie piekne foteczki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

piekne kolorki a modele jeszcze piękniejsi :loveu::loveu::loveu::loveu:

a kiedy będą Theosiowe dworkowe zdjęcia ??:loveu:

Posted

Theosiowe dworkowe, to chyba dopiero jak będę go mogła położyć na ziemi na kocyku :) Albo w wózku, ale jak będzie kilka dni takich ciepłych i będę go mogła ubrać trochę lżej ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Theosiowe dworkowe, to chyba dopiero jak będę go mogła położyć na ziemi na kocyku :) Albo w wózku, ale jak będzie kilka dni takich ciepłych i będę go mogła ubrać trochę lżej ;)[/QUOTE]

to pewnie już niebawem , jest coraz cieplej :multi:

chociaż u nas juz straszą śniegiem w weekend :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']albo wyprać firanki :eviltong:[/QUOTE]

To się łączy jedno z drugim :eviltong:

Wsypałam mu do plastikowej buteleczki ziarna fasoli i teraz ma zabawę na kilka godzin :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To się łączy jedno z drugim :eviltong:

Wsypałam mu do plastikowej buteleczki ziarna fasoli i teraz ma zabawę na kilka godzin :evil_lol:[/QUOTE]

to jest zabawne , że kupisz dziecku zabawkę to nie ma takiej radochy jak z zabawki zrobionej samemu :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']to jest zabawne , że kupisz dziecku zabawkę to nie ma takiej radochy jak z zabawki zrobionej samemu :lol:[/QUOTE]

To jest właśnie fajne ;) tanim kosztem można "zapomnieć" że ma się dziecko :evil_lol:
A jak już będzie stabilnie siedział, to w ruch pójdą garnki w kuchni :diabloti: a mama będzie robić wtedy obiad ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To jest właśnie fajne ;) tanim kosztem można "zapomnieć" że ma się dziecko :evil_lol:
A jak już będzie stabilnie siedział, to w ruch pójdą garnki w kuchni :diabloti: a mama będzie robić wtedy obiad ;)[/QUOTE]

i słuchac myzyki Theosia :diabloti:

wszystkie "nasze" dzieciaki wychowują się na garnkach i maja z tego niezła zabawe :loveu:

Guest wolfheart
Posted

heeej:p
u nas też straszą weekendowym śniegiem...

Ciekawa jestem Magda w ile robisz 1km,ja też sprawdzę jak będziemy biegały...

Posted

[quote name='Ty$ka']
Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']heeej:p
u nas też straszą weekendowym śniegiem...

Ciekawa jestem Magda w ile robisz 1km,ja też sprawdzę jak będziemy biegały...[/QUOTE]

Hej :)
U nas też ma być zimno w następnym tygodniu :(

1km zajmuje mi +/- 10 minut ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Hej :)
U nas też ma być zimno w następnym tygodniu :(

1km zajmuje mi +/- 10 minut ;)[/QUOTE]

oby się pomylili bo ja mam plany spacerowe...:placz:
sprawdzę jak jak pobiegnę,chociaż ja to szarżuję niepotrzebnie więc pewnie 1km zajmie mi troszeczkę mniej czasu,próbuję biec w normalnym tempie ,ale często mam zrywy i wtedy biegnę za szybko...

Posted

[quote name='marta.k9080']oby się pomylili bo ja mam plany spacerowe...:placz:
sprawdzę jak jak pobiegnę,chociaż ja to szarżuję niepotrzebnie więc pewnie 1km zajmie mi troszeczkę mniej czasu,próbuję biec w normalnym tempie ,ale często mam zrywy i wtedy biegnę za szybko...[/QUOTE]

Ja bym chciała już schować kombinezon Theosia do szafy ;) Ale jak będzie mróz, to jeszcze go będzie musiał założyć :(
Ja truchcikiem, powolutku sobie biegłam ;)