Kaaasia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Oli też długo wysycha, więc trzeba go pilnować bo wodę mamy pod samym blokiem i on by w niej siedział (a druga sprawa to czystość tej wody) Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6499.jpg JAki piekny portrecik :multi: Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6499.jpg JAki piekny portrecik :multi: Piękna modelka, to i piękny portrecik ;) Dzięki :) Quote
Kaaasia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Torka się tylko moczy i moczy. Takiej to dobrze ;) Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Kaaasia napisał(a):Torka się tylko moczy i moczy. Takiej to dobrze ;) Oj tak, dobrze jej ;) Dziś została ponownie zakroplona frontline'm, także następna kąpiel najwcześniej w piątek ;) Ale mam dużo zdjęć z niedzieli, także mam co wstawiać ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg Umieram normalnie :loveu: Marcelek tez tak czesto trzyma pileczke po wyciagnieciu z wody. Przednimi zabkami :loveu: Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name=':: FiGa ::']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg Umieram normalnie :loveu: Marcelek tez tak czesto trzyma pileczke po wyciagnieciu z wody. Przednimi zabkami :loveu: Przynajmniej umierasz z uśmiechem na ustach ;) Torka tak trzyma piłkę, bo wydaje mi się, że wtedy lepiej jej się podrzuca piłkę nam pod nogi ;) Zabrałam przed chwilą Torkę, piłkę i aparat na spacer ;) I dooopa :mad: Nie mam zdjęć, bo bateria się rozładowała, po 3 zdjęciach. A jakby tego było mało, to po 10 min. spaceru lunął taki deszcz, że biegiem (takim innym biegiem, bo w moim stanie biegać się nie da :evil_lol:) do domu . Torka zdążyła się tylko wysiusiać :D Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Mi jeszcze nie zdarzylo sie by bateria mi padla ;) Jak widze ze mam ok 50% to laduje, dmucham na zimne :diabloti: My mielismy dzis identyczna sytuacje :shake: Tylko ja mialam rower i bylismy bardzo daleko od domu :D Wskoczylismy w gesty las z kropkami i przeczeklismy deszcz. Bo od wczoraj nekaja nas takie przelotne opady wlasnie i wiedzialam ze wystarczy chwilke poczekac ;) A raczej liczylam na to :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 A u mnie cały dzień słoneczko i deszcz nie pada:eviltong: Mizianko dla Torci:) Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 U nas do poludnia bylo bardzo duszno , jeszcze w pracy koleżanka do mnie mówiła " ale duchota a burzy jak nie było tak nie ma " no i około 17stej sie doczekała :evil_lol: lało jak z cebra a grzmialo tak ze Neron próbował mi sie wcisnąć pod materac a Marysia z oczami wielkości arbuza uciekała w moje ramiona co tylko mocniej zagrzmiało :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Mój zwierzyniec się burzy nie boi ;) Pada cały dzień z małymi przerwami :( Quote
agaga21 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 zmokła kurka bardzo mi się podoba :) żałuję, że nie mam możliwości z moimi kundlami nad jeziorko wyskoczyć :( etna byłaby przeszczęśliwa. Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 agaga21 napisał(a):zmokła kurka bardzo mi się podoba :) żałuję, że nie mam możliwości z moimi kundlami nad jeziorko wyskoczyć :( etna byłaby przeszczęśliwa. Ja mam tyle szczęścia, że i tu i w Polsce mam gdzie jeździć nad wodę :multi: Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 magdabroy napisał(a):Mój zwierzyniec się burzy nie boi ;) Pada cały dzień z małymi przerwami :( Tym mnie nie pocieszyłaś bo zazwyczaj bylo zawsze tak że jak w Niemczech np pada to u nas pada za dwa dni :/ a ja rowerkiem chce jechac do pracy :/ Quote
bira Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Tora wygląda jak ostatnia sierota ;-) Ale śliczna sierota ;-) Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Tym mnie nie pocieszyłaś bo zazwyczaj bylo zawsze tak że jak w Niemczech np pada to u nas pada za dwa dni :/ a ja rowerkiem chce jechac do pracy :/ Bardzo mi przykro :( bira napisał(a):Tora wygląda jak ostatnia sierota ;-) Ale śliczna sierota ;-) :D Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 magdabroy napisał(a):Bardzo mi przykro :( Trudno , bedzie co bedzie , najwyzej przesiąde sie na autobus ;) Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Trudno , bedzie co bedzie , najwyzej przesiąde sie na autobus ;) Może ten deszcz do Ciebie nie dojdzie ;) Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 magdabroy napisał(a):Może ten deszcz do Ciebie nie dojdzie ;) Raczej jest nieunikniony , jeszcze nigdy nie bylo pomylki , jak wuja pisal ze jest sniezyca u nas byla za 2 dni , jak pisal ze leje u nas lalo za 2 dni jak pisal ze upal u nas byl za dwa dni ;) chociaz jak to mowia kiedyś musi byc ten pierwszy raz :lol: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg ona jest moją wodną idolką :D:loveu: Właśnie skończyłam się suszyć po deszczowym spacerze :evil_lol: Miłego dnia :) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg ona jest moją wodną idolką :D:loveu: Właśnie skończyłam się suszyć po deszczowym spacerze :evil_lol: Miłego dnia :) Bież Ptysia nad wodę, to będziesz miała takiego wodnego idola u siebie w domu ;) Dziękuję i również życzę miłego dnia :) Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Bież Ptysia nad wodę, to będziesz miała takiego wodnego idola u siebie w domu ;) Dziękuję i również życzę miłego dnia :) Ptyś jest dziwny... Jak widzi wodę to skacze po niej jak żaba, szczeka na nią i próbuje ugryźć. Mogliby ludzie dziwnie na Nas patrzeć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Ptyś jest dziwny... Jak widzi wodę to skacze po niej jak żaba, szczeka na nią i próbuje ugryźć. Mogliby ludzie dziwnie na Nas patrzeć :evil_lol: To zrób tak jak ja ;) Jak Tora była mała, to wchodziłam do wody z Torą na rękach i jak już było dość głęboko, to puszczałam ją żeby płynęła ;) Po kilku takich razach, pływała między mną a Bogdanem i chciała, żeby ją łąpać na ręce :D Quote
Recommended Posts