Klaudia&Aza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6486.jpg Torcia:loveu: Ja to bym się bała rzucać piłkę do wody, bo w pewnym momencie sądzę że bym już jej nie odzyskała:lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6486.jpg Torcia:loveu: Ja to bym się bała rzucać piłkę do wody, bo w pewnym momencie sądzę że bym już jej nie odzyskała:lol: Kiedyś jedna piłka popłyneła sobie, bo Torka czasem jest ślepa i jej nie widziała :mad::D Rzucaliśmy potem patyki obok piłki, żeby popłynęła i wróciła z piłką, ale zawsze wracała z patykiem, bo dalej była ślepa :roll: A dziś piłka zatonęła :crazyeye: I Bogdan się rozbierał i po nią nurkował :D Quote
łamAga Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Wodna Torka :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: ooo widzisz jakiego masz męża dobrego :lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 dOgLoV napisał(a):ooo widzisz jakiego masz męża dobrego :lol: Dziwię się, że wszedł do wody, bo było tylko 20 stopni, więc nie za gorąco :shake: No i miał szczęście, że piłka była gdzieś na 1,5m głębokości, bo on nie umie pływać ;):D Quote
Klaudia&Aza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 magdabroy napisał(a):Kiedyś jedna piłka popłyneła sobie, bo Torka czasem jest ślepa i jej nie widziała :mad::D Rzucaliśmy potem patyki obok piłki, żeby popłynęła i wróciła z piłką, ale zawsze wracała z patykiem, bo dalej była ślepa :roll: A dziś piłka zatonęła :crazyeye: I Bogdan się rozbierał i po nią nurkował :D mi też już kiedyś popłynęła i od tamtej pory nie rzucam do wody dobrej piłki, ewentualnie taką zwykłą tenisową bo takiej to mi nie szkoda:lol: to masz dobrego męża, takie poświęcenie aby Torcia miała się czym bawić:lol: ja bym chyba przy 20 stopniach nie weszła do wody:lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):mi też już kiedyś popłynęła i od tamtej pory nie rzucam do wody dobrej piłki, ewentualnie taką zwykłą tenisową bo takiej to mi nie szkoda:lol: to masz dobrego męża, takie poświęcenie aby Torcia miała się czym bawić:lol: ja bym chyba przy 20 stopniach nie weszła do wody:lol: U nas tenisowa byłaby rozgryziona po jednym rzucie, więc w domu takich nawet nie mamy :shake: Śmiałam się z niego, że bardzo musi kochać Torę, że moczy tyłek w zimnej wodzie, tylko po to, żeby wydobyć dla niej piłkę :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 magdabroy napisał(a):U nas tenisowa byłaby rozgryziona po jednym rzucie, więc w domu takich nawet nie mamy :shake: Śmiałam się z niego, że bardzo musi kochać Torę, że moczy tyłek w zimnej wodzie, tylko po to, żeby wydobyć dla niej piłkę :evil_lol: U mnie tenisowa też może długo nie wytrzymuje ale przez jakiś czas się trzyma.. No na pewno musi ją bardzo kochać, a on też taki miłośnik psów?:eviltong: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No na pewno musi ją bardzo kochać, a on też taki miłośnik psów?:eviltong: Właśnie nie :shake: Tzn. nigdy nie miał psa i jak kupiliśmy dom, to nie chciał, żebym odrazu psa kupiła. Chciał, żebym poczekała rok albo dwa (miał nadzieje, że zrezygnuję z psa :evil_lol:). A ja ledwo podpisałam akt notarialny i już hodowli szukałam :D A teraz widzę, że kocha Torę tak mocno jak i ja :loveu: Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Torka wodna śliczna jak zawsze :loveu: Fajnie mieć psa który zamoczy coś więcej niż brzuszek :lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Kaaasia napisał(a):Torka wodna śliczna jak zawsze :loveu: Fajnie mieć psa który zamoczy coś więcej niż brzuszek :lol: Dziękuję :) Tora potrafi nawet zamoczyć głowę :D Dziś była "nauka" nurkowania, ale to niedługo zobaczycie na fotkach ;) Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 U mnie nie ma takiej opcji :shake:. Czasami wejdzie pomalutku tak do połowy i cały czas musi czyć grunt i nawet patyczki ani inne psy nie są w stanie go do tego przekonać (co też ma swoje plusy :evil_lol:). Quote
vege* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Tora potrafi nawet zamoczyć głowę :D Dziś była "nauka" nurkowania, ale to niedługo zobaczycie na fotkach ;) No to czekamy niecierpliwie na te fotki :-) Torka jak zwykle pięknie wygląda na zdjęciach :loveu: Podziwiam twojego męża, ja przy 20 st, to bym się nawet w kostium nie przebrała, a co dopiero mówić o wchodzeniu do wody :lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 vege* napisał(a):No to czekamy niecierpliwie na te fotki :-) Torka jak zwykle pięknie wygląda na zdjęciach :loveu: Podziwiam twojego męża, ja przy 20 st, to bym się nawet w kostium nie przebrała, a co dopiero mówić o wchodzeniu do wody :lol: Jutro je wrzucę ;) Dziś już mi się nie chce :shake::eviltong: Bogdan, to mój "mors", jego nic nie rusza :D Quote
Klaudia&Aza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 A u mnie to Aza siedzi już w wodzie zanim się obejrzę:lol: Uwielbia wodę, nawet jak ktoś podlewa kwiatki to ona wpycha się pod szlauf i szaleje:-D Fajnie mieć wodnego psa:lol: Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A u mnie to Aza siedzi już w wodzie zanim się obejrzę:lol: Uwielbia wodę, nawet jak ktoś podlewa kwiatki to ona wpycha się pod szlauf i szaleje:-D Fajnie mieć wodnego psa:lol: Tora podobnie :D Muszę ją przywoływać co chwilę, bo wbiegłaby do wody nie patrząc na nic i na nikogo :D Quote
panbazyl Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 odwiedzam. Muszę nadrobić zaległości. Jutro z biura :) Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Witajcie :multi: Znowu musialam nadrabiac :( Normalnie az glupio mi ze tak was zaniedbuje :oops: Torka moglaby byc terapeuta dla dzieci, a wyczytalam tez ze Lumpek moze robic za terapeute dla ludzi nieprzepadajacymi za kotami :evil_lol: Piekne zdjecia :multi: I ja tez mam psa ktory moczy wiecej niz brzuszek :multi: Marcelek moczy brzuszek i cala glowe podczas wyciagania pilki z wody... nie potrafi jej normalnie w zeby wziac tylko wklada cala glowe pod wode :lol: Ale nad jezioro nie chodzmy ostatnio wcale, bo pogody nie ma :placz: Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6491.jpg foczka :loveu::D Ona jest niesamowita z tymi piłeczkami i kąpielami w wodzie :) Quote
ania90 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6496.jpg jaki utopek:D Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='panbazyl']odwiedzam. Muszę nadrobić zaległości. Jutro z biura :) Zamiast pracować, będziesz na dogo siedzieć :D [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :multi: Znowu musialam nadrabiac :( Normalnie az glupio mi ze tak was zaniedbuje :oops: Torka moglaby byc terapeuta dla dzieci, a wyczytalam tez ze Lumpek moze robic za terapeute dla ludzi nieprzepadajacymi za kotami :evil_lol: Piekne zdjecia :multi: I ja tez mam psa ktory moczy wiecej niz brzuszek :multi: Marcelek moczy brzuszek i cala glowe podczas wyciagania pilki z wody... nie potrafi jej normalnie w zeby wziac tylko wklada cala glowe pod wode :lol: Ale nad jezioro nie chodzmy ostatnio wcale, bo pogody nie ma :placz: No to musisz coś z tym zrobić, żeby nas przestać zaniedbywać :mad::eviltong: O tak, Tora jako psi terapeuta :loveu: Co do Lumpka, to mam dwóch kolegów, którzy zawsze twierdzili, że nienawidzą kotów :crazyeye: A Lumpek ma to w czterech literach :D Jak któryś z nich u nas jest, to Lumpek pakuje się na kolana i domaga pieszczot :evil_lol: Do tej pory nikt mu nie odmówił ;) [quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6491.jpg foczka :loveu::D Ona jest niesamowita z tymi piłeczkami i kąpielami w wodzie :) Jak ryba w wodzie ;) [quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6496.jpg jaki utopek:D Mokry szczur :D Quote
*Magda* Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 A teraz zdjęcia z cyklu: Czego to się nie robi, żeby dostać piłkę :D Czyli Tora daje nurka :) Quote
Recommended Posts