*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']dobry Magduś:) zdjęcia:loveu: z niecierpliwością czekam na focie Theosia:)[/QUOTE] Dobry wieczór Aga :) Do jutra wytrzymasz na zdjęcia Theosia ;) I chciałam się pochwalić, że dziś przyszedł nowy fotelik samochodowy dla Theosia :) Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam w planach 3x w tygodniu ;) A że nie biegałam kilka lat, to zostanę póki co przy 1km, a potem z czasem zwiększę dystans ;) Marzę o dniu, że będę znowu biegać tyle co w liceum, czyli 5km :p A jak to wyjdzie w życiu, to się jeszcze okaże :D Jutro kolejny dzień biegania :multi:[/QUOTE] ja też strasznie się cieszę na bieganie:multi: uwielbiam to,już ostatnio biegałyśmy po polnej dróżce tak na próbę i Luna ładnie się mnie trzyma(była bez smyczy)nie wbiega mi pod nogi ,nie skacze itp..chociaż będzie biegała zapięta do mnie bo naszą trasą biegają też inni ludzie... Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też strasznie się cieszę na bieganie:multi: uwielbiam to,już ostatnio biegałyśmy po polnej dróżce tak na próbę i Luna ładnie się mnie trzyma(była bez smyczy)nie wbiega mi pod nogi ,nie skacze itp..chociaż będzie biegała zapięta do mnie bo naszą trasą biegają też inni ludzie...[/QUOTE] Ja pozwalam Torce biegać samej ;) Nie trzymam jej wtedy przy nodze, bo nie ma takiej potrzeby ;) Gdybym biegała koło ulicy, to musiałby być przy nodze. A że biegamy w polach i o 19 wieczorem nikogo tam nie ma, to może sobie poszaleć :D Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja pozwalam Torce biegać samej ;) Nie trzymam jej wtedy przy nodze, bo nie ma takiej potrzeby ;) Gdybym biegała koło ulicy, to musiałby być przy nodze. A że biegamy w polach i o 19 wieczorem nikogo tam nie ma, to może sobie poszaleć :D[/QUOTE] na trasie po polach to Lunka będzie biegała sama ,ale czasami będziemy biegać drogą przy działkach ,więc smycz wskazana...:roll: Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='marta.k9080']na trasie po polach to Lunka będzie biegała sama ,ale czasami będziemy biegać drogą przy działkach ,więc smycz wskazana...:roll:[/QUOTE] Ja mam na tyle dobrze, że tyłami z ogrodu, mogę wyjść bezpośrednio na pola ;) Ale fakt, że przy drodze, to smycz jak najbardziej wskazana ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam na tyle dobrze, że tyłami z ogrodu, mogę wyjść bezpośrednio na pola ;) Ale fakt, że przy drodze, to smycz jak najbardziej wskazana ;)[/QUOTE] o to duże udogodnienie macie:p Lunka nauczy się ładnego biegu tuż przy nodze. Ja to uwielbiam to zmęczenie po biegu,im bardziej styrana wracam tym mi lepiej:diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Jakie cudne zdjęcia :loveu: Na początku myślałąm, że Torcia trzyma w zębach kamień :lol: Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Ty$ka']Jakie cudne zdjęcia :loveu: Na początku myślałąm, że Torcia trzyma w zębach kamień :lol: Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;)[/QUOTE] Dziękuję :) :D:D:D Na szczęście to była piłka, a nie kamień ;) Kurcze, nie patrzyłam na zegarek :shake: Może jutro looknę jak pójdę biegać ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Jessica89']piękne zwierzaki![/QUOTE] Dziękuję :) Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 jakie piekne foteczki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: piekne kolorki a modele jeszcze piękniejsi :loveu::loveu::loveu::loveu: a kiedy będą Theosiowe dworkowe zdjęcia ??:loveu: Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Theosiowe dworkowe, to chyba dopiero jak będę go mogła położyć na ziemi na kocyku :) Albo w wózku, ale jak będzie kilka dni takich ciepłych i będę go mogła ubrać trochę lżej ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']Theosiowe dworkowe, to chyba dopiero jak będę go mogła położyć na ziemi na kocyku :) Albo w wózku, ale jak będzie kilka dni takich ciepłych i będę go mogła ubrać trochę lżej ;)[/QUOTE] to pewnie już niebawem , jest coraz cieplej :multi: chociaż u nas juz straszą śniegiem w weekend :roll: Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Theoś daje mi do zrozumienia, że mam umyć okna ;) Leży i ciągnie za firanki :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']Theoś daje mi do zrozumienia, że mam umyć okna ;) Leży i ciągnie za firanki :evil_lol:[/QUOTE] albo wyprać firanki :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='dOgLoV']albo wyprać firanki :eviltong:[/QUOTE] To się łączy jedno z drugim :eviltong: Wsypałam mu do plastikowej buteleczki ziarna fasoli i teraz ma zabawę na kilka godzin :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']To się łączy jedno z drugim :eviltong: Wsypałam mu do plastikowej buteleczki ziarna fasoli i teraz ma zabawę na kilka godzin :evil_lol:[/QUOTE] to jest zabawne , że kupisz dziecku zabawkę to nie ma takiej radochy jak z zabawki zrobionej samemu :lol: Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='dOgLoV']to jest zabawne , że kupisz dziecku zabawkę to nie ma takiej radochy jak z zabawki zrobionej samemu :lol:[/QUOTE] To jest właśnie fajne ;) tanim kosztem można "zapomnieć" że ma się dziecko :evil_lol: A jak już będzie stabilnie siedział, to w ruch pójdą garnki w kuchni :diabloti: a mama będzie robić wtedy obiad ;) Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']To jest właśnie fajne ;) tanim kosztem można "zapomnieć" że ma się dziecko :evil_lol: A jak już będzie stabilnie siedział, to w ruch pójdą garnki w kuchni :diabloti: a mama będzie robić wtedy obiad ;)[/QUOTE] i słuchac myzyki Theosia :diabloti: wszystkie "nasze" dzieciaki wychowują się na garnkach i maja z tego niezła zabawe :loveu: Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Oki, młody chce spać, więc znikamy na spacerek ;) Miłej pracy Aguś :) Quote
łamAga Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']Oki, młody chce spać, więc znikamy na spacerek ;) Miłej pracy Aguś :)[/QUOTE] dziekuję miłego spacerku :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 heeej:p u nas też straszą weekendowym śniegiem... Ciekawa jestem Magda w ile robisz 1km,ja też sprawdzę jak będziemy biegały... Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Ty$ka'] Tak z ciekawości się zapytam... ile zajmuje Ci przebiegnięcie dystansu 1km? ;)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']heeej:p u nas też straszą weekendowym śniegiem... Ciekawa jestem Magda w ile robisz 1km,ja też sprawdzę jak będziemy biegały...[/QUOTE] Hej :) U nas też ma być zimno w następnym tygodniu :( 1km zajmuje mi +/- 10 minut ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='magdabroy']Hej :) U nas też ma być zimno w następnym tygodniu :( 1km zajmuje mi +/- 10 minut ;)[/QUOTE] oby się pomylili bo ja mam plany spacerowe...:placz: sprawdzę jak jak pobiegnę,chociaż ja to szarżuję niepotrzebnie więc pewnie 1km zajmie mi troszeczkę mniej czasu,próbuję biec w normalnym tempie ,ale często mam zrywy i wtedy biegnę za szybko... Quote
*Magda* Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='marta.k9080']oby się pomylili bo ja mam plany spacerowe...:placz: sprawdzę jak jak pobiegnę,chociaż ja to szarżuję niepotrzebnie więc pewnie 1km zajmie mi troszeczkę mniej czasu,próbuję biec w normalnym tempie ,ale często mam zrywy i wtedy biegnę za szybko...[/QUOTE] Ja bym chciała już schować kombinezon Theosia do szafy ;) Ale jak będzie mróz, to jeszcze go będzie musiał założyć :( Ja truchcikiem, powolutku sobie biegłam ;) Quote
Recommended Posts