łamAga Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 magdabroy napisał(a):Spokojnie, spokojnie ;) Czekam na Ciebie :grins: Braciszek, też fajnie :) ja się wybieram do ginekologa i coś wybrać się nie mogę :lol: też fajnie ale woleli by córeczkę , za młodzi nie są i pewnie na więcej dzieci się już nie zdecydują :shake: Dorota ma termin na maja , ale juz ma rozwarcie więc wujek do niemiec do porodu nie wraca , bedzie tata i mama w jednym na pełen etat :diabloti: marta.k9080 napisał(a):może zajada drożdże między posiłkami..:mdrmed::hmmmm: ooooooo i tu tkwi tajemnica :eviltong: Quote
ania90 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 wpadam zobaczyc Theosia , a on juz nie do poznania kawaler :D Quote
Ptysiak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Przyznam bez bicia, że nawet nie staram się wszystkiego przeczytać... Ale obrazki pooglądam :evil_lol: Dzień dobry Madziu :) Buziaczki dla Teosia :loveu: Quote
*Magda* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 ania90 napisał(a):wpadam zobaczyc Theosia , a on juz nie do poznania kawaler :D Mój mały mężczyzna :) dOgLoV napisał(a):dzień dobry ;) Doberek Aguś :) Ptysiak napisał(a):Przyznam bez bicia, że nawet nie staram się wszystkiego przeczytać... Ale obrazki pooglądam :evil_lol: Dzień dobry Madziu :) Buziaczki dla Teosia :loveu: Trochę byś miała nadrabiania :evil_lol: Dzień dobry Iza :multi: Buziaki zaraz przekażę :) understandme napisał(a):Dzień doberek poniedziałkowo :) Hejka :) Quote
*Magda* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 vege* napisał(a):Cześć wam :) Cześć Tobie :) Ty$ka napisał(a):Cześć Odorki :) Cześć Tyśki :) unikatowydiament napisał(a):hej Kochani:) Hejka :) Quote
Ty$ka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Macha do mnie :loveu: A Torka jak pilnuje swojego "dzieciaczka" :) Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 dobry wieczór:lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9395_zps749c66b6.jpg już starczy,błagam:cool1: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9399_zps332ffab2.jpg o i panna Torka się załapała:loveu: Quote
łamAga Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 słodkich 5 fotek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Ty$ka']Macha do mnie :loveu: A Torka jak pilnuje swojego "dzieciaczka" :) Tak, specjalnie do dogomaniackich cioteczek macha :D Zawsze musi być gdzieś obok ;) [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9395_zps749c66b6.jpg już starczy,błagam:cool1: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9399_zps332ffab2.jpg o i panna Torka się załapała:loveu: Dobry wieczór :) On bardzo lubi aparat :) Mój mały model :loveu: A jutro (może) będzie też Lumpek ;) Quote
*Magda* Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 dOgLoV napisał(a):słodkich 5 fotek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) Quote
kalyna Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Do zdjęcia wszystkie włoski w szeregu ustawione :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 kalyna napisał(a):Do zdjęcia wszystkie włoski w szeregu ustawione :evil_lol: Ale ja go nie czesałam :shake: Jestem złą matką, bo czeszą go tylko jak mi się przypomni :oops::evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Przyszło dziś krzesełko do karmienia :multi: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 magdabroy napisał(a):Przyszło dziś krzesełko do karmienia :multi: o no to teraz Theoś będzie posilał się niczym dżentelmen ;) Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='magdabroy']Mam dla Was 5 fotek :) dwa cudeńka:loveu: Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ooo to teraz pora na krzesełkowe foteczki :loveu: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='marta.k9080']o no to teraz Theoś będzie posilał się niczym dżentelmen ;) Niczym król :grins: [quote name='Ty$ka']Witamy się i ślemy pozdrowienia ;) Cześć :) [quote name='unikatowydiament']dwa cudeńka:loveu: Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']ooo to teraz pora na krzesełkowe foteczki :loveu: Mówisz i masz :p Quote
Recommended Posts