łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):No widzisz ;) Jutro wstawię na 100% :) do jutra jakos wytrzymam :lol: chyba ze padne na nocce i nie wstane :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):do jutra jakos wytrzymam :lol: chyba ze padne na nocce i nie wstane :diabloti: Wstaniesz ;) Jutro Lumpiasty ma urodziny, więc będą kocie foty :) Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Wstaniesz ;) Jutro Lumpiasty ma urodziny, więc będą kocie foty :) własnie czytałam u Angi :lol: to juz jego 9te urodzinki ?? Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):własnie czytałam u Angi :lol: to juz jego 9te urodzinki ?? 9 albo 14, kto to wie :D Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem, bo mam lenia i nie chce mi się ich stawiać :eviltong: chyba wszystkich ogarnął leń :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 kalyna napisał(a):chyba wszystkich ogarnął leń :eviltong: Ja mam lenia, bo mnie Theoś dręczy już 5 dzień :roll: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):9 albo 14, kto to wie :D a może 50te :diabloti: kalyna napisał(a):chyba wszystkich ogarnął leń :eviltong: Ja zawsze mam lenia :eviltong: ale na nockach szczególnie :roll: magdabroy napisał(a):Ja mam lenia, bo mnie Theoś dręczy już 5 dzień :roll: kolejne ząbki idą ??:roll: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a): kolejne ząbki idą ??:roll: Nie wiem :niewiem: Nic tam nie widać :shake: Zawsze spał 3x w ciągu dnia, od jakiegoś czasu zaczął sypiać 2x w ciągu dnia. A od 5 dni śpi raz, a jak chcę go uśpić drugi raz to jest płacz jakby go ktoś obdzierał ze skóry :roll: Trwa to nawet 30-40 minut :mdleje: A potem ze zmęczenia zasypia ;) Dziś już odpuściłam i spał tylko raz w ciągu dnia. Wieczorem też ma problemy z zasypianiem. Do tej pory kładłam go, pokręcił się troszkę i zasypiał. A teraz też jest ryk :shake: A dziś jak zasnął raz w dzień, to wieczorem zasnął natychmiast ;) Jutro też mu chyba pozwolę spać tylko raz w dzień i zobaczę co będzie ;) No i ma gorszy apetyt :roll: Obiad jest nie dobry i to obojętnie co mu daję :mdleje: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wiem :niewiem: Nic tam nie widać :shake: Zawsze spał 3x w ciągu dnia, od jakiegoś czasu zaczął sypiać 2x w ciągu dnia. A od 5 dni śpi raz, a jak chcę go uśpić drugi raz to jest płacz jakby go ktoś obdzierał ze skóry :roll: Trwa to nawet 30-40 minut :mdleje: A potem ze zmęczenia zasypia ;) Dziś już odpuściłam i spał tylko raz w ciągu dnia. Wieczorem też ma problemy z zasypianiem. Do tej pory kładłam go, pokręcił się troszkę i zasypiał. A teraz też jest ryk :shake: A dziś jak zasnął raz w dzień, to wieczorem zasnął natychmiast ;) Jutro też mu chyba pozwolę spać tylko raz w dzień i zobaczę co będzie ;) No i ma gorszy apetyt :roll: Obiad jest nie dobry i to obojętnie co mu daję :mdleje: Hmmmmm to może rzeczywiście mu coś nie pasuję albo idą jednak kolejne ząbki .... skoro chce spac raz w dzien to mu pozwól , wtedy noc bedziesz miala chociaz spokojniejsza ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a): skoro chce spac raz w dzien to mu pozwól , wtedy noc bedziesz miala chociaz spokojniejsza ;) Tylko, że on dziś spał od 12:30 do 13:10 i już o 17 chciał spać :roll: Jakbym mu pozwoliła iść spać o tej porze, to pewnie miałabym pobudkę o 5 rano :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Poznajcie moje chamskie serce :diabloti: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Tylko, że on dziś spał od 12:30 do 13:10 i już o 17 chciał spać :roll: Jakbym mu pozwoliła iść spać o tej porze, to pewnie miałabym pobudkę o 5 rano :evil_lol: No to byś sobie wstała o 5tej , co tam :diabloti: piękne to Twoje chamskie serce :loveu::loveu::loveu::loveu: piękna Toreczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):No to byś sobie wstała o 5tej , co tam :diabloti: piękne to Twoje chamskie serce :loveu::loveu::loveu::loveu: piękna Toreczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W lato, to jeszcze pół biedy i mogę wstać o 5, bo już jest jasno ;) Ale teraz :crazyeye: Nigdy :shake: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):W lato, to jeszcze pół biedy i mogę wstać o 5, bo już jest jasno ;) Ale teraz :crazyeye: Nigdy :shake: Dziękuję :) nie no ja jestem taki śpioch ze dla mnie wstawanie o 5tej jak ide na rano do pracy jest mega katorgą :roll: a jak ide na popołudniu i budzę się np o 8:30 to jestem wrecz wsciekła ze za chwilę trzeba bedzie wstać :angryy: Quote
*Magda* Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Tradycyjnie, uciekam czytać książkę :eviltong: Dobranoc dogomaniaczki i miłej pracy Aguś ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Śliczna Torka:loveu: Kolorowych snów. Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Tradycyjnie, uciekam czytać książkę :eviltong: Dobranoc dogomaniaczki i miłej pracy Aguś ;) a ja coś meczę " w ciemnosci" i zmeczyc nie mogę a juz na mnie czeka " spójrz mi w oczy " :angryy: dziekuje :loveu: miłego czytania :loveu: Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='magdabroy']No widzisz ;) Jutro wstawię na 100% :) Trzymam za słowo ;) [quote name='dOgLoV']do jutra jakos wytrzymam :lol: chyba ze padne na nocce i nie wstane :diabloti: Ty? Nigdy nie padniesz :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9409_zps61c667d9.jpg o jejq jaka minka :loveu: Wiecie co? Nie mówcie Nikomu ale się za Wami stęskniłam!!! :loveu::diabloti: Miłego czytania Madziu :) Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Tradycyjnie, uciekam czytać książkę :eviltong: Dobranoc dogomaniaczki i miłej pracy Aguś ;) co tam tak namiętnie czytasz? a może chłopak zaczął dorastać? i stwierdził, że za dużo go omija jak śpi :diabloti: Quote
łamAga Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a): Ty? Nigdy nie padniesz :evil_lol: Wiecie co? Nie mówcie Nikomu ale się za Wami stęskniłam!!! :loveu::diabloti: Ojjj kiedys padne i wtedy juz na pewno nie wstane :diabloti: My za Tobą też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 O Ty bezduszna kobieto, coś Ty zrobiła Torci, że ma minę zbitego psa?! :mad::diabloti: Miłej nocki, oby Theoś dał Wam pospać ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 dOgLoV napisał(a):Ojjj kiedys padne i wtedy juz na pewno nie wstane :diabloti: My za Tobą też :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie możesz tak padać :shake: Żołnierzu!!! Padłeś? Powstań !!! :evil_lol: Miło to wiedzieć :loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 I ja! i ja tęskniłam :oops: Biedna Torka minę ma nie teges.. a co ona zrobi jak Teoś podrośnie :shake: ale da jej czadu :diabloti: Quote
agaga21 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 magdabroy napisał(a):Tradycyjnie, uciekam czytać książkę :eviltong: Dobranoc dogomaniaczki i miłej pracy Aguś ;) a ja nie mam co czytać :placz: Quote
Recommended Posts