*Magda* Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Na razie myślę co zrobić ;) Choć szczerze mówiąc, to coraz bardziej się skłaniam do pozostania w domu :D Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Niby nie muszę, bo mam przepracowane ponad 8 lat i należy mi się zasiłek ;) Ale tę pracę co chcę "dostać", to tylko na po południe na 4h, więc i tak młody byłby ze mną prawie cały dzień ;) A ja wyszłabym do ludzi :)[/QUOTE] może to będzie dobre rozwiązanie Aga szczerze że Ja mam weekendy wolne,ale już po południu w niedzielę tęsknię za pracą Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']Na razie myślę co zrobić ;) Choć szczerze mówiąc, to coraz bardziej się skłaniam do pozostania w domu :D[/QUOTE] I pewnie tak właśnie będzie :diabloti: [quote name='unikatowydiament'] Aga szczerze że Ja mam weekendy wolne,ale już po południu w niedzielę tęsknię za pracą[/QUOTE] Ja nie tyle tęsknie za pracą co dobija mnie to siedzenie w domu , do głowy idzie dostać a w nocy spac nie idzie bo czlowiek za bardzo wypoczęty jest :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9368_zps74e2b6ab.jpg Llllubie to spojrzenie u kotow :looveu: Zadowolony kot i uwaznie sie czemus przzygladajacy kot :loveu: A Theos... :loveu: Mamuska, zrobiliscie z tatuskiem kawal dobrej roboty :loveu: :evil_lol: Cudo synek :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9351_zps824963f6.jpg ;) Theoś jesteś uroczym szkrabem Quote
*Magda* Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9368_zps74e2b6ab.jpg Llllubie to spojrzenie u kotow :looveu: Zadowolony kot i uwaznie sie czemus przzygladajacy kot :loveu: A Theos... :loveu: Mamuska, zrobiliscie z tatuskiem kawal dobrej roboty :loveu: :evil_lol: Cudo synek :loveu: My robimy wszystko dobrze :) [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9351_zps824963f6.jpg ;) Theoś jesteś uroczym szkrabem Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']dzień doberek ;) Doberek :) Quote
*Magda* Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Aleksandra95 napisał(a):WWitamy się :):):):): Hej :) Klaudia&Aza napisał(a):Miłego weekendu życzymy :) Dziękuję i wzajemnie ;) Quote
Avaloth Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Cześć :) Theoś jest taki radosny na każdym zdjęciu że aż się miło ogląda :loveu: śliczny facet z niego. Gdzieś wyczytałam o usuwaniu ząbków Lumpkowi, biedak. Ale pewnie już się przyzwyczaił i daje radę? Quote
*Magda* Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Avaloth napisał(a):Cześć :) Theoś jest taki radosny na każdym zdjęciu że aż się miło ogląda :loveu: śliczny facet z niego. Gdzieś wyczytałam o usuwaniu ząbków Lumpkowi, biedak. Ale pewnie już się przyzwyczaił i daje radę? Hej :) Theoś w ogóle jest bardzo radosnym dzieckiem :) Lumpek już ok ;) Wczoraj dostał ostatnią dawkę antybiotyku :multi: I teraz widzę, że rzeczywiście coś go musiały boleć te zęby wcześniej :( Teraz ma taki apetyt, że nie poznaję swojego kota :D Quote
łamAga Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 magdabroy napisał(a): I teraz widzę, że rzeczywiście coś go musiały boleć te zęby wcześniej :( Teraz ma taki apetyt, że nie poznaję swojego kota :D I to jest właśnie najgorsze ze zwierzaki nie powiedza ze cos je boli , po psie poznasz bo jak nie zje to Cie to zastanowi a jak masz dwa koty to juz lipa nie wiesz który ile zje i czy któryś np nie je w ogóle :shake: Quote
*Magda* Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Ja mam jednego kota i nie zauważyłam :oops: Bo Lumpek jadł i to dość dużo ;) A teraz jakbym mu pozwoliła, to jadłby za dwóch :D Quote
Oscar Patric Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 cieszymy sie bardzo że z Lumpkiem jest już wporządku:multi: Quote
łamAga Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 magdabroy napisał(a):Ja mam jednego kota i nie zauważyłam :oops: Bo Lumpek jadł i to dość dużo ;) A teraz jakbym mu pozwoliła, to jadłby za dwóch :D No właśnie bo u kota to bardzo trudno zauważyć niestety :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Witanko w słoneczną niedzielę (ale przymarzło nam i można sobie doopę stłuc) Quote
*Magda* Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 dOgLoV napisał(a):dzień dobry ;) marta.k9080 napisał(a):Witanko w słoneczną niedzielę (ale przymarzło nam i można sobie doopę stłuc) Ty$ka napisał(a):Witamy się bardzo ciepło ;) Witam w bardzo zimną niedzielę ;) Quote
Oscar Patric Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 dzień dobry:) U Nas znowu jest biało Quote
xamon Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 cóż za złowieszczy wzrok :D strach się bać! Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 unikatowydiament napisał(a): U Nas znowu jest biało o weź się podziel:placz:my mamy tylko lód Quote
*Magda* Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) U Nas znowu jest biało Dobry wieczór ;) A u nas pada deszcz :( xamon napisał(a):cóż za złowieszczy wzrok :D strach się bać! To jest wściekły Lumpek :evil_lol: phase napisał(a):To i my z Żabulką się przywitamy. :) Witam, witam :) Quote
Recommended Posts