Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6486.jpg Torcia:loveu:

Ja to bym się bała rzucać piłkę do wody, bo w pewnym momencie sądzę że bym już jej nie odzyskała:lol:

Kiedyś jedna piłka popłyneła sobie, bo Torka czasem jest ślepa i jej nie widziała :mad::D Rzucaliśmy potem patyki obok piłki, żeby popłynęła i wróciła z piłką, ale zawsze wracała z patykiem, bo dalej była ślepa :roll:
A dziś piłka zatonęła :crazyeye: I Bogdan się rozbierał i po nią nurkował :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
ooo widzisz jakiego masz męża dobrego :lol:

Dziwię się, że wszedł do wody, bo było tylko 20 stopni, więc nie za gorąco :shake: No i miał szczęście, że piłka była gdzieś na 1,5m głębokości, bo on nie umie pływać ;):D

Posted

magdabroy napisał(a):
Kiedyś jedna piłka popłyneła sobie, bo Torka czasem jest ślepa i jej nie widziała :mad::D Rzucaliśmy potem patyki obok piłki, żeby popłynęła i wróciła z piłką, ale zawsze wracała z patykiem, bo dalej była ślepa :roll:
A dziś piłka zatonęła :crazyeye: I Bogdan się rozbierał i po nią nurkował :D

mi też już kiedyś popłynęła i od tamtej pory nie rzucam do wody dobrej piłki, ewentualnie taką zwykłą tenisową bo takiej to mi nie szkoda:lol:

to masz dobrego męża, takie poświęcenie aby Torcia miała się czym bawić:lol: ja bym chyba przy 20 stopniach nie weszła do wody:lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
mi też już kiedyś popłynęła i od tamtej pory nie rzucam do wody dobrej piłki, ewentualnie taką zwykłą tenisową bo takiej to mi nie szkoda:lol:

to masz dobrego męża, takie poświęcenie aby Torcia miała się czym bawić:lol: ja bym chyba przy 20 stopniach nie weszła do wody:lol:

U nas tenisowa byłaby rozgryziona po jednym rzucie, więc w domu takich nawet nie mamy :shake:

Śmiałam się z niego, że bardzo musi kochać Torę, że moczy tyłek w zimnej wodzie, tylko po to, żeby wydobyć dla niej piłkę :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
U nas tenisowa byłaby rozgryziona po jednym rzucie, więc w domu takich nawet nie mamy :shake:

Śmiałam się z niego, że bardzo musi kochać Torę, że moczy tyłek w zimnej wodzie, tylko po to, żeby wydobyć dla niej piłkę :evil_lol:

U mnie tenisowa też może długo nie wytrzymuje ale przez jakiś czas się trzyma..

No na pewno musi ją bardzo kochać, a on też taki miłośnik psów?:eviltong:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
No na pewno musi ją bardzo kochać, a on też taki miłośnik psów?:eviltong:

Właśnie nie :shake: Tzn. nigdy nie miał psa i jak kupiliśmy dom, to nie chciał, żebym odrazu psa kupiła. Chciał, żebym poczekała rok albo dwa (miał nadzieje, że zrezygnuję z psa :evil_lol:). A ja ledwo podpisałam akt notarialny i już hodowli szukałam :D A teraz widzę, że kocha Torę tak mocno jak i ja :loveu:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Torka wodna śliczna jak zawsze :loveu:
Fajnie mieć psa który zamoczy coś więcej niż brzuszek :lol:

Dziękuję :)

Tora potrafi nawet zamoczyć głowę :D Dziś była "nauka" nurkowania, ale to niedługo zobaczycie na fotkach ;)

Posted

U mnie nie ma takiej opcji :shake:. Czasami wejdzie pomalutku tak do połowy i cały czas musi czyć grunt i nawet patyczki ani inne psy nie są w stanie go do tego przekonać (co też ma swoje plusy :evil_lol:).

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję :)

Tora potrafi nawet zamoczyć głowę :D Dziś była "nauka" nurkowania, ale to niedługo zobaczycie na fotkach ;)

No to czekamy niecierpliwie na te fotki :-)

Torka jak zwykle pięknie wygląda na zdjęciach :loveu:
Podziwiam twojego męża, ja przy 20 st, to bym się nawet w kostium nie przebrała, a co dopiero mówić o wchodzeniu do wody :lol:

Posted

vege* napisał(a):
No to czekamy niecierpliwie na te fotki :-)

Torka jak zwykle pięknie wygląda na zdjęciach :loveu:
Podziwiam twojego męża, ja przy 20 st, to bym się nawet w kostium nie przebrała, a co dopiero mówić o wchodzeniu do wody :lol:

Jutro je wrzucę ;) Dziś już mi się nie chce :shake::eviltong:

Bogdan, to mój "mors", jego nic nie rusza :D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
A u mnie to Aza siedzi już w wodzie zanim się obejrzę:lol: Uwielbia wodę, nawet jak ktoś podlewa kwiatki to ona wpycha się pod szlauf i szaleje:-D
Fajnie mieć wodnego psa:lol:

Tora podobnie :D Muszę ją przywoływać co chwilę, bo wbiegłaby do wody nie patrząc na nic i na nikogo :D

Posted

Witajcie :multi:
Znowu musialam nadrabiac :( Normalnie az glupio mi ze tak was zaniedbuje :oops:
Torka moglaby byc terapeuta dla dzieci, a wyczytalam tez ze Lumpek moze robic za terapeute dla ludzi nieprzepadajacymi za kotami :evil_lol:

Piekne zdjecia :multi:
I ja tez mam psa ktory moczy wiecej niz brzuszek :multi: Marcelek moczy brzuszek i cala glowe podczas wyciagania pilki z wody... nie potrafi jej normalnie w zeby wziac tylko wklada cala glowe pod wode :lol: Ale nad jezioro nie chodzmy ostatnio wcale, bo pogody nie ma :placz:

Posted

[quote name='panbazyl']odwiedzam. Muszę nadrobić zaległości. Jutro z biura :)

Zamiast pracować, będziesz na dogo siedzieć :D

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi:
Znowu musialam nadrabiac :( Normalnie az glupio mi ze tak was zaniedbuje :oops:
Torka moglaby byc terapeuta dla dzieci, a wyczytalam tez ze Lumpek moze robic za terapeute dla ludzi nieprzepadajacymi za kotami :evil_lol:

Piekne zdjecia :multi:
I ja tez mam psa ktory moczy wiecej niz brzuszek :multi: Marcelek moczy brzuszek i cala glowe podczas wyciagania pilki z wody... nie potrafi jej normalnie w zeby wziac tylko wklada cala glowe pod wode :lol: Ale nad jezioro nie chodzmy ostatnio wcale, bo pogody nie ma :placz:

No to musisz coś z tym zrobić, żeby nas przestać zaniedbywać :mad::eviltong:

O tak, Tora jako psi terapeuta :loveu: Co do Lumpka, to mam dwóch kolegów, którzy zawsze twierdzili, że nienawidzą kotów :crazyeye: A Lumpek ma to w czterech literach :D Jak któryś z nich u nas jest, to Lumpek pakuje się na kolana i domaga pieszczot :evil_lol: Do tej pory nikt mu nie odmówił ;)

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6491.jpg foczka :loveu::D

Ona jest niesamowita z tymi piłeczkami i kąpielami w wodzie :)

Jak ryba w wodzie ;)

[quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6496.jpg jaki utopek:D

Mokry szczur :D