Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
a ja nie mam co czytać :placz:

Jak lubisz horrory to zarpaszam do siebie ;) Mam chyba ze 100 książek... Kinga wszystkie jakie wyszły w polskim tłumaczeniu :evil_lol:

kalyna napisał(a):
I ja! i ja tęskniłam :oops:

:loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Trzymam za słowo ;)

Wiecie co? Nie mówcie Nikomu ale się za Wami stęskniłam!!! :loveu::diabloti:

Miłego czytania Madziu :)

Będą, bo Lumpek ma dziś 9 (:hmmmm:) urodzinki :)

My tęskniliśmy bardziej :loveu::eviltong:

Czytanie zawsze jest miłe :)

kalyna napisał(a):
co tam tak namiętnie czytasz?

a może chłopak zaczął dorastać? i stwierdził, że za dużo go omija jak śpi :diabloti:

Daniell Steel ;) Mam jeszcze kilka jej książek do przeczytania ;) A potem zacznę szaleńczy zakup tych książek, które Ci poleciłam :grins:

Ty$ka napisał(a):
O Ty bezduszna kobieto, coś Ty zrobiła Torci, że ma minę zbitego psa?! :mad::diabloti:

Miłej nocki, oby Theoś dał Wam pospać ;)

Nie chciałam się z nią bawić, tylko zrobić jej fotkę :D

W nocy śpi fajnie ;)

kalyna napisał(a):

Biedna Torka minę ma nie teges.. a co ona zrobi jak Teoś podrośnie :shake: ale da jej czadu :diabloti:

Musiałabyś zobaczyć co on teraz jej robi :diabloti: Ona ma do niego anielską cierpliwość :roll:

agaga21 napisał(a):
a ja nie mam co czytać :placz:

To do księgarni albo biblioteki ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Kinga wszystkie jakie wyszły w polskim tłumaczeniu :evil_lol:

Jezu kobieto kochana lecę już do ciebie ile sił w nogach :loveu::loveu::loveu:

Lumpus wszystkiego najlepszego :loveu:

Posted

[quote name='vege*']
Lumpus wszystkiego najlepszego :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']Od nas też Wszystkiego Najlepszego dla Lumpka ;)

Dziękuję :)
[quote name='Kaaasia']Najlepszego Lumpek :BIG:

Danielle Steel zaczytuje się moja mama, ja jakoś nie mogłam przebrnąć przez te książki. Za to bardzo lubię Nicholasa Sparksa.

Dzięki :)

Ja mam jej ponad 40 książek :grins:
[quote name='marta.k9080']NAJLEPSZEGO LUMPEK:BIG::BIG::BIG:

Dzięki Marta :) I torcik jaki podobny do Lumpka :loveu:

Posted

phase napisał(a):
I ode mnie dla Lumpka wszystkiego co najlepsiejsze! :):)

Angi napisał(a):
zdrówka Lumpiasty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki dziewczyny :)

Posted

ooo sto lat :BIG:

Widzę, że luty to miesiąc wielu imprez :evil_lol:

Zaraz oblukam tą Daniell Steel...
NS przeczytałam jedną książkę, i obejrzałam dwie ekranizacje... no i na mnie to szału nie zrobił :oops:

Magda, spokojnie nie zbankrutujesz aż tak mocno, bo te książki sa w cenach już do 10zł, a góra to 15 :lol:

Ostatnio myślałam nad romans klasyczny, ale tą książkę, którą chcę to nie znalazłam jej... ale ja wytrwała jestem :evil_lol:

Dobrze, że masz ONka.. bo jak Teoś podrośnie i na spacery będziecie chodzić, to może będzie go zaganiać, aby się nie oddalał :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
ooo sto lat :BIG:

Widzę, że luty to miesiąc wielu imprez :evil_lol:

Zaraz oblukam tą Daniell Steel...
NS przeczytałam jedną książkę, i obejrzałam dwie ekranizacje... no i na mnie to szału nie zrobił :oops:

Magda, spokojnie nie zbankrutujesz aż tak mocno, bo te książki sa w cenach już do 10zł, a góra to 15 :lol:

Ostatnio myślałam nad romans klasyczny, ale tą książkę, którą chcę to nie znalazłam jej... ale ja wytrwała jestem :evil_lol:

Dobrze, że masz ONka.. bo jak Teoś podrośnie i na spacery będziecie chodzić, to może będzie go zaganiać, aby się nie oddalał :lol:

Dzięki ;)

Tylko wiesz, jak ja wpadnę do PL to od razu kupię ze 20 sztuk :grins: Na zakupy będę musiał jechać bez Bogdana :evil_lol:

Daniell Steel pisze w różnych epokach te swoje romanse ;) Ja bardzo lubię jej książki i jak do tej pory nie zawiodłam się na żadnej, którą przeczytałam ;) A mam prawie wszystkie, które napisała :grins:

Zobaczymy jak to będzie z Torą jak młody będzie biegał :)

Jak znajomi nie będą mieli planów, to w niedziele pojedziemy odwiedzić DONka :loveu:

dOgLoV napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Lumka :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday:

Ty$ka napisał(a):
Lumpku, kolejnych 9lat życia :loveu: Wszystkiego, co najlepsze :loveu:

Dziękuję w imieniu Lumpka :)

Posted

Ja i mój zapłon słonia :roll:

Oglądałam książki Danielli Steel i dopiero teraz to do mnie dotarło :evil_lol: też cena tych książek do 15zł chyba :hmmmm:

ja nie wiem, czy jakbym czytała taką ilość romansów jak Ty, to czy nadal chciałoby mi się to czytać.. :oops:

OOo tak.. i o zdjęcia prosić będziemy ;)

Posted

kalyna napisał(a):
Ja i mój zapłon słonia :roll:

Oglądałam książki Danielli Steel i dopiero teraz to do mnie dotarło :evil_lol: też cena tych książek do 15zł chyba :hmmmm:

ja nie wiem, czy jakbym czytała taką ilość romansów jak Ty, to czy nadal chciałoby mi się to czytać.. :oops:

OOo tak.. i o zdjęcia prosić będziemy ;)

Długo nie czytałam, bo nie miałam siły :shake: Theoś mnie wypompowywał z całych sił :evil_lol: Ale teraz już wróciłam do formy i co wieczór czytam kilka rozdziałów ;) I wbrew pozorom, to nie czytam tego dużo, bo ja te książki mam już chyba od 3 lat, a jeszcze wszystkich nie przeczytałam :shake:

Jutro powinnam wiedzieć czy nie mają jakiś planów na niedzielę ;) Jak pojedziemy, to aparat biorę obowiązkowo :)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja chcę zdjęcia Donka :multi::loveu:

a ja chcę DONka:placz:

rany jak ja dawno nie miałam książki w dłoni...ostatnio same ebooki czytałam:roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Spokojnie ;) Jeszcze nie wiem czy uda się w ten weekend :roll:

Jak nie uda się w ten to uda się w inny :lol:

marta.k9080 napisał(a):
a ja chcę DONka:placz:

rany jak ja dawno nie miałam książki w dłoni...ostatnio same ebooki czytałam:roll:

też bym chciała :roll: Donka suczkę :loveu: ale to nie realne :shake:

ja czytam czytam i przeczytac nie mogę , jeszcze mam co najmniej połowę książki :roll: