Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 agaga21 napisał(a):a ja nie mam co czytać :placz: Jak lubisz horrory to zarpaszam do siebie ;) Mam chyba ze 100 książek... Kinga wszystkie jakie wyszły w polskim tłumaczeniu :evil_lol: kalyna napisał(a):I ja! i ja tęskniłam :oops: :loveu: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Ptysiak napisał(a):Trzymam za słowo ;) Wiecie co? Nie mówcie Nikomu ale się za Wami stęskniłam!!! :loveu::diabloti: Miłego czytania Madziu :) Będą, bo Lumpek ma dziś 9 (:hmmmm:) urodzinki :) My tęskniliśmy bardziej :loveu::eviltong: Czytanie zawsze jest miłe :) kalyna napisał(a):co tam tak namiętnie czytasz? a może chłopak zaczął dorastać? i stwierdził, że za dużo go omija jak śpi :diabloti: Daniell Steel ;) Mam jeszcze kilka jej książek do przeczytania ;) A potem zacznę szaleńczy zakup tych książek, które Ci poleciłam :grins: Ty$ka napisał(a):O Ty bezduszna kobieto, coś Ty zrobiła Torci, że ma minę zbitego psa?! :mad::diabloti: Miłej nocki, oby Theoś dał Wam pospać ;) Nie chciałam się z nią bawić, tylko zrobić jej fotkę :D W nocy śpi fajnie ;) kalyna napisał(a): Biedna Torka minę ma nie teges.. a co ona zrobi jak Teoś podrośnie :shake: ale da jej czadu :diabloti: Musiałabyś zobaczyć co on teraz jej robi :diabloti: Ona ma do niego anielską cierpliwość :roll: agaga21 napisał(a):a ja nie mam co czytać :placz: To do księgarni albo biblioteki ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']Najlepszego Lumpek :) Dziękuję :) Oto obiecany Lumpek :p Quote
vege* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ptysiak napisał(a): Kinga wszystkie jakie wyszły w polskim tłumaczeniu :evil_lol: Jezu kobieto kochana lecę już do ciebie ile sił w nogach :loveu::loveu::loveu: Lumpus wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Od nas też Wszystkiego Najlepszego dla Lumpka ;) Quote
Kaaasia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Najlepszego Lumpek :BIG: Danielle Steel zaczytuje się moja mama, ja jakoś nie mogłam przebrnąć przez te książki. Za to bardzo lubię Nicholasa Sparksa. Quote
vege* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Ja ogólnie bardzo lubię czytać biografie, Kinga i książki Martyny Wojciechowskiej :) Edited February 7, 2013 by vege* Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 NAJLEPSZEGO LUMPEK:BIG::BIG::BIG: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='vege*'] Lumpus wszystkiego najlepszego :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']Od nas też Wszystkiego Najlepszego dla Lumpka ;) Dziękuję :) [quote name='Kaaasia']Najlepszego Lumpek :BIG: Danielle Steel zaczytuje się moja mama, ja jakoś nie mogłam przebrnąć przez te książki. Za to bardzo lubię Nicholasa Sparksa. Dzięki :) Ja mam jej ponad 40 książek :grins: [quote name='marta.k9080']NAJLEPSZEGO LUMPEK:BIG::BIG::BIG: Dzięki Marta :) I torcik jaki podobny do Lumpka :loveu: Quote
phase Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 I ode mnie dla Lumpka wszystkiego co najlepsiejsze! :):) Quote
angineuuka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 zdrówka Lumpiasty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 phase napisał(a):I ode mnie dla Lumpka wszystkiego co najlepsiejsze! :):) Angi napisał(a):zdrówka Lumpiasty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki dziewczyny :) Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ooo sto lat :BIG: Widzę, że luty to miesiąc wielu imprez :evil_lol: Zaraz oblukam tą Daniell Steel... NS przeczytałam jedną książkę, i obejrzałam dwie ekranizacje... no i na mnie to szału nie zrobił :oops: Magda, spokojnie nie zbankrutujesz aż tak mocno, bo te książki sa w cenach już do 10zł, a góra to 15 :lol: Ostatnio myślałam nad romans klasyczny, ale tą książkę, którą chcę to nie znalazłam jej... ale ja wytrwała jestem :evil_lol: Dobrze, że masz ONka.. bo jak Teoś podrośnie i na spacery będziecie chodzić, to może będzie go zaganiać, aby się nie oddalał :lol: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Wszystkiego najlepszego dla Lumka :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Lumpku, kolejnych 9lat życia :loveu: Wszystkiego, co najlepsze :loveu: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 kalyna napisał(a):ooo sto lat :BIG: Widzę, że luty to miesiąc wielu imprez :evil_lol: Zaraz oblukam tą Daniell Steel... NS przeczytałam jedną książkę, i obejrzałam dwie ekranizacje... no i na mnie to szału nie zrobił :oops: Magda, spokojnie nie zbankrutujesz aż tak mocno, bo te książki sa w cenach już do 10zł, a góra to 15 :lol: Ostatnio myślałam nad romans klasyczny, ale tą książkę, którą chcę to nie znalazłam jej... ale ja wytrwała jestem :evil_lol: Dobrze, że masz ONka.. bo jak Teoś podrośnie i na spacery będziecie chodzić, to może będzie go zaganiać, aby się nie oddalał :lol: Dzięki ;) Tylko wiesz, jak ja wpadnę do PL to od razu kupię ze 20 sztuk :grins: Na zakupy będę musiał jechać bez Bogdana :evil_lol: Daniell Steel pisze w różnych epokach te swoje romanse ;) Ja bardzo lubię jej książki i jak do tej pory nie zawiodłam się na żadnej, którą przeczytałam ;) A mam prawie wszystkie, które napisała :grins: Zobaczymy jak to będzie z Torą jak młody będzie biegał :) Jak znajomi nie będą mieli planów, to w niedziele pojedziemy odwiedzić DONka :loveu: dOgLoV napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Lumka :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: Ty$ka napisał(a):Lumpku, kolejnych 9lat życia :loveu: Wszystkiego, co najlepsze :loveu: Dziękuję w imieniu Lumpka :) Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja i mój zapłon słonia :roll: Oglądałam książki Danielli Steel i dopiero teraz to do mnie dotarło :evil_lol: też cena tych książek do 15zł chyba :hmmmm: ja nie wiem, czy jakbym czytała taką ilość romansów jak Ty, to czy nadal chciałoby mi się to czytać.. :oops: OOo tak.. i o zdjęcia prosić będziemy ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 kalyna napisał(a):Ja i mój zapłon słonia :roll: Oglądałam książki Danielli Steel i dopiero teraz to do mnie dotarło :evil_lol: też cena tych książek do 15zł chyba :hmmmm: ja nie wiem, czy jakbym czytała taką ilość romansów jak Ty, to czy nadal chciałoby mi się to czytać.. :oops: OOo tak.. i o zdjęcia prosić będziemy ;) Długo nie czytałam, bo nie miałam siły :shake: Theoś mnie wypompowywał z całych sił :evil_lol: Ale teraz już wróciłam do formy i co wieczór czytam kilka rozdziałów ;) I wbrew pozorom, to nie czytam tego dużo, bo ja te książki mam już chyba od 3 lat, a jeszcze wszystkich nie przeczytałam :shake: Jutro powinnam wiedzieć czy nie mają jakiś planów na niedzielę ;) Jak pojedziemy, to aparat biorę obowiązkowo :) Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja chcę zdjęcia Donka :multi::loveu: Spokojnie ;) Jeszcze nie wiem czy uda się w ten weekend :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja chcę zdjęcia Donka :multi::loveu: a ja chcę DONka:placz: rany jak ja dawno nie miałam książki w dłoni...ostatnio same ebooki czytałam:roll: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 magdabroy napisał(a):Spokojnie ;) Jeszcze nie wiem czy uda się w ten weekend :roll: Jak nie uda się w ten to uda się w inny :lol: marta.k9080 napisał(a):a ja chcę DONka:placz: rany jak ja dawno nie miałam książki w dłoni...ostatnio same ebooki czytałam:roll: też bym chciała :roll: Donka suczkę :loveu: ale to nie realne :shake: ja czytam czytam i przeczytac nie mogę , jeszcze mam co najmniej połowę książki :roll: Quote
Recommended Posts