Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :)[/QUOTE]
może to będzie dobre rozwiązanie
Aga szczerze że Ja mam weekendy wolne,ale już po południu w niedzielę tęsknię za pracą

Posted

[quote name='magdabroy']Na razie myślę co zrobić ;) Choć szczerze mówiąc, to coraz bardziej się skłaniam do pozostania w domu :D[/QUOTE]

I pewnie tak właśnie będzie :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']
Aga szczerze że Ja mam weekendy wolne,ale już po południu w niedzielę tęsknię za pracą[/QUOTE]

Ja nie tyle tęsknie za pracą co dobija mnie to siedzenie w domu , do głowy idzie dostać a w nocy spac nie idzie bo czlowiek za bardzo wypoczęty jest :angryy:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9368_zps74e2b6ab.jpg
Llllubie to spojrzenie u kotow :looveu: Zadowolony kot i uwaznie sie czemus przzygladajacy kot :loveu:

A Theos... :loveu: Mamuska, zrobiliscie z tatuskiem kawal dobrej roboty :loveu: :evil_lol: Cudo synek :loveu:

My robimy wszystko dobrze :)

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9351_zps824963f6.jpg
;)
Theoś jesteś uroczym szkrabem

Dziękuję :)

[quote name='dOgLoV']dzień doberek ;)

Doberek :)

Posted

Cześć :)
Theoś jest taki radosny na każdym zdjęciu że aż się miło ogląda :loveu: śliczny facet z niego.

Gdzieś wyczytałam o usuwaniu ząbków Lumpkowi, biedak. Ale pewnie już się przyzwyczaił i daje radę?

Posted

Avaloth napisał(a):
Cześć :)
Theoś jest taki radosny na każdym zdjęciu że aż się miło ogląda :loveu: śliczny facet z niego.

Gdzieś wyczytałam o usuwaniu ząbków Lumpkowi, biedak. Ale pewnie już się przyzwyczaił i daje radę?

Hej :)
Theoś w ogóle jest bardzo radosnym dzieckiem :)

Lumpek już ok ;) Wczoraj dostał ostatnią dawkę antybiotyku :multi: I teraz widzę, że rzeczywiście coś go musiały boleć te zęby wcześniej :( Teraz ma taki apetyt, że nie poznaję swojego kota :D

Posted

magdabroy napisał(a):

I teraz widzę, że rzeczywiście coś go musiały boleć te zęby wcześniej :( Teraz ma taki apetyt, że nie poznaję swojego kota :D

I to jest właśnie najgorsze ze zwierzaki nie powiedza ze cos je boli , po psie poznasz bo jak nie zje to Cie to zastanowi a jak masz dwa koty to juz lipa nie wiesz który ile zje i czy któryś np nie je w ogóle :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja mam jednego kota i nie zauważyłam :oops: Bo Lumpek jadł i to dość dużo ;) A teraz jakbym mu pozwoliła, to jadłby za dwóch :D

No właśnie bo u kota to bardzo trudno zauważyć niestety :shake:

Guest wolfheart
Posted

Witanko w słoneczną niedzielę (ale przymarzło nam i można sobie doopę stłuc)

Posted

dOgLoV napisał(a):
dzień dobry ;)

marta.k9080 napisał(a):
Witanko w słoneczną niedzielę (ale przymarzło nam i można sobie doopę stłuc)

Ty$ka napisał(a):
Witamy się bardzo ciepło ;)

Witam w bardzo zimną niedzielę ;)

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):

U Nas znowu jest biało

o weź się podziel:placz:my mamy tylko lód

Posted

unikatowydiament napisał(a):
dzień dobry:)

U Nas znowu jest biało

Dobry wieczór ;)

A u nas pada deszcz :(

xamon napisał(a):
cóż za złowieszczy wzrok :D strach się bać!

To jest wściekły Lumpek :evil_lol:

phase napisał(a):
To i my z Żabulką się przywitamy. :)

Witam, witam :)